Перейти до змісту

підкажіть дешевий магазин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день. Підкажіть будь-ласка дешевий магазин, де можна було б купити ноутбук в кредит (в ельдорадо та фокстроті надто великі ціни...)

п.с. щоб в розетці купити товар в кредит потрібно їхати в Києв?

Опубліковано

Ноутбук в кредит? ІМХО це не той товар, що варто брати в кредит.

1.Швидко знецінюється.

2. В кредит переплатите.

Опубліковано

Добрий день. Підкажіть будь-ласка дешевий магазин, де можна було б купити ноутбук в кредит (в ельдорадо та фокстроті надто великі ціни...)

п.с. щоб в розетці купити товар в кредит потрібно їхати в Києв?

їхати в Київ не потрібно. але здається вони не працюють в кредит.

в ельдорадо і фокстрот ціна кредиту забита в товар.

Опубліковано

Та яка різниця де брати кредит?.. На таку техніку фактично фірми просто співпрацюють з банками, себто єдине що може різнитися це ціна ноутбука на фірмі, а переплатите ви тіж ставки згідно умов банку!

Яб зайшов у центрі в магазин іСіту пр.Волі 7 - там ціни найнижчі, можна замовити будь-яку модель і з чеком піти до відділеня банку з яким працює магазин і оформити кредит!

Опубліковано

О круто, в айсіті можна купувати в кредит, не знав, блін жаль що тільки дізнався...

Цікаво які там проценти, да і хотілось би почути всі умови кредиту

Опубліковано

Купити в кредит можна у будь-якому магазині, навіть якщо там не сидить представник банку.

Але готуйтесь що буде переплата велика. Тому не варто так вже сильно зневажати великі магазини типу Фокстрота. В них ціна висока і нульовий кредит для вас. В результаті ще не відомо де буде дорожче.

А так, список магазинів яким довіряю :) Системз, Ісіті, Нотікс, Гроно.

Опубліковано

Простий алгоритм:

Обираєш модель - моніториш ціни по інтернет магазинах (експерт ІТ, Нотікс, Системз, Ісіті, Гроно, Медіа маркет та ніші) - обираєш контору з нормальними цінами і хорошою репутацією - говориш з ними про ціну і кредит - результат: хороша покупка на зручних для тебе умовах.

Опубліковано

Розкажу я одну ситуацію як сталась з мм, якось уговорив знайомого що на мм краще брати PowerColor Radeon HD5670 ніж на розетці тоді ціна була на 10 грн. меньша і звичайно без 50-ти гривневої доставки, так от замовив він, привезли забрав, звонить каже що дрова не ставляться зустрілись через кілька днів, скинув йому на флешку такі як у мене стояли просто зробив архів папки C:\ATI\Support... звонить знову через два дні каже я і так і так не ставляться, каже вінда не грузиться коли перезагружаєш комп після установки дров, порадив поставити ХР шку. ну і через кілька днів йому скинув дрова на ХР, звонить каже теж саме, думав що руки не звідти виросли... :0156: як так, кажу встав в інший комп ну і звісно пройшло ще кілька днів... Звоню питаю шо там каже не перевірив, ну запропонував мені привезти, приніс я додому вставив і справді не грузиться вінда, я і перевірив на ішому кампу те ж, ну і назбиралось тих по поро днів аж на два тижні, тобто він приніс її рівно в 14-й день ну і в мм люб'язно запропонували завезти її до них в сц шо біля адреналіну, так кажуть буде швидше пройшоло вже більше місяця з моменту покупки

post-11171-0-77357100-1323602291_thumb.p

Ну і зараз незнаю як поступити, аж незручно вийшло перед людиною, запропонував зекономити а вийшло ні грошей ні відео

Звісно навряд чи він ще туди звернеться, та і всім своїм друзям не буде рекомендувати той заклад...

Що порадите робити?

Опубліковано

Якщо не можуть відремонтувати за 14 днів - вимагати не ремонту, а довідку технічного стану. Мол, такій то виріб містить такий істотний недолік, який неможливо усунути протягом 14 діб. З довідкою, паспортом і відяхою - в магазин і міняєш на гроші. Шось не так - письмова заява на ім"я директора магазину, передавати зі свідком, в 2х екз, на другий відмітка що отримали, ПІБ особи що прийняла заяву. Морозяться - в захист справ споживачів.

А взагалі - просто повезло, таке могло статися і з відяхою з Розетки, тим більше якщо брати залізо такого виробника...

Опубліковано

Розкажу я одну ситуацію як сталась з мм, якось уговорив знайомого що на мм краще брати PowerColor Radeon HD5670 ніж на розетці тоді ціна була на 10 грн. меньша і звичайно без 50-ти гривневої доставки, так от замовив він, привезли забрав, звонить каже що дрова не ставляться зустрілись через кілька днів, скинув йому на флешку такі як у мене стояли просто зробив архів папки C:\ATI\Support... звонить знову через два дні каже я і так і так не ставляться, каже вінда не грузиться коли перезагружаєш комп після установки дров, порадив поставити ХР шку. ну і через кілька днів йому скинув дрова на ХР, звонить каже теж саме, думав що руки не звідти виросли... :0156: як так, кажу встав в інший комп ну і звісно пройшло ще кілька днів... Звоню питаю шо там каже не перевірив, ну запропонував мені привезти, приніс я додому вставив і справді не грузиться вінда, я і перевірив на ішому кампу те ж, ну і назбиралось тих по поро днів аж на два тижні, тобто він приніс її рівно в 14-й день ну і в мм люб'язно запропонували завезти її до них в сц шо біля адреналіну, так кажуть буде швидше пройшоло вже більше місяця з моменту покупки

Ну і зараз незнаю як поступити, аж незручно вийшло перед людиною, запропонував зекономити а вийшло ні грошей ні відео

Звісно навряд чи він ще туди звернеться, та і всім своїм друзям не буде рекомендувати той заклад...

Що порадите робити?

Кажу ж тобі, що завтра виясню...

Опубліковано

О круто, в айсіті можна купувати в кредит, не знав, блін жаль що тільки дізнався...

Цікаво які там проценти, да і хотілось би почути всі умови кредиту

Доречі, скоро буде офомлятись на місці кредит.

Опубліковано

Що порадите робити?

В мене з такою ж відахою з того ж магазину теж прикол був: спочатку як купив було все нормально, а потім почала артефачити в іграх, як я поняв відвалюватись gpu почав, нечекаючи поки здохне повністю поніс в їхній СЦ, взяли в ремонт а на наступний день звонять кажуть "приходьтее забирайте", ну я подумав шо дійсно зробили, прогріли паяльною станцією чи чим там, але коли я прийшов то суровий мужик який нею займався, інженер-сервіснік чи хто він там мені повідомив що вона працює нормально, він провірив 3д марком і нічого не знайшов, а на те що в іграх глючить сказав що в них там нема ігор щоб провірити і взагалі сказав купляти ліцензійні ігри бо глючить ізза того що ігри піратські. Нехотілось мені з ним спорити бо барану всеодно нічого недокажеш, забрав її і поніс додому, вставив в комп, запустив пару ігор попробував - та сама картина. Більше я її до них не носив бо вони забрали ту гараниійну бумажку і неповернули. Заніс до ремонтніка одного він мені за пару рублів її прогрів ІЧ станцією, після того вона нормально проробила деякий час і повністю здохла - перестала видавати хоть щось на екран і материнка з нею не хотіла стартувати.

post-6631-0-08128700-1323901395_thumb.jp

Опубліковано

Ну мені значить повезло, мені відео після 10 перебування на діагностиці в СЦ встановили причину і поміняли в магазині!

Але це будо десь 3-4 роки назад

Опубліковано

...

Треба було фоток наробити навіть відео зняти на телефон...

Ти купував ту, що там у них на вітрині стояла?

Опубліковано
В мене з такою ж відахою з того ж магазину теж прикол був.

Купуйте комплектуючі авторитенних виробників - в мене за 3 роки 2 ASUS`а - жодних проблем. Скупий платить двічі.

Опубліковано

Коротше краще спитати у сервісників відеокарти якого виробника до них потрапляють частіше.

Рейтинг - вибір читачів за 2006 рік (вибачайте що такий давній)

video10.jpg

Опубліковано

Треба було фоток наробити навіть відео зняти на телефон...

Ти купував ту, що там у них на вітрині стояла?

Фоток і відео чого? Процесу купівлі-продажу чи розмови в СЦ? І що б вони дали ті фотки, відео?

Ні не з вітрини, так якусь дали в коробці запечатану.

Щодо якості асус, нетакі вони вже ідельні а от ціна завищена набагато незнати за що, незнаю як відахи але материнки асус доволі часто дохнуть, та й відвал gpu може статись на відасі будь-якого виробника.

Опубліковано

Я би не сказав, що PowerColor ацтойний виробник

Просто бюджетний! - "я такиє бы не взяла" з КФ "Служебный роман"

Але ми трішки віддалились від теми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...