Перейти до змісту

Cкарга на GBM2010

Free12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Cкарга на GBM2010

власне продав йому телефона 5300 нокію перед різдвом, ціна була 220грн а він при зустрічі дав тільки 100грн аргументуючи це тим що різдво свята з грошима крайняк через день сказав перевірить тел і віддасть остальну суму, я й повірив він натомість дав свої два номера і сказав де його можна знайти, а через день до нього позвонив обяснив все як є і сказав шо треба ще за тел заплатити: а він мені натомість каже ви що вирішили з мене гроші збивати? нікому я нічого платити не буду і нікому нічого я не винен! Всьо на цьому більше я його голоса уже ніяк не можу почути!

От така то історія!

Опубліковано

Дякувати Богу не мала справи з цією людиною в реалі.

Можу Вам лиш поспівчувати. Людина - неадекват (по переписці).

Сподіваюсь, що все-таки все у Вас вирішиться позитивно.

Успіху Вам.

Опубліковано
ціна була 220грн а він при зустрічі дав тільки 100грн
Як так можна було віддати товар не взявши навіть 50% його вартості?

220грн не така велика сума щоб суттєво похитнути бюджет середньостатистичного українця котрий купує собі мобілу. Взагалому ТС сам винуватий, не потрібно бути таким довірливим.

Опубліковано

GBM2010 - або бухає по-страшному,або рэдкій маладец :mdr: або прочитав (до речі,на борді історію з Міксом) що коли будеш наполягати на поверненні свого майна,то щей винуватим залишишся. А в даній ситуації,думаю що якщо дійде до якихось дій,то МаладеЦ просто скаже типу - я вам гроші дав,дав. Що ще від мене хочете,тепер докажіть що ви такий наївний і віддали мені телефон за 100грн,а не за 250. І йому,нажаль повірять,бо цей телефон любий барига на базарі дорожче ніж за 100 взяв би.

2 Free12 , сумніваюсь що вдасться повернути гроші,будь обережніший надалі...

Опубліковано

а міг би ще і 200 грн. заробити, якби сказав Наташі, хто вона :)

а якби сказав, то грошi, та й телефони, вже могли б i не знадобитись :)

Опубліковано

А взагалі-підтримую чоловіка,на якого кляуза.Не зважаючи на вище написане,з'явився! І за це йому решпект!

Опубліковано

Якщо у вас залишилась коробка з під телефону, вам карти в руки

а в чому прикол продавати телефон, а коробку собi залишати ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...