Перейти до змісту

Де можна поремонтувати механічний годинник?

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Люди добрі, підкажіть де в Луцьку можна поремонтувати механічний годинник? Годинник не вітчизняного виробництва.

Опубліковано

В майстерні пр.Волі 15 механіку Китайського виробництва не ремонтують.Взагалі це не годинники, а іграшки і в багатьох випадках не дешеві. Найкращий варіант купити якісний годинник з гарантією.

Опубліковано

Дарованому коню в зуби не заглядують ))). А годинник скоріше за все китайський, хоча на Аукро хтось вистави як Американський, не знаю. Пише Akribos24.

Опубліковано

Переводив годинник, годинник зупинився, перевів, защолкнув назад крутілку, і вони не пішли. От і думаю що робити, в інструкції пише що крутити тіки проти годинникової стрілки, я крутив за. Але не думаю, що в дорогому годиннику це може бути причиною поломки, хоча хто зна.

Опубліковано

В більшосці механічних годинників є автопідзавод і ,якщо годинник не носити,він зупиняється.Візьміть годинник в руку і разів 10 добре похитайте,при цьому має бути невеличкий шум,це прцює автопідзавод.Якщо все в нормі годинник має запрацювати.Коли проблема з автопідзаводом попробуйте завест ключем(не у всіх моделях)так як просту механіку крутите ключ в перід(якщо на різьбі попередньо відкрутіь)Попробуйте такі маніпуляції,якщо допоможе буде добре,ні пишіть пдскажу куди звернутись.

Опубліковано

Швидше за все ключ при переведенні стрілок не до кінця в "замок" зайшов.

Спробуйте просто витягнути ключ, ледь провернути хвилинну стрілку і знову "втопити" його в корпус.

В самого таке спершу було, теж думав що годинник з дефектом попався.

А щодо якості кЕтайських годинників - то звісно не швейцарська фірма, але точність +1хв за 6-ть діб не рахую великою похибкою. Принаймі той що у мене.

Це у порівнянні з годинником котрий свого часу в "Своєму часі" (каламбурчик"с :_02: ) виклав за Orient automatic втричі дорожче і котрий мені так і не спромоглися налаштувати з прийнятною точністю (за дві доби наганяв +5хв) . А після того як в "Своєму часі" мене тикнули носом, що точність у нього по паспорту -30, +45сек/добу я взагалі "випав в осадок". Після третьої спроби налаштувати точний хід я більше в майстерню "Свого часу" не потикався (хоча мене запевнили , що налаштували згідно паспортних даних).

Власне сам винен, що детально не перечитав тех характеристики виробу. У мене з радянськими зразками асоціація була, що навіть з недорогих моделей годинників за Союза (з тих що в мене були) спішили чи пізнили максимум на 1-2хв за тиждень.

ПС Не гоню на магазин, просто випадок з життя, що стосується якості.

Опубліковано

Швидше за все ключ при переведенні стрілок не до кінця в "замок" зайшов.

Спробуйте просто витягнути ключ, ледь провернути хвилинну стрілку і знову "втопити" його в корпус.

В самого таке спершу було, теж думав що годинник з дефектом попався.

А щодо якості кЕтайських годинників - то звісно не швейцарська фірма, але точність +1хв за 6-ть діб не рахую великою похибкою. Принаймі той що у мене.

Це у порівнянні з годинником котрий свого часу в "Своєму часі" (каламбурчик"с :_02: ) виклав за Orient automatic втричі дорожче і котрий мені так і не спромоглися налаштувати з прийнятною точністю (за дві доби наганяв +5хв) . А після того як в "Своєму часі" мене тикнули носом, що точність у нього по паспорту -30, +45сек/добу я взагалі "випав в осадок". Після третьої спроби налаштувати точний хід я більше в майстерню "Свого часу" не потикався (хоча мене запевнили , що налаштували згідно паспортних даних).

Власне сам винен, що детально не перечитав тех характеристики виробу. У мене з радянськими зразками асоціація була, що навіть з недорогих моделей годинників за Союза (з тих що в мене були) спішили чи пізнили максимум на 1-2хв за тиждень.

ПС Не гоню на магазин, просто випадок з життя, що стосується якості.

на данний час, спробу купити механiчний годинник вважаю виправданою лише коли не знайшлося кварцового подiбноi краси. В iнших випадках мотиви покупки механiчного годинника менi не вiдомi :)

Опубліковано

MANJAK11, в принципе я согласен с твоим мнением, так как сам вообще ношу "механику" только по праздникам. но в хозяйстве она должна быть, это как выходной костюм и несколько галстуков. TIssot или Orient - чтобы простенько, но со вкусом.

вообще, механические часы в наше время - это статусная вещь, поэтому мотивы покупки дешевой механики для меня также остаются загадкой. впрочем, покупку качественного клона часов известной марки я еще как-то пояснить могу (надеваются редко, только "на тусу", давит жаба платить тонны нефти за детальку делового туалета), главное чтобы марка и цена оригинала соответствовала владельцу копии. хотя, Rollex отлично смотрится с Adibas'ом :smile3:

Опубліковано

Shkoder, ти не прав, питання зовсім не в статусі. Статус придумали ті хто за баблом більше нічого не бачить, а попонтуватись же треба.

Раніше це був просто кращий ніж у сусіда дрючок для добування хавчика, потім найкраща шкура мамонта, кінь, смокінг, авто і т.д.

Я думаю послідовність можна продовжувати і далі. Слава Богу таких не багато, або з часом це минає.

Для мене це просто звичка і прихильність до механіки. Комусь довподоби кварц чи електроніка, а мені подобається механіка і все.

А платити тони нафти за детальку туалету? Дик у мене з головою все гуд і спілкуюся я з колом нормальних людей. :_02:

Я годинник ношу кожного дня навіть при наявності мобільного, компа і всілякої електронної лабуди на роботі.

Звичка, радной, от і все. І для мене дико, що у вік електроніки ми розучилися робити якісно прості речі і дехто перевів їх в ранг статусу.

Опубліковано

S30, если у тебя есть склонность или привычка к механике, ты ведь не купишь китайца или клон известной марки, верно?

и вообще, своим постом я ни в коем случае не хотел обидеть владельцев механических часов.

Опубліковано

Та ніхто не в образі.

Просто крім міфічного "статуса" існують і інші варіанти.

Ти не повіриш, але придбав китайця (як писав вище) але не клон.

Просто функціональну річ котра мені впала в око і задовільняє якістю виготовлення.

Ну нема в мене звички "тащитися" від Ролекса (будь то оригінал чи клон) тільки тому, що це ролекс і інші невзмозі собі такого придбати. Це просто піжонство чистої води.

Якби були годинники російського чи нашого виробництва по зовнішньому вигляду/якості/ціні, то придбав би їх.

Мені потрібна річ на кожен день надійна ну і щоб не без "зовнішнього вигляду". :_02:

А попонтуватися при потребі в мене є чим і так.

Опубліковано

Shkoder, ти не прав, питання зовсім не в статусі. Статус придумали ті хто за баблом більше нічого не бачить, а попонтуватись же треба.

Раніше це був просто кращий ніж у сусіда дрючок для добування хавчика, потім найкраща шкура мамонта, кінь, смокінг, авто і т.д.

Я думаю послідовність можна продовжувати і далі. Слава Богу таких не багато, або з часом це минає.

Для мене це просто звичка і прихильність до механіки. Комусь довподоби кварц чи електроніка, а мені подобається механіка і все.

А платити тони нафти за детальку туалету? Дик у мене з головою все гуд і спілкуюся я з колом нормальних людей. :_02:

Я годинник ношу кожного дня навіть при наявності мобільного, компа і всілякої електронної лабуди на роботі.

Звичка, радной, от і все. І для мене дико, що у вік електроніки ми розучилися робити якісно прості речі і дехто перевів їх в ранг статусу.

та не розучились, просто й колись нормальный механiчний годинник вартував пiв i бiльше зарплати середньоi i зараз вiн стiльки вартуе, а не 50-100 гривень. Та й колись не було альтернативи у виглядi кварца та електронiки . В мене самого кожен день на руцi механiчний годинник з автопiдзаводом, але лише тому, що на момент покупки в тому мiсцi де я купляв, з кварца нiчого гарнiшого не було, а цей дуже сподобався, от i ношу уже багато рокiв, не дивлячись на те, що вiн (годинник) ходить доволi неточно порiвняно з кварцевими :) Зламается то куплю кварцевий, а не механiчний, головне щоб вiзуально менi дуже сподобався

Опубліковано
просто й колись нормальный механiчний годинник вартував пiв i бiльше зарплати середньоi i зараз вiн стiльки вартуе, а не 50-100 гривень

Ти не рівняй тоді і тепер. Рівень розвитку і механізації не той.

Це всеодно що рівняти 80-ті і післявоєниий період (коли випустили перший годинник "Побєда") Доречі ті самі "Побєди" ходять досих пір і дюже точно.

А ті радянські годинники лягли в мене на полку в90-х лише тому, що не бралися їх ремонтувати їз-за браку запчастин в майстернях.

Доречі електронні годинники в 80-х вже були (наші), але коштували некисло.

Опубліковано

Зайдіть завтра пр.Волі 15,я гляну,а там підскажу куди звернутись.

Дуже дякую за допомогу. Всім рекомендую майстерню на пр. Волі, 15.

Опубліковано

Лет 9 назад я искал в Луцке мастера часового, чтобы отрегулировать ход на своих SEIKO5, так никто не хотел за это браться, все посылали на "Варшавку" в ларек часовой в "клетке" в бывшему подводнику (не помню, к сожалению его имени). Да он взялся, но только меня не устроила подстройка хода, хотя говорит для механики "все в пределах нормы". Ношу свои часы вот уже весной будет, как 11 лет, очень доволен. Ну в общем почти все часовщики посылали на "Варшавку".

post-14059-0-78126100-1326464757_thumb.j

Опубліковано

Годинник працює, без проблем. Боявся, що коли буду стрілки переводити зупиниться, але, на щастя, все в нормі.

Так що звертайтесь в майстерню на пр. Волі 15 :)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...