Перейти до змісту

Львів,Ковель...коли вже Луцьк?

sav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розумію та підтримую патріотів, але ніяк не націоналістів.

Ну а за темою: все що ми можемо - кидати фарбою в бігборди. Нажаль...

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
кидати фарбою в бігборди

До речі, я сильно не придивлявся, але мені здалось що то грязюка була... Зекономили, так сказать...

Чомусь згадався анекдот: "Київ, Майдан. Стоїть чоловік в пробці, тут стукіт в скло. Опускає скло і питає, що треба. – Розумієте, терористи захопили Януковича і вимагають за нього 10 мільйонів доларів, інакше вони обільють його бензином і підпалять. Ми вирішили пройтися по машинам і спитати скільки хто дасть. – Ну я... літрів 5..."

Опубліковано

Кидать в билборды может нужно, но хочу отметить что очень наказуемо .

Статья 296 Хулиганство наказываются лишением свободы на срок от двух до пяти лет.

Опубліковано

Не так:

Стаття 296. Хуліганство

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, -

карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

або, або, або.... І це ще тре доказати що це "грубе" порушення, імхо.

Опубліковано

Не так:

Стаття 296. Хуліганство

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, -

карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

або, або, або.... І це ще тре доказати що це "грубе" порушення, імхо.

За хулиганку можно зареметь, года на два или условно .А оно надо ?

а доказать за такое могут, тут тоже не все так легко . Просто я знаю про подобные случаи .

Опубліковано
А оно надо ?

В будь-якому разі краще тим органам взагалі в поле зору не потрапляти. Товаришу майор, натисніть Alt + F4. ;)

Опубліковано

от буває - дивишся на людину - так і хочеться підійти і запитати -

як же ти живеш отако зовсім без мазгов - то?

А чого не підійдеш то, боїшся що в тебе лишніх попросить?

Опубліковано

Старикам все равно кто будет жить на этих землях после них..

старим то якраз і нє, але вони вже мало вирішують. То молодим насрати, головне шоби "мір ва всьом мірє" і ніхто не чіпав поки я шото мутю там собі.

Опубліковано

Выше читай, старики пишут "ненавижу национализм"..

Не всем суждено мудрости набраться даже до моих годов доживши...

Опубліковано

Якщо ти справжній патріот - іди та доведи оце!

Темного вечора фарбу візьми і кинь гаранту у лице!

(с) неМаяковський

Опубліковано

Я не знаю кому ТС буде гроші нести, але вже є:

AjCTGKvCEAABWLn.jpg

Зявився ще один схожий шедевр в нашому місті знаходиться на вулиці Рівненьській майже при виїзді з міста недалеко біля заправки ОККО помітив це сьогодня вранці коли повертався з роботи маршруткою, один з пасажирів козав що вчора ще все було як нове.

Опубліковано

Зявився ще один схожий шедевр ...

панове, а якщо направити ініціативу та у правильне русло :

"у Луцьку помічений небувалий прояв ввічливості у громадському транспортіі - молоді люди помітивши старших людей массово схоплюються з місць і навперебій пропонують присісти при цьому чарівно посміхаються"

таким і подібним прикладам прояву самосвідомості я був би дуже радий.

Але нажаль ...

Опубліковано
молоді люди помітивши старших людей массово схоплюються з місць і навперебій пропонують присісти при цьому чарівно посміхаються

а насправді - молоді люди, помітивши літніх людей, масово починають вдивлятися в краєвид за вікном,

відмічаючи для себе нову мішень на бігборді для обстрілу.

Опубліковано
а насправді - молоді люди, помітивши літніх людей, масово починають вдивлятися в краєвид за вікном, відмічаючи для себе нову мішень на бігборді для обстрілу.

Ой, не утрируйте вже так

Опубліковано

Насправд1 людина байдужа до старик1в, байдужа 1 до всього 1ншого, 1 до нац1онал1зму теж.

Акс1ома.

Убойная аксиома! На одной планке пенсионеры и национализм, и, вообще, все, все, все... :_07:

Опубліковано

Насправд1 людина байдужа до старик1в, байдужа 1 до всього 1ншого, 1 до нац1онал1зму теж.

Акс1ома.

Общество, в котором молодые люди отдают треть зарплаты на прокорм "старик1в" - больное общество, ему не до национализма.

Только вот, не "старик1" ли принимали участие в создании этого общества? А если принимали, так пусть теперь утираются всеобщим безразличием - что делали, то и получили.

Акс1ома.

Опубліковано

Calvin, посты цитируешь, а не читаешь, я там все сказала. Потому и не хожу в такие темы, что в них особенно никто никого не слушает

Акс1ома.

Общество, в котором молодые люди отдают треть зарплаты на прокорм "старик1в" - больное общество, ему не до национализма.

Только вот, не "старик1" ли принимали участие в создании этого общества? А если принимали, так пусть теперь утираются всеобщим безразличием - что делали, то и получили.

Акс1ома.

Против Акс1ома - нет приема...

Хочешь, чтоб недалекая мысль выглядела глубже, резюмируй ее страшно умным словом Акс1ома, и собеседники с уважением будут кивть головой

Опубліковано

Бліііін, що це за збоченський сайт?

Фу фу фу, не хочеться вірити, що люди платять гроші щоб подивитись на понівечені тіла і посмакувати їх в коментах

Опубліковано

Бліііін, що це за збоченський сайт?

Фу фу фу, не хочеться вірити, що люди платять гроші щоб подивитись на понівечені тіла і посмакувати їх в коментах

Хороше, что я не хожу туда, куда меня посылают незнакомые мне личности, зная, свою слабонервность. Мне без илюстраций и википедии понятна их позиция

Опубліковано

А що заважає навчитись української мови стільки часу в українському середовищі проживши?

Це що-особлива російська мудрість,чи звичайний російський шовінізм, який не признає права комусь бути націоналістом?

Опубліковано

А що заважає навчитись української мови стільки часу в українському середовищі проживши?

Це що-особлива російська мудрість,чи звичайний російський шовінізм, який не признає права комусь бути націоналістом?

Украинским владею по лучше некоторых украинцев. Российский шовинизм ненавижу по больше прочих.

"Чому не українською?" - это один из тех последних доводов, когда крыть нечем. Наряду с: "Проживи с мое, сопляк", "Старичье мразматическое, вяжите носки и не мешайте людям жить", или "Иди на кухню, женщина"

Опубліковано

Людина істота соціальна і їй притаманно(якщо вона не одна з різних причин) , жити в групі, відчувати себе причетним до якогось конкретного соціуму. вчора, сьогодні і завтра.Тому люди відносять себе до певної національності.Вони мають спільні звичаї, побут, характери, по схожому радіють та сумують і т. д..

Оскільки життя є боротьба- то виживають сильніші національності, а слабші в них розчиняються, або просто зникають у мороці віків.

Якщо не хочеш, щоб для твоєї національності наступив останній ,.довод,, то треба боротися за неї.

Опубліковано

А представь, сколько социумов включает одна национальность и сколько национальностей может вмещать какой-либо социум?

Мне хороше быть одной и комфортней даже. Но для своих потребностей я без проблем нахожу комфортный социум, за который не нужно бороться против других, некомфортных социумов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...