Перейти до змісту

Сильный мальчик

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бачив кілька відео з цим хлопчиком. Чесно кажучи, вважаю таке виховання збоченням. Так, фізичний розвиток це добре, але в міру. Дитинство дається одне в житті і провести його потрібно з іграшками, а не на турніку. Та і на скільки років вистачить здоров'я цій дитині при таких навантаженнях в її віці?

Опубліковано

Бачив кілька відео з цим хлопчиком. Чесно кажучи, вважаю таке виховання збоченням. Так, фізичний розвиток це добре, але в міру. Дитинство дається одне в житті і провести його потрібно з іграшками, а не на турніку. Та і на скільки років вистачить здоров'я цій дитині при таких навантаженнях в її віці?

з однiеi сторони то так, а з iншоi, якщо малому це в радiсть i його особливо нiхто не заставляе то чому б i нi ? В будь яких дiтей багато енергii, то чому б не направити ii в правильне русло ? Та й люди всi рiзнi, кому математика легко дается, а кому тридцять раз пiдтягнутись не проблема. Принаймнi на цьому вiдео малий не виглядае засмученим чи пригнiченим, значить це всетаки йому в радiсть.

Опубліковано

+ яке гальмування в рості скелету будуть творити ці аномальні м"язи та який це буде біль...

Опубліковано

+ яке гальмування в рості скелету будуть творити ці аномальні м"язи та який це буде біль...

а якусь конкретику з посиланнями на фахiвцiв можна десь почитати ? Бо особисто в мене ваша фраза викликала неприхований подив

Опубліковано

Dima4s

ну раз пошла такая пьянка

http://works.tarefer.ru/51/101368/index.html - упоминания о зависимости мускулаторы и проблем роста не нашел

http://www.lvrach.ru/2008/10/5825107/ - здесь почемуто тоже не нашел

Может я не там ищу ? Поэтому повторно прошу указать источник мысли о заторможенности роста скелета в результате гиперразвития мускулатуры. Или вы считаете, что просто достаточно сделать *вброс* и потом игнорировать прозьбу о подтверждени, мол кому надо тот пусть ищет, а если не найдет то так ему и надо ?

Опубліковано

Підтримую повністю! В такому віці починається формування постави дитини.

Як приклад можна навести важкоатлетів і художніх гімнасток.

Опубліковано

Підтримую повністю! В такому віці починається формування постави дитини.

Як приклад можна навести важкоатлетів і художніх гімнасток.

Это конечно перебор но при правильном и профессиональном подходе к тренировкам можно избежать побочных эффектов.

Опубліковано

Dima4s

ну раз пошла такая пьянка

http://works.tarefer...1368/index.html - упоминания о зависимости мускулаторы и проблем роста не нашел

http://www.lvrach.ru/2008/10/5825107/ - здесь почемуто тоже не нашел

Может я не там ищу ? Поэтому повторно прошу указать источник мысли о заторможенности роста скелета в результате гиперразвития мускулатуры. Или вы считаете, что просто достаточно сделать *вброс* и потом игнорировать прозьбу о подтверждени, мол кому надо тот пусть ищет, а если не найдет то так ему и надо ?

Могу сказать из лично увиденного! В тренажерном зале где я раньше занимался приходило пару малых пацанов где то до 10-12лет. Так вот программа их тренировки включала общеразвивающие упражнения + турник + растягивания. Конечно все под чутким руководством тренера. Ничего плохого в том что ребенка приучают к спорту нет. Другой вопрос что силовые нагрузки с применением весов и тренажеров это нельзя. Даже в возрасте 16 лет рекомендуется работать с 20 % веса от максимально возможного и по максимуму исключаются упражнения в тяге и стоя + обязательно растяжка. Так работали с детьми и подростками тренера правда было это за границей.

Опубліковано

1. Маю чотирьох синів і багатьох знайомих з дітьми такого ж віку і можу впевнено казати, що "в кайф і добровільно" дитина такого віку так займатись не буде.

2. В скільки років професійні спортсмени на пенсію йдуть? А чому? Правильно, через надмірне "зношування" організму. А для того щоб дитина, розвиток м'язів якої не достатньо підкріплений гормонами, досягла таких результатів, вона повинна викладатись на 200% і зношування організму тут більш ніж очевидне. І через десяток-другий років це ой як ікнеться тому хлопчику.

Опубліковано

ще до нашо ери в римських легіонах, хлопчиків з 6 років тренували і вони в свому віці таскали мечі вже по 12кг, і нічого виростали сильними і стійкими і запекло воювали!

Але з того хлопчика зразу видно, що роблять каліку бо його мязи яскраво видно, що від стероїдів. У малої дитини просто напросто ще нема стійкої мускулатури живота а у малого вже кубіки видно, по людині зразу видно яка у неї мязова структура чи від роботи та чистих тренувань , чи просто від стероїдів!

Опубліковано

1. Маю чотирьох синів і багатьох знайомих з дітьми такого ж віку і можу впевнено казати, що "в кайф і добровільно" дитина такого віку так займатись не буде.

2. В скільки років професійні спортсмени на пенсію йдуть? А чому? Правильно, через надмірне "зношування" організму. А для того щоб дитина, розвиток м'язів якої не достатньо підкріплений гормонами, досягла таких результатів, вона повинна викладатись на 200% і зношування організму тут більш ніж очевидне. І через десяток-другий років це ой як ікнеться тому хлопчику.

наскiльки я зрозумiв з ролика, то хлопчина не з *постсоветского пространства*, а з якоiсь iншоi европейскоi краiни, там жеж теж е лiкарi, то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

Опубліковано

наскiльки я зрозумiв з ролика, то хлопчина не з *постсоветского пространства*, а з якоiсь iншоi европейскоi краiни, там жеж теж е лiкарi, то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

для показухи там люди щей гірше один одного калічать, скільки інцестів, згвалтувань, іздевательством над своїм тілом можна побачити в інтернеті ззабугара, там народ повністю морально деградує, в нас ще хоч є якісь моральні рамки та принципи тай відношення до сімї і рідних у нас зовсім інше ніж у ним. Ми турбуємось про того кого любим, а вони ні!

Опубліковано

думаю, якщо буде пить, курить...то здоровя ще менше хватить. Імхо- краще вже так.

P.S. хоча може і тут без хімії необішлося, мо справді якісь стероїди...

Опубліковано

для показухи там люди щей гірше один одного калічать, скільки інцестів, згвалтувань, іздевательством над своїм тілом можна побачити в інтернеті ззабугара, там народ повністю морально деградує, в нас ще хоч є якісь моральні рамки та принципи тай відношення до сімї і рідних у нас зовсім інше ніж у ним. Ми турбуємось про того кого любим, а вони ні!

ну судячи зi слiв жiнчиноi сестри,яка пiд Бостоном живе, то там все з точнiстю до наоборот нiж як ви пишете. Там дитина в садок з прищем прийшла i ii чуть не на повне обслiдування органiзму вiдправляють щоб iнших не заразити. Бо там страховка i в випадку якихось нюансiв хтось попадае на бабло неслабе. Так що не треба iллюзiй про турботу особливо наших батькiв, так, бiльшiсть турбуются i тут i там, але *вивихiв* в нас не меньше, якщо не бiльше

Опубліковано

ще до нашо ери в римських легіонах, хлопчиків з 6 років тренували і вони в свому віці таскали мечі вже по 12кг, і нічого виростали сильними і стійкими і запекло воювали!

Все правильно, и сильные были, и стойкие, а воевали то как, а вот меч у римлян был короткий, и весил до 2кг. Только одно но, средняя продолжительность жизни составляла 23 года в городах, и 32 года в провинциях. А 55% детей умирали не достигнув 10 летнего возраста. Это ничего, ведь они были сильными и стойкими, правда не очень долго.

Опубліковано

ну судячи зi слiв жiнчиноi сестри,яка пiд Бостоном живе, то там все з точнiстю до наоборот нiж як ви пишете. Там дитина в садок з прищем прийшла i ii чуть не на повне обслiдування органiзму вiдправляють щоб iнших не заразити. Бо там страховка i в випадку якихось нюансiв хтось попадае на бабло неслабе. Так що не треба iллюзiй про турботу особливо наших батькiв, так, бiльшiсть турбуются i тут i там, але *вивихiв* в нас не меньше, якщо не бiльше

Я теж знаю про той ідіотизм! Люди там раби системи і залежні від грошей! І надмірна медицина вбиває а не лікує! Це підтвертить майже кожна людина. адже коли йдеш до того врача то кучу хвороб познаходять і поприпусують! От коли людина не знає то себе здоровішою почуває і не задумується і все проходить, адже жити треба з природою а не з медициною. А те їхнє повне обстеження тільки шкодить, назначають все підряд в межах сучасних підходів. В мене знайомий теж живе в штатах, в Каліфорнії, то теж розказував одну ситуацію: болів у нього тривалий час живіт ну й він пішов до врача, так як вони понаписували йому список то він жахнувся, аналіз біохімічний, аналіз на аутоімунні захворювання, гастроскопію з забором шлункового соку і фрагментами тканини, і останньою краплею для нього була це колоноскопія( коли вибачте на слові в жопу запихають півтора метра шлангу), він здав тільки аналізи і втік з теї лікарні , потім тиждень сидів сам лише на одній воді + пив якісь трави і все пройшло, як потім виявилось у нього була звичайна затяжна діарея, ось така там диво медицина! Американцям вигідно хоб люди хворіли бо все приносить гроші а в них на них лихоманка, + харчування американців і породжує усі хвороби і держава усе про це знає але нічого не робить щоб цьому запобігти, а навпаки вкладає величезні кошти в медицину бо вигідно їм щоб люди хворіли все більше ! Політику "травити і лікувати" Америка започаткувала ще з часів Рузвельта!

Все правильно, и сильные были, и стойкие, а воевали то как, а вот меч у римлян был короткий, и весил до 2кг. Только одно но, средняя продолжительность жизни составляла 23 года в городах, и 32 года в провинциях. А 55% детей умирали не достигнув 10 летнего возраста. Это ничего, ведь они были сильными и стойкими, правда не очень долго.

на полях битв сотнями, тисячами вмирали от і не доживали !

Опубліковано
то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

батьки часто роблять помилки в вихованні дітей... одні -- через недбалість або байдужість, інші -- через якісь власні амбіції. Це ж КРУТО, коли дитина так може, правда? Значить, треба зробити, щоб могла.

Опубліковано

батьки часто роблять помилки в вихованні дітей... одні -- через недбалість або байдужість, інші -- через якісь власні амбіції. Це ж КРУТО, коли дитина так може, правда? Значить, треба зробити, щоб могла.

ну тут звичайно не поспориш

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...