Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Скільки вантажного буса не обшивай, легковою машиною він не стане, а тим більше каддік.

а якщо так ? http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html

http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

Особисто мені не подобається. І відмінності між оригінальним пасажиром та переробленою вантажівкою не лише в салоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вантажного буса не обшивай, легковою машиною він не стане, а тим більше каддік.

а якщо так ? http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html

http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html :)

Тріпер то все, воно зовні може і прикольно(мені абсолютно не подобається цей циганський тюнінг) виглядає, а зроблено аби продать. Я просто цю всю кухню зсередини знаю. Той каддік що на фотках, я думаю, що його обшивали на Рованцях, знайомий почерк. У мене робота повязана з автомобілями більше десяти років, і я мав можливість поїздить на і легковому, і на грузовому каддіку, тому знаю що говорю. І в обшиванні бусів нічого хорошого не бачу, просто загнали людей в кут з розмитненням на легкові авто і кожен викручується хто як може.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я ссилки привiв, щоб показати, що й з га*на бубку зробити можна, принаймнi зовнi, а взагалi згоден, я особисто проти переробляння грузових варiантiв в легковi.

ЗЫ хоча особисто менi iменно той тюнiнг подобается, може в менi де циганська кров булькае :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може в менi де циганська кров булькае :0155:

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробили б нормальні умови на розмитнення лекгових авто - ніхто б таким "тюнінгом" не займався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробили б нормальні умови на розмитнення лекгових авто - ніхто б таким "тюнінгом" не займався.

Мене влаштовує. 1-2 рази в тиждень потрібно возити грузи 600-800 кг. Сідушки складаються і грузовик з рівною підлогою і торсіони витримують. В інший час легковий, правда коли один їдиш трохи жорсткувата, з пасажирами мягча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б дуже хотів, щоб з цього переліку для своєї сім, ї вибирали ті покидьки, що придумали таку систему розмитнення в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б дуже хотів, щоб з цього переліку для своєї сім, ї вибирали ті покидьки, що придумали таку систему розмитнення в Україні.

Щось забагато в тобі доброти....Вищевказаним особам по "Волинянці" і в такі морози надвір...І ще б колєсо пробити..За 5-10 км від "цивілізації"...

П.С. Нічого проти ЛуАЗ не маю..Просто по рівню герметичності дорівнює майже решету, особливо на ходу. До того ж ЗАЗівська, конструктивно недосконала пічка яскраво доповнює цю картину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо кадді брати для себе --- беріть краще SDI , він без турбіни , яка в фольксвагенів є проблемною , потужності і так цілком достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю досвід експлуатації VW тому Кадді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо кадді брати для себе --- беріть краще SDI , він без турбіни , яка в фольксвагенів є проблемною , потужності і так цілком достатньо

Якщо кадді, то тільки 1.9tdi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо кадді, то тільки 1.9tdi.

а можна, для загального розвитку, вказати переваги данноi моделi над iншими ? Думаю, це не тiльки менi цiкаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більш потужний(розхід пального однаковий у порівнянні з 2.0 без турбіни) і надійніший, і насамперед ремонтопригодний. Ну і коли надоїсть легше продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є різні моменти . Я написав --- для себе . В мене обслуговується з десяток Кадді і з 1,9 , і з 2,0 .

З 2,0 проблем з двигуном немає , раз поміняв клапан рециркуляції . Ще іноді відходять роз"єми з форсунок , на обох двигунах .

А от 1.9 вже кілька разів турбіни знімав за той рік і возили полякам на реставрацію .

Звичайно , по прийому 1,9 кращий , але під зад я би брав 2,0 .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для себе ("для дому, для сім'ї"), то я б краще взяв TDI. Турбіна не лякає. Навіть якщо навернеться, то раз потратився, зробив нормально і кілька років поїздиш без проблем. Витрати пального в турбодизеля навіть менші, ніж в простого SDI, а динаміка значно краща.

Мене форсунки більше непокоять з нашою-то якістю пального (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З його апетитом, можна і дорожчу соляру лить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас дорожча не означає краща. WOG, OKKO стараються тримати марку, але всяке може бути.

VW Caddy надто дорогий ((. Придивляюся до Citroen Jumpy/Fiat Scudo/Peugeot Expert з 1,9TD, можливо 2,0HDI. Другий більш потужний, але й відчутно дорожчий в обслуговуванні. Якщо повезе взяти з нормальним живим мотором, то добре, але можна й влетіти на копійчину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для сім,ї нормально вибирати між пасатом,колеосом, вольво хс70 ....

а то зробили нас вантажниками та поштарями.

Вибачте, накипіло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цінова планка зовсім різна.Той самий "Колеос (більше 160 тис.грн.)" - ФОНТАН !!! (В\взяв би Туксон,той,що "Хундай") .:) Для більшості.Можливо для мене.Помиляюся? Поправте...

Сімейне авто... Міцубіші Грандіс,Форд СіМакс,..Ще щось,на кшталт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У грандіса 14л розхід палива , для сімейного бюджету не айс . А дизельна модифікація не поставляється офіційно на Україну . Газ на двигун грандіса теж не можна ставити , але ставлять , хоч і треба клапани регулювати кожні півроку , бо сідла сильно вигоряють і одного чудового дня треба буде тягнути на шнурку на сервіс .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарищ пытается понять что лучше пригнать на продажу?

Ні , для цього потрібно на півгодини заглянути на авторинок. Тут для себе , думаю .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то краще вже взяти Рено Трафик, або Виваро, ниж Кадди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то краще вже взяти Рено Трафик, або Виваро, ниж Кадди...

аргументуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна майже та сама. Але бус,то є БУС! ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...