Перейти до змісту

Service Pack 3 для Windows XP следует ждать в 2008 году!

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Официальные лица Microsoft объявили, что выхода третьего сервисного комплекта для Windows XP следует ждать в 2008 году, а появившаяся информация о выпуске SP3 в нынешнем году является ошибочной, "дата выхода SP3 остается без изменений - комплект по-прежнему планируется выпустить в 2008 году", т.е через год с лишним после выхода розничных версий Vista.

Опубліковано

На баний момент СП3 називають набір паків і заплаток зібраних якимось умельцем в архів.

Опубліковано

теперішня Віста нагадує мені Мілленіум - сирий та кривий і глюкавий.

Як на мою думку - ХР - на даний час - є сама стабільна з Віндовсів .

і проживе вона ще ДУУУУУже довго..

крім того зовсім не вибаглива..до ресурсів.

дрова є під усе сучасне обладнання..

налаштував "під себе" і все.!!

Опубліковано

А я надалі використовую 2000ну вінду, повністю нею задоволений і не бачу причин переходу на ХР.

На мою думку найбільш стабільною є саме Win2000sp4

Опубліковано
На баний момент СП3 називають набір паків і заплаток зібраних якимось умельцем в архів.

Я такою віндою із зпалатками зібраними умєльцами вже користуюсь давно, з червня 2006, і ще нічьо не глючить... нормально паше ;)

Так шо ще не ясно що краще, SP3 умєлєц едішн, чи довгожданий офіційний патч

• 2 місяця потому...
Опубліковано
А я надалі використовую 2000ну вінду, повністю нею задоволений і не бачу причин переходу на ХР.

На мою думку найбільш стабільною є саме Win2000sp4

Респект!!! да я тоже сидел на Win2000ProSP4 на хорошей машине которая тянет без проблем висту, пользовался 2000-кой где-то 1,5 года, потом по некоторым обстоятельствам перешол на ХР и мне она показалась на много быстрей в работе и грамотней в организации работы програм, вот и сижу на ХР теперь. по надежности работы 2000-ка ХР-шной не уступает

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...