Перейти до змісту

Не бути свинею. Прибирання

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У квітні 2012 року в Україні планується масова акція з прибирання засмічених територій свого міста.

http://letsdoit.org.ua

Це передбачає, що люди масово (звичайно, скоординовано) вийдуть у місто та приберуть сміття.

Всеукраїнська акція спланована на 7 квітня, видно у столиці не прийнято поважати православні свята, адже 7-го квітня Благовіщення, тому у Луцьку цю дату буде перенесено.

І тут виникає питання: на яке число? :)

Ви би пішли прибирати у п*ятницю?

Вкажіть найзасміченіші території та місця у Луцьку.

Дякс

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

7 квітня - Всесвітній день здоров"я. Напевно тому на цей день запланована Всеукраїнська акція

Щодо мене...я з радістю долучусь до акції у будь-яку суботу

Опубліковано

на Благовіщення?

Можна без спаму?

Чорним по білому написано :

Всеукраїнська акція спланована на 7 квітня, видно у столиці не прийнято поважати православні свята, адже 7-го квітня Благовіщення, тому у Луцьку цю дату буде перенесено.

Опубліковано

Дійсно, якщо залучати студентів, то краще в п'ятницю, але питання, чи підуть студенти в другій половині дня??

Особисто я за суботу, так доцільніше..адже в людей присутня на підсвідомому рівні думка, що "субота - день прибирання", то чому б і ні..

Що на рахунок п'ятниці, тут також можна знайти багато плюсів, але в суботі більше))

Іві, дякую за тему (хай дослуховуються до народу - демократи))

Опубліковано

Взагалі масові прибирання зазвичай проводять до Дня довкілля, який щороку призначається на третю суботу квітня. тобто в нашому випадку має вийти 21 квітня 2012 року. Раджу планувати саме на цей день. Простіше підключити адмінресурс для проведення заходів - інструменти, рекавички, пакети, безкоштовна робоча сила і т.д., бо державні організації мають шось робити на День довкілля в обовязковому порядку.

PS. Я розумію, що хотілося б до Пасхи це зробити, але перед Пасхою зазвичай люди своїми клопотами займаються, а ще раніше сніг може не зійти.

Опубліковано

Взагалі масові прибирання зазвичай проводять до Дня довкілля, який щороку призначається на третю суботу квітня. тобто в нашому випадку має вийти 21 квітня 2012 року. Раджу планувати саме на цей день. Простіше підключити адмінресурс для проведення заходів - інструменти, рекавички, пакети, безкоштовна робоча сила і т.д., бо державні організації мають шось робити на День довкілля в обовязковому порядку.

PS. Я розумію, що хотілося б до Пасхи це зробити, але перед Пасхою зазвичай люди своїми клопотами займаються, а ще раніше сніг може не зійти.

Хороша думка.

До Пасхи люди біля себе поприбирають,

а потім всі разом..і супер..всі щасливі..21 досить не погане число, якщо там ще чогось не втулять..

Опубліковано

1. Ви би пішли прибирати у п*ятницю?

2. Вкажіть найзасміченіші території та місця у Луцьку.

1. Пішов би, але в суботу.

2. Парк та берег річки Стир від Київського майдану до Тещиного язика

1.jpg

Опубліковано

Я теж тільки за =) Думаю, що дійсно 21 число в нашому випадку дуже доречне. Але також потрібно враховувати і місця прибирання(в кожному районі свої, так би мовити злачні є) Тому варто поділити на певні сектори місто і розподілити бажаючих на них. Так буде найкраще, я думаю.

Опубліковано

Решил заступиться за животное из названия топстарта

А уборка - это хорошо. Согласен и поработать.

Ваш К.О.

Сейчас работаю над вот таким документом, может организаторам пригодятся контакты…

Список громадських організацій Волині

Опубліковано

Я теж тільки за =) Думаю, що дійсно 21 число в нашому випадку дуже доречне. Але також потрібно враховувати і місця прибирання(в кожному районі свої, так би мовити злачні є) Тому варто поділити на певні сектори місто і розподілити бажаючих на них. Так буде найкраще, я думаю.

Це само собою.

21 число як варіант, але 22 - це Різдво померлих, тому багато хто може пороз*їжджатися по селах

Опубліковано

Осінь, за організаційний процес +100. Успіху.

Я за суботу, бо п'ятниця все-таки робочий день.

А насправді так просто змінити життя!

Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,

Полюбити свою землю, свою рідну природу,

Відчути себе часткою єдиного народу.

Сашко Положинський

Опубліковано

"не бути свинею" - трішки невірна назва

"прибрати за свинями" - якось правильніше

припустімо я за суботу, бо у будні працюю, або неділю, якщо це не якесь велике свято

Опубліковано

Решил заступиться за животное из названия топстарта

А уборка - это хорошо. Согласен и поработать.

Ваш К.О.

Сейчас работаю над вот таким документом, может организаторам пригодятся контакты…

Список громадських організацій Волині

:) Обласні ми маємо, кілька - навіть учасники акції.

Не для протоколу - а міський подібний список є?

Опубліковано
Не для протоколу - а міський подібний список є?

Так ти ж маєш краще знати ніж я. Ти ж у нас одна із самих активних учасників молодіжних рухів Луцька. :)

А взагалі, я і сам хотів би мати таку інформаційну базу. Багато інфи перелопатив, але нічого толкового не знайшов.

Якщо хтось має чи знайде – поділіться.

Опубліковано

Закинула посилання на цю темку у групу Луцька Вконтакті http://vk.com/club4364998. Надіюся ще народу набереться =)

ЩЕ зарано. ЦЕ поки попереднє опитування. А офіційна остаточна інфа буде згодом :) дякую

Опубліковано

Закинула посилання на цю темку у групу Луцька Вконтакті http://vk.com/club4364998. Надіюся ще народу набереться =)

ЩЕ зарано. ЦЕ поки попереднє опитування. А офіційна остаточна інфа буде згодом :) дякую

Нема за що, головне, щоб всі знали, що таке планується, а все інше дізнаються пізніше =)

Опубліковано
Нафіг треба (10 голосов)
-а це ці десять, котрі після шашликів та п*янок у парках пляшки залишають?:)

Цікаво, кто би енто мох бить...

Опубліковано

Invierno Para Siempre, а ты админов попроси, они тебе потом расскажут :smile3: на самом деле, если в парке есть горы мусора и срач, значит кто-то его оставляет.. :dont:

Опубліковано
Нафіг треба(10 голосов)
-а це ці десять, котрі після шашликів та п*янок у парках пляшки залишають? :)

Цікаво, кто би енто мох бить...

Хто то там розмітку в лісі після гонок забув? не ті ж самі?

П.С.

Якщо хтось не хоче йти прибирати - то це ще не означає що вони бухають в парках і все сміття там же залишають. А свої припущення тримайте при собі ;)

Не маю ні найменшого поняття хто інші 11...

Опубліковано

Хто то там розмітку в лісі після гонок забув? не ті ж самі?

Покажи розмітку в лісі!!!

Називається: чув дзвін, а не знаєш де він!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...