Перейти до змісту

Операционная система

ursa

Операционная система  

96 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос в названии голосования.

Напоминаю, просмотр результатов ведёт к потере Вашего голоса!

Если установлено 2 ОС, отмечайте 2 варианта (или три).

Цель опроса - выяснить, какая ситуация с ОС в Луцке (области). Заказчик - я сам. Причина - личный интерес. :D

Просьба к участникам воздержаться от "наездов" на нелюбимые системы, голосование создано не для выяснения, какая ОС лучше, а всего лишь для сбора данных.

Всем спасибо :)

Опубліковано
на работе MAC OS X Tiger

То у вас там певно не один мак? Самий натуральний мак відповідно з всім желізом від мака?

Я колись думав брати такий, але від нього навіть діск не запхнеш в простий комп.

Хтось чув можливо, випустили вже операційну систему шо дружить з компами компами?

Опубліковано
То у вас там певно не один мак? Самий натуральний мак відповідно з всім желізом від мака?

Я колись думав брати такий, але від нього навіть діск не запхнеш в простий комп.

Хтось чув можливо, випустили вже операційну систему шо дружить з компами компами?

Power MAC G5 2х2,8 GHz 64-bit, 4GB RAM, 600GB HDD Radeon 9600 и все такое. Конфиг 2005 года :)

а щас есть МАКи с интеловскими процами, на них даже винду можно поставить.

У меня процы Alpha, PPC тобишь

Опубліковано
а щас есть МАКи с интеловскими процами, на них даже винду можно поставить.

Літом буду апгрейд робити, про цей варіант подумаю, мак дуже гарна і продуктивна система з меншою кількістю глюків. Але от ціни на залізяки...

З.І. На сайті мака повинен бути цей варіант збірки

Опубліковано

Какой смысл в посте, на любом бигмире, рамблере можно узнать статистику, а если хош узнать именно учасников борды попроси админов думаю это не сложно они покажут стат.

Для примера вот стат одного из моего файлового архива, там примерно 1500 уников в день:

звіт: кількість відвідувачів з різними ОС	по днях | по тижнях | по місяцях
значення:
середньодобові жовтень 2007 р. вересень 2007 р. у середньому
за 3 місяці
Windows XP 1,379 90.3% 1,126 90.4% 1,240 90.5%
Windows Vista 61 4.0% 42 3.4% 47 3.5%
Windows 2000 35 2.3% 30 2.5% 33 2.4%
Windows 2003 16 1.0% 8.3 0.7% 8 0.6%
Windows 98 13 0.8% 13 1.0% 13 1.0%
Інші 9.8 0.6% 8.1 0.6% 8.7 0.6%
Unix 7.3 0.5% 6.2 0.5% 7.1 0.5%
Windows CE 4 0.3% 3 0.2% 2.3 0.2%
Windows 0.55 0.0% 3.5 0.3% 2.8 0.2%
Windows NT 0.52 0.0% 3.5 0.3% 5.8 0.4%
MacOS 0.42 0.0% 0.37 0.0% 0.37 0.0%
Windows ME 0.23 0.0% 0.2 0.0% 0.14 0.0%
Windows 95 0.13 0.0% 0.17 0.0% 0.18 0.0%
Не визначена 0.032 0.0% 0.033 0.0% 0.054 0.0%

сума обраних 1,528 99.9% 1,246 99.9% 1,370 99.9%
усього 1,528 1,246 1,371

post-371-1195114176.png

Опубліковано

у мене ХР дома, імхо щось інше для домашнього юзання - для людей які мають багато вільного часу і натхнення

Опубліковано

І достатній радіус кривизни рук.

Коли більше року назад я вперше отримав диск з кубунту 6.04, я вирішив спробувати його, "бо то круто і всі круті компутерщіки юзають лінух, а ломи вінду". повийо хотів якщо коротше і мізків поменше було трохи.

Зараз коли я сідаю за віндову машину я реально відчуваю, що мені багато чого не вистачає... чого тільки варте копіювання/вставляння тексту (виділити і іншому вікні, або новому рядку натиснути на середню кнопку) і купа подібних дрібничок.

вдома стоїть вінда, але то не мій комп, а відданий на "істєрзаніє" меншим братам. приїжаю раз в місяць додому і заново перепрохожу ХЛ2, або засідаю на ніч в цивілку 4. А так, працювати я там не можу. Зараз я це кажу не як 18-річний пацаньонок, а людина, яка більшість свого часу проводить за комп'ютером. все моє навчання і робота сходиться на ньому. І я віддаю перевагу Лінуксу.

Опубліковано

Сам юзаю вінду. Для домашнього користування, імхо, юзати FreeBSD те ж саме, що на крейсері по селу їздити. Для сервера - тільки фря! Сама респектна вісь. Хочеться ще спробувати МакОс Х, тільки не знаю, чи вони є 32-х розрядні. Хто там юзав його, підкажіть.

Опубліковано

D@ve, а ти її дома юзав??? Чи просто так, аби ляпнути? Повторюсь ше разок, Фря для десктопа дуже гарна оська. Я на ній і музику слухаю і відео дивлюсь і ігри під повноцінним ОупенГЛ гамаю (навіть більшість віндових, на емуляторі і по інету лазю і програмлю і тексти набираю). Стабільна, безглючна і надійна ОС.

От ну не розумію я таких людей. Не пробував, а каже шо гівно. Вибач, звісно, але якшо не хватає мізків/натхнення/бажання встановити і настроїти, то тут не ОС винна :)

З.І. І ше одне. У мене в дружини комп під віндою, але коли вона сідає за мою Фряшну машинку, то ніяких незручностей не відчуває. ІМХО, та це найкращий доказ того, шо ОС прижилась на десктопі :)

Опубліковано

???????

Просьба к участникам воздержаться от "наездов" на нелюбимые системы, голосование создано не для выяснения, какая ОС лучше, а всего лишь для сбора данных.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...