Перейти до змісту

Що порадити купити в Бресті (Білорусія)?

Robinwood

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завтра їду в Брест на один день. А так як ніколи не був в Білорусії, то можливо знаючі підкажуть що потрібно там купляти.

Маю на увазі речі та харчі яких нема в Україні, або / та які дешевші та кращі.

Дякую наперед.

Опубліковано

Завтра їду в Брест на один день. А так як ніколи не був в Білорусії, то можливо знаючі підкажуть що потрібно там купляти.

Дякую наперед.

Наверное вам стоит купить продукты, там ,кстати, хороший рынок возле автовокзала в центре города. Сгущенка, сливки, колбаса, бройлерные куры( производства города Барановичи), сырочки, йогурты. И еще там очень вкусный хлеб, это как то смешно, тащить сюда хлеб оттуда, но он вправду вкуснее нашего намного.

Опубліковано

Дякую наперед.

нічого там нема толкового, продукти по якості вже такі як в нас, сам пробував то знаю, а всіх інших речей там попросту дуже мало, тай комунізм в країні, то що там взагалі може бути!?!??! -_-

Краще не говоріть надалі таких дурниць, згущене молоко, сметана, ковбаса на голову якісніші за наші так як виготовляються по радянським гостам. ТС раджу купувати саме молочні та м'ясні вироби!

Опубліковано

А ещё лучше, сначала изучить - что можноо ввозить в Украину. Иначе - загрузив 3 ящика згущёнки и Ящик колбасы - ты рискуешь их лишиться. (в лучшем случае). :)

Опубліковано
И еще там очень вкусный хлеб, это как то смешно, тащить сюда хлеб оттуда, но он вправду вкуснее нашего намног

А в твій хлібний раціон входять тільки шедеври виробництва "Кічкарівки", "Теремно" та "Беккерай"? Є багато місцевих дрібних виробників хліб в яких - просто ням-ням, тому не погоджуюсь.

А з Бреста краще дійсно везти молочку, м"ясні продукти... і що там ще вище писали?

Опубліковано

Дуже дякую всім хто відгукнувся. Питав в знайомих ще.

Одже виходить:

+ молочні продукти (масло, сир, сметана, згущонка :)

+хліб

+ковбаски

+трикотаж (як я розумію, то це швидше за все труселя&шкарпетки)

Про солодощі ні слова... Як чув від знайомого вони там дорожчі та гірші.

Якщо вам є що додати до списку, не соромтесь)

Опубліковано

можливо знаючі підкажуть що потрібно там купляти.

Очень забавная постановка вопроса :D

Опубліковано

Про солодощі ні слова... Як чув від знайомого вони там дорожчі та гірші.

Є у них непоганий шоколад, а от цукерки не дуже смачні, хоча впевнена, що якісніші

Офтопік: Їздила до подруги в гості і запитувала, що привезти їй. Вона сказала, щоб цукерок і побільше :)

Ще у них непогана і відносно недорога косметика. Наприклад мені сподобалась одна серія для догляду за волоссям

Опубліковано

Дякую наперед.

нічого там нема толкового, продукти по якості вже такі як в нас, сам пробував то знаю, а всіх інших речей там попросту дуже мало, тай комунізм в країні, то що там взагалі може бути!?!??! -_-

Краще не говоріть надалі таких дурниць, згущене молоко, сметана, ковбаса на голову якісніші за наші так як виготовляються по радянським гостам. ТС раджу купувати саме молочні та м'ясні вироби!

ага! а ви читати склад продуктів вмієте!?!?!?! В приклад зрівняйте склад емульгаторів і стабілізаторів у їхніх і наших сирках майже однаково! Сметана те саме, у нас досить багато аналогів по якості які уже є на ринку, і дотого ж як так довго сметана їхня може не псуватись адже явно шо вона до нас доходить не першої свіжості, а згущонка, що в ній особливого куштував і ту і ту смак однаковий, просто у нас теж є хороша згущонка наприклад та яку у нормальних дитсадках дають, та ту яку постачають у їдальні АЕС , і її можна у нас у вільному продажі купити, а ви ще хочете переконати що ковбаса їхня краща так? так от дядько мій живе в Мінську уже давненько то я тіх білоруських продуктів наївся вдосталь, ковбаса наприклад московська чи салямі теж з таким самим вмістом нітрату натрію як і у нашій ковбасі, хіба що певно тільки тушонка краща і то не факт, все інше такеж як і у нас.

А люди в нас як завжди "одна баба сказала друга переказала" скажуть народу шо за гост стандартами роблять і шо екологічно чисте і всьо бігом побіжать купувати, а те шо той гост тільки на словах то вам вже це до одного місця получається, а те шо у тій білорусії свиней до 600кг в максимально короткий термін доводять це теж екологічно чисто?, розказували що добавок сиплять мішками бо бо працювали безпосередньо на роботі! Взагалі не треба уже так говорити про якість їхніх продуктів бо вони далеко не належної якості, нічого нема кращого за те що посадили на городі чи власноруч виростили чи кули улюдей що продають сільську продукцію на базарі і це куди краще за ті білоруські продукти які недалеко чим відрізняються від наших!

Добре їжте наше! Склад я читати вмію, тому і надаю перевагу білоруським товарам, якщо там пишуть склад то він саме такий і є і там за цим слідкують, а не так як в нас половина інгредієнтів не вказана.

П.С. Ще ні одна людина після того як спробувала білоруську згущонку чи сметану не сказала, що в нас краща чи хоча б схожа, а це на мою думку найкращий доказ!

Опубліковано

Дякую наперед.

ага! а ви читати склад продуктів вмієте!?!?!?! В приклад зрівняйте склад емульгаторів і стабілізаторів у їхніх і наших сирках майже однаково! Сметана те саме, у нас досить багато аналогів по якості які уже є на ринку, і дотого ж як так довго сметана їхня може не псуватись адже явно шо вона до нас доходить не першої свіжості, а згущонка, що в ній особливого куштував і ту і ту смак однаковий, просто у нас теж є хороша згущонка наприклад та яку у нормальних дитсадках дають, та ту яку постачають у їдальні АЕС , і її можна у нас у вільному продажі купити, а ви ще хочете переконати що ковбаса їхня краща так? так от дядько мій живе в Мінську уже давненько то я тіх білоруських продуктів наївся вдосталь, ковбаса наприклад московська чи салямі теж з таким самим вмістом нітрату натрію як і у нашій ковбасі, хіба що певно тільки тушонка краща і то не факт, все інше такеж як і у нас.

А люди в нас як завжди "одна баба сказала друга переказала" скажуть народу шо за гост стандартами роблять і шо екологічно чисте і всьо бігом побіжать купувати, а те шо той гост тільки на словах то вам вже це до одного місця получається, а те шо у тій білорусії свиней до 600кг в максимально короткий термін доводять це теж екологічно чисто?, розказували що добавок сиплять мішками бо бо працювали безпосередньо на роботі! Взагалі не треба уже так говорити про якість їхніх продуктів бо вони далеко не належної якості, нічого нема кращого за те що посадили на городі чи власноруч виростили чи кули улюдей що продають сільську продукцію на базарі і це куди краще за ті білоруські продукти які недалеко чим відрізняються від наших!

Добре їжте наше! Склад я читати вмію, тому і надаю перевагу білоруським товарам, якщо там пишуть склад то він саме такий і є і там за цим слідкують, а не так як в нас половина інгредієнтів не вказана.

П.С. Ще ні одна людина після того як спробувала білоруську згущонку чи сметану не сказала, що в нас краща чи хоча б схожа, а це на мою думку найкращий доказ!

значить мало ти пробувала! Будь і дальше переконана шо воно екологічно чисте :lol: їж далі, тільки от самі білоруси так не вважають! У нас у кожного майже є села, батьки, родичі, чим це тобі не білоруські продукти? гірші? у нас гірше? По вашій мові у нас все гірше бо так думаєм і живем виходить в поганій країні і говорим що усе все дуже погано майже гавно алеж нічого не змінюєм!?

По-перше я чоловік це можна легко зрозуміти з ніку, аватарки або подивитись в профілі, якщо ваш обмежений інтелект цього вам "не підказав", я вам не заздрю.

По-друге я не переходив з вами на ти чого і вам по-відношенню до себе не дозволяв!

По-третє я ніде не писав, що продукти там екологічно чисті. я казав, що вони смачніші, і склад на них вказаний дійсно як є!

По-четверте якщо ви думаєте, що ми живемо в найкращій країні і наші продукти найкращі і найкорисніші то я вам раджу вийняти голову вибачте на слові "з д..и" і дивитись на світ реально.

Опубліковано

За оверквотинг будете наказаны.

А по теме - фанатики белорусских продуктов сродни религиозным фанатикам, пытаться что-то рассказать им - всё равно, что метать бисер... ;)

Опубліковано

1. Ок

потрібно=варто було б

2. 2 Free12 - не зможу нічого вам купити (а на ТИ ми і справді не переходили)

3. Всім дякую. Думаю, тему можна закривати

З.І. Не сваріться через дурниці.

post-10380-0-99582700-1325709593_thumb.p

Опубліковано

Якщо на рахунок фанатиків це в мій город камінь, то таким себе не вважаю тим паче по відношенню до будь-яких продуктів, просто не люблю коли люди нав'язують свою думку, хамлять...

Опубліковано

Взагалі то виховані люди до незнайомців звертаються на Ви не важливо де вони спілкуються, і не тобі писати з 7-ма постами як звертаються один до одного форумчани, продукти я не продаю і не вожу, подальшу дискусію з тобою вважаю безперспективною! Радій і далі зі своїх думок! Ну ніби все :0161:

Опубліковано

з особистого досвіду. згущонки в бресті практично не нашов, все скуплено до нас.

продуктів багато не привезеш, якшо н еспортяться то на кордоні заберуть

трикотаж там ще тре пошукати, та і взуття/одяг білоруські не такі дешеві як кажуть

єдине що дісно вигідно і якісно, так це косметика виробництва білорусі! дуже рекомендую

Опубліковано

ТС,напишіть в лічку бордівцю ValeRo.Він місяць тому був саме в тому місті,куди збираєтеся їхати Ви.Він точно знає що і в якій кількості можна везти через кордон.Сам з розмов можу передати,але не поважаю цього.Можете послатися на мене.Бажаю успіхів.

ТС,напишіть в лічку бордівцю ValeRo.Він місяць тому був саме в тому місті,куди збираєтеся їхати Ви.Він точно знає що і в якій кількості можна везти через кордон.Сам з розмов можу передати,але не поважаю цього.Можете послатися на мене.Бажаю успіхів.

Вибачте,з телефона пишу.Недолуго виходить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...