Перейти до змісту

Открытие одесских изобретателей

HWman

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

імхо ахінея. енергія нізвідки не візьметься.

Придумав би він таке реально - його б давно енергетичні компанії закопали б і всі винаходи знищили б :)

Опубліковано

швиденько в Японiю i практичне застосування буде вже через рiк, в нас же рокiв через 10 або й взагалi нiколи, така сурова правда життя :(

Опубліковано

Це ж треба, установку Капанадзе-Сміта вже по ящику показують ;).

Придумав би він таке реально - його б давно енергетичні компанії закопали б і всі винаходи знищили б
Якщо не віддадуть свій секрет то точно закопають. Так було зі всіми хто хотів продавати дармову енергію ;)
енергія нізвідки не візьметься.
Нашим законом збереження всесвіт не обмежується ;)
Опубліковано

енергія нізвідки не візьметься.

та й поняття *нiзвiдки* таке собi вiдносне, те що 100 рокiв тому (образно кажучи) пiдходило пiд це поняття, на данний момент цiлком логiчно пояснюется :)

Опубліковано
все одно я впевнений, що це фейк
А ти пошукай в гуглі Капанадзе і побачиш скільки людей переймаються цим фейком, ти будеш вражений. ;)
Опубліковано

SysR, трішки не показник. В інтернеті багато людей впевнені, що їх викрадали інопланетяни і т д і т п.

можливо я дико помиляюся... але я поки що буду прихильником "класичної" фізики, допоки крім роликів на ютубі не з"являться реально діючі такі штукенції, які застосовуватимуться на практиці

Опубліковано
SysR, трішки не показник. В інтернеті багато людей впевнені, що їх викрадали інопланетяни і т д і т п. можливо я дико помиляюся... але я поки що буду прихильником "класичної" фізики, допоки крім роликів на ютубі не з"являться реально діючі такі штукенції, які застосовуватимуться на практиці
Людям дана голова для того щоб думати, а не їсти в неї ;) читай пост №4.
Опубліковано

SysR, трішки не показник. В інтернеті багато людей впевнені, що їх викрадали інопланетяни і т д і т п.

можливо я дико помиляюся... але я поки що буду прихильником "класичної" фізики, допоки крім роликів на ютубі не з"являться реально діючі такі штукенції, які застосовуватимуться на практиці

Валерий Борисович (Валери),Сергей (Динатрон) и я (Дестайн) приглашаем всех на встречу. Встречи будут производиться 1 раз в месяц по предварительным заявкам по телефону: 0634037070 или +380634037070

Так сказать піди пощупай подивись і відпишешся тут обов'язково.

Опубліковано

Так сказать піди пощупай подивись і відпишешся тут обов'язково.

раз в них вже успіхи такі, що вони маючи 160 ват "крутять" півторакіловатний двигун, а використання цього на практиці обмежується ЛИШЕ (вибач за плагіат з кольорами) показом цього цирку у них один раз в місяць - це ще раз мене переконує що це фейк... Японці (чи американці, навіть китайці) їх би в моменті загребли.

для наглядної аналогії - Девід Коперфілд і літає по залу, і крізь стіни проходить, і палаци заставляє зникати... Але чомусь це обмежується лише показами раз в місяць, і щось інші люди іще не літають... Цікаво, чому? :)

з.і. з неодимовими магнітами недавно був топік про "вічний двигун".. але там він лише "вічно працював", а тут іще й енергію дає... ага... щас :)

Опубліковано

без образ - але нагадався анекдот "такий великий, а віриш у казки"

я здогадуюся, що далеко не все нам відомо, також я припускаю можливість, що в своїх знаннях ми можемо дуже помилятися...

але в даному випадку - якось воно геть непереконливо, і надто на лохотрон скидається

Опубліковано

открытие, ещо открытие ....... что они открыли ?

то что как сам сказал на видео, то что открыл Тесла, а до теслы Фарадей и тд ?

а потом небось ещо захотят патентами обложить ) - типа вот какие мы крутые изобретатели )

наивные

таких открывателей вагон и тележка начиная после Теслы

Хаббард, Килли, Стерлинг, Стивен Марк, Капанадзе, Шаубергер, и много много ещо

принцип один, - методы разные

не дадут так просто людям такую енергию,

потому что это будет тоже самое что дать обезьяне гранату.

Опубліковано

Так уже дали, схемки цього генератора у відкритому доступі. Також повно відео від тих, хто їх успішно повторив.

Тепер ждем коли "граната рване", (або пукне) ;)

Опубліковано

не дадут так просто людям такую енергию, потому что это будет тоже самое что дать обезьяне гранату.
Не так, забрати у веглеводніх магнатів прибутки.
Опубліковано
от в енергію нізвідки і вічні двигуни - все одно не вірю :)

Теорія Енштейна на те і теорія. Вона не доведена, як закони Н"ютона.. Це лише теорія. Тобто простішою мовою "припущення, що воно так може бути". Якби цікавився, то знав би, багато чого вона пояснює, але разом з тим багато чому суперечить. Але так як нічого ліпшого на даний час не придумали - то користуються цим.

Тому абсолютно нічого немає дивного у тому, що в ній найшли іще одну "погрєшность".

А про вічні двигуни і про енергію нізвідки є чіткі закони Н"ютона :)

Так що все одно не переконав :)

Опубліковано

дядя, таку куйню може написати людина котра книжку читала бо заставили, но думати не вміє. Усе що зараз доведено базується на якихось азах типу Евклідової геометрії, які в свою чергу є набором аксіом. Але ці аксіоми з пальця висмоктані і взагалі нічого не пояснюють. Тому казати що теорія Ейнштейна і закони Ньютона чимось дуже то відрізняються я б не взявся. Всі доведені закони діють за чітко визначених правил на тому рівні що ми можемо пояснити.

Опубліковано

ну я то хоч читав, бо заставили.... ;)

тепер по пунктах - аксіома - самоочевидне твердження

закони фізичні - твердження які доведені

теорія - розгляд, дослідження, тобто недоведене припущення що воно може бути так.

Побачили різницю між поняттями?

Якщо ні - йдемо далі.

Евклідова геометрія чомусь завжди правильна, закону н"ютона теж чомусь досі працюють, а от в теорії енштейна з самого початку були недоліки й неточності, які виявляються постійно нові.

чи достатньо думаючій людині фактів що класична фізика досі не помилялася, щоб думати що й теперішні вічні двигуни - кака?

чи повинно у думаючої людини викликати шаленне здивування і паніку те, що в теорії енштейна найшли чергову невідповідність?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...