Перейти до змісту

Святкування 7мої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2012

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 500
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

3778 справа, не смотрит в обьектив ????

да и ваще, тра було зробыты так, что при наведении курсора на челоека, подсвечивался его ник , как в контактах :)

Опубліковано

В белом, потом без белого, потом снова в белом у нас была, вродь, только Мила :)

Лекс, тут, как тут, хотел было ее еще и без черного оставить, но у Милы реакция мгновенная, резче, чем у Лекса;)

Опубліковано

Святу правду хтось колысь сказав: Бордовки всегда удаются на славу, но главный тот, у кого потом флешка / фотик с фотками :D

Опубліковано

Підпишіть хоч декілька фото.Виявляється знайомих маю.Пересікалися десь,колись.

На перед останній фотці хто? Ніки які?

Опубліковано

у меня к сожалению годных снимков совсем немного - слишком уж интимный полумрак был в заведении.. но поделюсь :smile3:

post-32-0-01927500-1330267516_thumb.jpg post-32-0-03935600-1330267520_thumb.jpg

post-32-0-06495300-1330267525_thumb.jpg post-32-0-24033500-1330267514_thumb.jpg

и кстати, кто там лечится кефиром? подскажу способ куда более действенный - на байк и тридцаточку вокруг города. мне помогло :ok2:

Опубліковано

у меня к сожалению годных снимков совсем немного - слишком уж интимный полумрак был в заведении.. но поделюсь :smile3:

и кстати, кто там лечится кефиром? подскажу способ куда более действенный - на байк и тридцаточку вокруг города. мне помогло :ok2:

а оцей кадр де пів мене дуже змістовний :0159:

Опубліковано

Підпишіть хоч декілька фото.Виявляється знайомих маю.Пересікалися десь,колись.

На перед останній фотці хто? Ніки які?

на останнiй фотцi нiк *Костумахинатарiлцiзiсвiчкою* :)

Опубліковано

MANJAK11

Нічого особистого і чур без образ,але тепер я розумію (глянувши на фото) чому ти попереджуєш в кожній другій темі. :0036:

Я ТОЧНО буду прислухатися до кожного твого побажання.Буду сумлінно виконувати всі вимоги і правила Борди і ще раз на ніч перечитаю ті ж правила. :sm142:

Опубліковано
*Костумахинатарiлцiзiсвiчкою*
:jeer: Шикарное название блюда.... истинно бордовское... :smile-zachot:
Нічого особистого і чур без образ,але тепер я розумію (глянувши на фото) чому ти попереджуєш в кожній другій темі.

так только возникла тема про скаргу на Маньяка, топстартера сразу же попередылы.. не будите в нему зверя, у него нервы железные, но не надо испытывать судьбу :)

Опубліковано

MANJAK11

Нічого особистого і чур без образ,але тепер я розумію (глянувши на фото) чому ти попереджуєш в кожній другій темі. :0036:

Я ТОЧНО буду прислухатися до кожного твого побажання.Буду сумлінно виконувати всі вимоги і правила Борди і ще раз на ніч перечитаю ті ж правила. :sm142:

та якi образи, я на таке не ображаюсь вже давно :) сам би злякався, якби таке *мурло* як я побачив :)

Опубліковано

А я трохи поправлюсь -- і теж добрим стану :)

А, ні, не стану... з таким тренажером, як мені Санта подарував(ла) -- не поправлюсь ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...