Перейти до змісту

свавілля користувача MANJAK11

SuPerFeT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне вибачають, що створюю тут тему, бо не знайшов більш підходящого місця

Користувач MANJAK11 без попередження закриває людям теми і такі випадкі неодноразові, + спамить теми своїми повідомленнями з посиланнями на правила, суттєво зловживає своїм становищем!

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

щось давненько подібних тем не було... модери, видно, погано виконують свої обовязки

та я все розумію чи там щось порушив чи що, то можна просто попередити, а не одразу без попередження закривати людям теми, і доречі якщо людині потрібно срочно продати товар і вона піднямає тему щодня зменшуючи ціну, то це вже злочин, бо треба раз в три дні , то що їй тоді ждати три дні поки тема дойде на передостанню сторінку і ніхто навіть не буде у неї заходити і цікавиться, якось то не правельно, на інших форумах ніде ще такого не бачив!

Опубліковано
пост номер 5 . Я попереджав вас про порушення правил, але ви продовжили робити свое, по справедливостi вам ще й РО влiпити треба, але iншим разом якось
Опубліковано

пост номер 5 . Я попереджав вас про порушення правил, але ви продовжили робити свое, по справедливостi вам ще й РО влiпити треба, але iншим разом якось

а хто вам давав право тему закривати? і доречі я б на вас не скаржився якби я знав що ви тільки мені тему закрили (в одиничному випадку) а так є 100% факти що ви систематично закриваєте теми і інших користувачів!

Опубліковано

ЗЫ якщо я пишу пост з посиланням на правила, значить я ПОПЕРЕДЖУЮ вас, що ви iх порушуете i цитую, якi конкретно пункти ви порушуете, невже це так тяжко зрозумiти ? Доречi я мабуть перший ввiв таку практику попереджень з цитуванням правил, бо iх (правила) всерiвно мало хто читае напряму

Опубліковано

Маньяков развелось)))

А как получается, что у товарища 0 сообщений и при этом 4 поддержали и 9 в репутации? Чёй-то не чисто...

Опубліковано

а хто вам давав право тему закривати? і доречі я б на вас не скаржився якби я знав що ви тільки мені тему закрили (в одиничному випадку) а так є 100% факти що ви систематично закриваєте теми і інших користувачів!

давайте не будемо голословними, будьласка ссилки *в студiю* де я закривав теми БЕЗПIДСТАВНО. Я ж конкретно по вашiй темi привiв ссилку навiть з посиланням на номер посту, прошу вас вести бесiду апеллюючи фактами

ЗЫ тiльки сама можливiсть закривати теми вже дае менi право це робити. В кого нема права закривати теми це не може робити програмно.

Опубліковано

Странно... я прочитал первый пост и дал 14 дней РО за обсуждение действий администрации. У нас началась демократия? Вы ж только скажите, я отменю.

Опубліковано

Странно... я прочитал первый пост и дал 14 дней РО за обсуждение действий администрации. У нас началась демократия? Вы ж только скажите, я отменю.

вiдмiни, я всетаки хочу розбиратись вiдкрито, раз таке дiло. Не треба недомолвок i *скритих* образ в душi. Хоча можливо до людини не дiйде, зате може iншi висновки зроблять

Опубліковано

А что, Ди, будешь отменять - РО, или демократию? Или того и другого?))

Опубліковано

GBM2010 и SuPerFeT - клоны, оскорбления с рецидивом - банан навсегда, прости , маньяк, душевных разговоров не выйдет.

А что, Ди, будешь отменять - РО, или демократию? Или того и другого?))

а ничего не буду, ты ж знаешь, что такое "риторический"? ;)

Опубліковано

Люди а ви знаете почему в Ровно,на ровенской барахолке так много товаров комплектуючих ноутбуков телефонов и многоо другого и по ценам куда ниже чем в нас, а всьо потому што там модератори и администрацыя очень лояльни по отношению к продавцав и покупатерям и не суют своего носа в каждую тему.

можливо ви й правi, скоро чергова рiчниця борди i вiдповiдно чергова мегабордовка. Чим не привiд прийти й внести пропозицii до адмiнiстрацii, яка буде присутня, сподiваюсь, в повному складi

Опубліковано

Взагалі то добре було б у розділі Барахолка дозволяти розміщати повідомлення, скажімо через тиждень після реестрації чи після набору певної кількості повідомлень, бо дуже багато продавців з рейтингом 0 і кількістю повідомлень 0.

Опубліковано

Люди а ви знаете почему в Ровно,на ровенской барахолке так много товаров комплектуючих ноутбуков телефонов и многоо другого и по ценам куда ниже чем в нас, а всьо потому што там модератори и администрацыя очень лояльни по отношению к продавцав и покупатерям и не суют своего носа в каждую тему.

Строгость модераторов способствует хотя бы тому, чтобы мы не деградировали до полного суржика и безграмотности;), если уж в рамках терпимости оставаться не удается :)

Опубліковано

Борд то не ларьок, а форум для спілкування, душевного збагачення. А то базар розвели, товар тільки в борді бачить, ач який ...))

Опубліковано

то якась чергова реінкарнація alovin"а, котрий також колись верещав, корчив ображеного, також пророкував що ebay.com борда загнеться без барахолки

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...