Перейти до змісту

Міліціонери "розвели" на гроші

CosmoPilot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В пошуку схожої теми не знайшов. Переповідаю зі слів знайомого. Тому прошу вибачити за неясності (якщо такі будуть). Преамбула: йшов хлопець в магазин (17 років, район ДПЗ, магазин "Колібріс"). Купив, що було потрібно (це історія замовчує). На виході підходять двоє співробітників правоохоронних органів і кажуть "Пройдемте з нами до машини". Хлопець в шоці, автоматично йде. Біля машини його фотографують (мені самому незрозумілий цей момент) і кажуть "Дзвони до батьків, поїдемо у відділок". Хлопець набирає маму, і з нею їде. Вже у відділку йому кажуть, що він підозрюється в участі в бійці на стадіоні під час матчу "Волині", хтось серйозно постраждав. Показують свідчення людини, де написано, що схожий хлопець після бійки їхав на ДПЗ.

Тепер фабула: добрі працівники виводять хлопця, а матері повідомляють, що якщо за годину вона не принесе 1000$ - хлопцю світить термін.

Фінал, впринципі, цілком очікуваний - гроші приносять, сина відпускають.

Підозрюю, що такі випадки непоодинокі, тому створив тему, щоб люди знали, що відбувається і буду вдячний, якщо хтось пояснить, який порядок дій, якщо ви/ваш син/друг опинились в такій ситуації.

Опубліковано

"Захисники правопорядку" вже вкрай оборзіли. У нас важко знайти на них управу. Парнішка ще зелений запанікував і злякався, звичайно треба було стояти на своєму. Свідчення одного лжесвідка не достатньо.

Опубліковано

Не приведи Боже потрапити під підозру нашій міліції!..

Підозрюю, що такі випадки непоодинокі, тому створив тему, щоб люди знали, що відбувається і буду вдячний, якщо хтось пояснить, який порядок дій, якщо ви/ваш син/друг опинились в такій ситуації.

не знаю, не був, дзвонити батькам, адвокату, не панікувати, вести себе максимально коректно та ввічливо, не піддаватись на провокації "правоохоронців", просити складати протокол затримання на місці при двох понятих...

Опубліковано

Тупий якийсь розводняк. В хлопця цілком могло бути алібі, свідки, що під час бійки він взагалі був не на стадіоні, а з друзями в барі. Та й "схожий хлопець після бійки їхав на ДПЗ" - це формулювання дуже нечітке, їх десятки на ДПЗ після футболу їхало. Очна ставка теж проводилася?

Опубліковано

Чисто ментовська практика.

Раджу робити так: у випадку, якщо працівники МВС захочуть отримати за будь-що гроші, пишіть заяву в СБУ. Там тільки раді будуть "влупити" працівників міліції. Так склалось, що СБУ не сильно любить ментів.

До речі, прийом громадян в СБУ на пр.Перемоги - цілодобовий. ;)

Опубліковано

на днях по телебаченню подібний "розводняк" показували.

самі ж телевізійники "розвели" мамашу а потім гроші повернули

Опубліковано

Уточните у того хлопца, а не в пушку ли рыльце? Ибо просто так штуку баксов не отдают.

расскажу ситуацию со мной: стоял я однажды в киоске, взял бутылку пива, попиваю, переговариваюсь с продавцом (моя знакомая) заходит ППС, один главный, двое пацанят из училища.И начинается.... распивание спиртных напитков в общественных местах, едем в горотдел, складаем админ протокол и т.д. попросил показать, что есть в сумке, я начал показывать, и вдруг вспомнил, что в боковом кармашке лежит нож, небольшой, и в чехле... но всё таки ...они его увидели... короче, конец истории таков, отвели меня за угол, сказали, не хочешь проблем, башляй 50 грн и вали на все четыре стороны, откажешся - едем в горотдел, составляем протокол, я проблем не захотел...

а как бы вы поступили? я ведь, по сути то не прав, потому что стоял с открытой бутылкой пива, да и нож этот в сумке...

Документов при себе не было, только рабочая визитка, и зарплатная карточка

Опубліковано

И ещё, если тема уже создана:запомните, вы не будете интересны милиции до тех пор, пока не будете создавать причины для интереса.

Ещё один совет, который мне дал человек, имеющий непосредственное отношение к СБУ (не к милиции).

Если нет возможности или желания всегда носить с собой документы, подтверждающие личность, всегда носите с собой хотя бы ксерокопии документов.Ибо человек без документов, уже априори, подозреваемый, и есть причина, забрать его в горотдел. А там уже другая страна и другая политика...

А также запомните: в любой, тем более силовой структуре, имеется отдел внутренней службы безопасности, в их обязанности и входит контроль своих же работников, если вы уверенны, что не виновны, смело об этом заявляйте..

Опубліковано

Показують свідчення людини, де написано, що схожий хлопець після бійки їхав на ДПЗ.

це ж скільки пацанов можна на ДПЗ "закрить", та й не тільки на ДПЗ - від Авангарду дохвіга зупинок де можна вийти, прогулятися, та й не факт, що розшукуване тєло там живе, а не їхало побухать з пацанами, до тьолки, чи в Федорчука якусь залізяку купить...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...