Перейти до змісту

AgentSmith13

Power users
  • Постів

    2 301
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    18

AgentSmith13 став переможцем дня 22 серпня 2020

AgentSmith13 мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 746 Гуру

Відвідувачі профілю

8 548 переглядів профілю
  1. Право вимагати оприлюденння інфопмації мені дав Закон. А давайте проведем справжні громадські слкухання з будь-якого питання - по вартості проїзду, чи варто вирізати дерева і т.д., справжні, а не виставу за попереднім звписом в актовому залі ЦНАПу, у вихідний, а не в робочий день... Те сц*кло 14-відсоткове туди і не прийде, воно і так таке нашугане, що з охороною серізь ходить.
  2. 1) Про то вже знає певно кожна собака. Ок, 14% дають право керувати всім містом? 2) Нам - то ГРОМАДІ міста, а не 14-ти відсоткам виборців. Вам треба - будуйте "хутір імені Палиці" за межами міста, і хай там рулить. 3) Коли у вихідний було по 4 9-ки, 1-2 24-ки, і по 2-3 12-ки і 32-ки, пригадаєте? "Бест Ленад Груп" - то не приклад корупції і вседозволеності? Такий графік руху МІСЬКОЇ МАРШРУТКИ з інтервалами по 50 хвилин - то не п*здець для обласного центру? 4) Коли 1,5 км вулиці не можуть заасфальтувати і поробити тротуари протягом понид 6-ти місяців, а за 4 місяці і ті ж 100 мільйонів робиться 50 км дороги на Світязь, і робиться до кінця, з двома шарами і розміткою - корупції не бачить тільки сліпий. А про площу Героїв Майдану і махінації з Прозорро - навіть новинні ресурси писали. Мало? Дамо йому ще пару років, а то на "Майбах" не назбирав? 5) Поліщук, начальник водоканалу і Ко НЕ ПУСКАЛИ позаминулого року екологів з поліцією на очисні, щоб відібрати проби, "яко голуби сизі" налетіли вмить, щоб не дати того зробити відкрито кримінальне провадження... Ні, не труїть, ПОКРИВАЄ. 6) Той фонтан потрібен таки, як пам'ятник корупції і "бенкету під час чуми".
  3. Його "обрали" ніби як 14% (реально кажуть, що 9, а решту "лисий пвпік" домалював). Нах нам намісник олігарха в місті? З транспортом - срака, якої не бачили ще, гроші пиляються, як спереляку, на будь-які петиції і звернення - відписка. Файний мер, правда? А ОТАК труять рибу в Стиру, поки він миє бабки на вулицях, які могли б і полчекати, і будує нафіг не потрібні фонтани... Ну, 86% громади за ЦЕ не голосували... Так що ті 14% - то статистична похибка.
  4. В міську раду писали запити ЖУРНАЛІСТИ, і отримували "бла-бла-бла" обсягом у одне речення у відповідь, з багатьох питань. І по транспорту, і по "мегаремонтах"... Вони і на цілі петиції так відповідають з 2017-го року. Приходити вже треба всім містом, і веселий конкурс "смітничок" робити.
  5. Уєб@нський в нас "тіпа мер"... От без нього в кріслі всьому місту було б краще. А хто ти такий, щоб я у ТЕБЕ питав дозволу, а? В нас тут осередок замайбаху? Чи фото ДО і ПІСЛЯ в мене фотошоплені?
  6. За тим же принципом ми не побачили ЖОДНОГО звіту від Сітікарду, зате підвищити проїзд - то для міськради святе... Провівши ПСЕВДОгромадськ обговорення за зачиненими дверима без жодного представника громади. Так само по проспекту Волі "обговорення" провели в ВЕРЕСНІ... Доречі, а яким словом називається те, що там на проспекті Волі начверили, особливо на тротуарах, і тупо покинули? Я то слово підходяще маю, але забанять, цензурного - не можу підібрати...
  7. А як "чудово" тендери по тій площі проходили - з порушеннями Закону, поки не завершився тендер по ПКД, почали тендер на самі роботи... Просто НЕПОЧАТИЙ КРАЙ РОБОТИ для правоохоронців! І аиграв його не аби хто, а СВІЙ Разумовський... А як інакше може робити прислужник олігарха? Правильно, дерева зрізати, бруківкою закласти, бруківка бабки приносить, а дерева - ні...
  8. В перевізників, які думали головою, а не іншим місцем, всі водії вакциновані були ще раніше. Там, схоже, і перевізники є антивакцинаторами. Думали, що "якось воно буде", і ніхто нікого перевіряти не стане.
  9. Не виїхали на рейси ті автобуси, бо з 21-го жовтня водій на міжобласних напрямках має бути вакцинований чи мати не старший 3-х днів ПЛР (як і всі пасажири - повинні мати сертифікат чи ПЛР-тест), інакше, як зупинить рейдова група - буде 17 тисяч штрафу... Притому ЗНАЛИ перевізники про те, що так буде, понад місяць.
  10. Ага, через таких "вільних" водіїв-сцикунів, що бояться вакцинації, вчора 68 рейсів з автостанції не вийшли... Герої!
  11. Хворіють... І не тільки в нас, імунна система в кожного різна, в когось антитіль більше, і взагалі не захворіє, хтось - захворіє навіть відразу після хвороби повторно,, та от тільки ніхто з вакцинованих не був навіть під киснем, і, тим більше - в реанімації, в статті то є.
  12. Такі "шустрі" рано чи пізно, якщо та "купівля" не була зроблена через стовідсотково "свого" (друга/родича) медпрацівника, який займається саме вакцинацією, і нікуди нічого не записував, РЕАЛЬНО зробив анкети на першу і другу дозу вакцини через 21 день, НЕ отримував грошей через банк, і нікому нічого не скаже, навіть, як попадеться, принаймні через те, що "клієнт" - СВІЙ - отримають КАПІТАЛЬНІ проблеми, аж до криміналу... Тільки на Волині вже біля 70 кримінальних проваджень відкрито, і то - лише по тим, хто ПРОДАВАВ... А от той, хто купив - може отримати як штраф 860 грн., так і позбавлення волі до 2 років... А хтось з правоохоронців - взагалі казав, що 17000 будуть таким "шустрим" ліпити. СБУ (поліція, не суть важливо) "вичисляє" в Телеграмі/Вайбері/Фб "підприємливого" лікаря чи просто працівника лікарні, на зразок сисадміна, далі - робить "контрольну закупку", і НАКРИВАЄ його разом з даними його банківської картки, куди покупці кидали гроші, а то й з цілою "бухгалтерією", з прізвищами і т.д. Далі покупець, який впевнний, що все Ок, в Дії є сертифікат, настала повна свобода і т.д. - як мінімум отримує суд з непередбачуваними наслідками (якщо НЕ користувався сертифікатом - то таке, а от якщо їздив вже кудись за кордон - ЗОВСІМ інше, і відповідальність різна). А як продовження - "летить" з роботи, якщо працює в дерустанові - взагалі звиздець буде - одним звільненням чи забороною займати посади не обійдеться... Ті, хто тупо купив "через Інтернет", навіть, якщо не зловили продавця, і все внеслося в "Дію", чи не знайшли у нього ніяких записів чи доказів оплати - можуть "влетіти" через іншу дрібничку - той, хто продавав - НЕ лікар, який робить вакцинацію, просто має доступ до системи і тупо вніс дані, НЕ роблячи анкет, які заповняються перед уколом... Далі все просто - рано чи пізно хтось додумається їх поперевіряти, і "приїхали". Чи варто через той сертифікат мати судимість?
  13. А може, тому в нас країна і є найбіднішою, що всім покласти на правила, і кожен намагається щось постійно "порішати", обійти, перехитрити? Притому від "Васі", який на права здає, чи довідку якусь бере, до найвищих посад... І контрабанда тому така в нас на кордоні, і корупція навіть на "побутовому" рівні всюди - бо навіщо стояти в черзі, як можна дати умовні 50 гривень, і отримати щось ВЖЕ...А те, що бюджет не отримає нічого, і держава скочується в прірву - то таке... Дебільні правила? Велкам до Індії, де "недебільні" масові збіговиська на фоні традиційної антисанітарії призвели до катастрофи. До чого тут Франція, Італія і т.д? Нам краще їхній досвід копіювати, чи якоїсь Анголи, М'янми, рашки? Он, у таргана вусатого в сусідній Білорусі - і карантину не було... Давайте зараз, на радощах від спаду захворюваності, відкриємо кордони, і пустимо в країну натовп туристів без не те що вакцинації, а й навіть без тестів? А з Індії - пріоритетні туристи! І взагалі повний безвіз для всього світу відкриємо, плюс відновимо не просто на 100%, а на 150, авіасполучення, під лозунгом "Ласкаво просимо до України - ні тестів, ні масок, ні карантину, відпочинь, як востаннє!". Боюся, то буде останній рік України, яка вона є - далі ми на карті будемо червоною плямою з жирним таким значком біологічної загрози... А коли ВІДМОВИШСЯ від вакцини, не забудь підписати папірця з добровільною відмовою від госпіталізації та реанімації, в тому числі, від ШВЛ і кисню... Правець - як ПРИКЛАД було наведено. За все життя жодного разу не чув, щоб хтось ним захворів. Якщо люди не хочуть захистити себе ДОБРОВІЛЬНО (ще й безкоштовно) - де6ржава мусить вдаватися до якихось обмежень, то як з страховкою на авто - скільки відсотків "пересічних" сказали б "а ну нах ту страховку, вона необов'язкова". Правильно, до 80% точно. А тоді, коли ДТП - "людоньки, лишенько, де ж гроші взяти". "Концтабір в Австралії" - наслідок того, що там невакциновані проживають, як правило, компактно, і серед них час відчасу спалахують локальні епідемії, в тому числі і смертельних хвороб. По медичним протипоказанням - можна не щепитися всюди, за наявності тих протипоказань, встановлених медиками. За "релігійні" - я б давав штраф.
  14. Ну, взагалі-то,якщо хочеш жити в СУСПІЛЬСТВІ - треба виконувати встановлені ним правила, і отримувати по шапці за їх порушення... Піди в Європі запали багаття в лісі в невстановленому місці, чи полови рибку без ліцензії - влетить "по саме не можу", і ніхто про "Північну Корею" не згадує чомусь. Приклад, який бачив особисто ще в школі - був гаврик (не в мене в класі), батьки якого, коли робили планові щеплення, "набігали зі скандалом" до директора і медпункту, і свою дитину "відмазували" від усіх щеплень підряд, результат - захворів дифтерією, притому так, що ледь дуба не дав, результат лікарня (ще й , здається, в Києві), ШВЛ (не міг дихати), і т.д. І реабілітація з пігулками жменями довго-нудно потім... Ніхто не заставляє, все Ок, вибір кожного... У Італії вакцинація дітей є обов’язковою умовою для відвідування державного дошкільного закладу та школи. Батьки зобов’язані завчасно надавати довідку про щеплення. Італійським батькам не дозволяється свідомо відмовлятися від вакцинації дітей. А якщо дитина не була щеплена вчасно, то батьки мусять сплатити штраф. У червні минулого року Німеччина також внесла зміни до законодавства, згідно з якими всі дитячі садки повинні повідомляти органи охорони здоров'я, якщо батьки не подали довідку про консультацію щодо вакцинації своїх дітей. Таким чином, у Німеччині батькам необхідно надавати докази про те, що вони відвідали консультацію щодо вакцинації, перш ніж приводити дітей до дитячого садка. Франція прийняла новий закон щодо вакцинації, згідно з яким усім дітям, які народилися 1 січня цього року та пізніше, необхідно робити 11 обов’язкових щеплень згідно з календарем вакцинації. У всіх штатах США діє обов’язкова вимога, згідно з якою діти не можуть відвідувати школи та дошкільні навчальні заклади, якщо їм не зробили щеплення за календарем. У деяких штатах є винятки: людям дозволяють відмовитись від щеплень з медичних, релігійних або світоглядних причин. Прийнята у Австралії політика «без вакцинації немає соціальної допомоги на дитину» (ориг. "No Jab, No Pay" Policy) передбачає як позитивні фінансові стимули, так і негативні. Громадяни із низьким рівнем доходу отримують додаткові податкові пільги на сім'ю, за умови, що дитина отримала усі планові вакцини за календарем щеплень. Це політичне рішення почало діяти з січня 2016 року. Концтабір же, натуральний! Але ніхто і ніде не каже, що щеплення дає гарантований стовідсотковий імунітет, хоч пробірку з вірусом випий... У всіх різний організм, різний імунітет, в когось - вакцина і не дає нічого. Серед акцинованих від різних хвороб завжди хворів якийсь відсоток. У випадку з КОВІДом - теж не зрозуміло, чи 100% не захворієш, а от по ускладненням і важкості перебігу дані вже, хай сирі, але є, і відсоток "важких" - менший серед вакцинованих. От тільки де ковід, а де правець... Правець - він навіть значно летальніший, але НЕ передається від людини до людини взагалі, а тим більше - повітряно-крапельним шляхом...
  15. Коронавірусна епідемія - можливо і зникне, та ж "іспанка" протрималася з 1916 до 1918, а тоді штам грипу мутував до значно менш летального варіанту, і все. А от з вакцинацією і "паспортами" - тепер точно буде жорсткіше, як було, і не тільки від COVID. І вже точно тупо відмовитися від "обов'язкового переліку щеплень", і далі спокійно жити (подорожувати, куди і чим захочеш, відвідувати масові заходи, можливо навіть ходити на роботу чи відвідувати навчальні заклади) - буде неможливо, принаймні в багатьох країнах Європи - 100%. Хвороб, які ніби-то повністю знищені - не так і багато, до прикладу, та ж натуральна віспа, якою понад 40 років ніхто вже не хворіє, а зразки збудників є тільки в 2-х лабораторіях в Сша та Росії. Але в 2014 р. в США в одній з наукових лабораторій знайшли пробірки з збудником віспи, яких там не мало бути - їх просто ЗАБУЛИ... Завтра мутувати може що завгодно - туберкульоз, банальний грип, може "повернутися" щось на зразок вищезгаданої віспи... І якщо ще від туберкульозу щеплення є обов'язковим, то від тієї ж віспи - вже не щеплять... А скільки різного "щастя" є в "теплих краях"... А "принципові антивакцинатори" - то взагалі загроза для всіх (то я не тільки про ковід). Ок, є якийсь відсоток, хай навіть 1% людей у великому колективі на роботі, в навчальному закладі, чи присутніх на масовому заході, не щеплених навіть обов'язковими щепленнями. Здається, дрібниця - ну, захворіє той 1 зі 100, решта то імунні... Але гарантії, що саме в організмі того рідкісного невакцинованого збудник хвороби не мутує, і не почне заражати навіть вакцинованих - НЕМАЄ. А те ж щеплення проти туберкульозу (як і багато інших) - НЕ дає 100% вірогідності, що ти не захворієш, посилює імунітет, а не дає гарантії. Я промовчу вже про "унікумів", які не щепляться від того ж правця - хвороба від людини до людини не передається, епідемія ніби як і неможлива, але людина сама себе наражає на можливіть вмерти (летальність до 70%), просто подряпавши руку чи ногу, і забруднивши ранку грунтом. ПІСЛЯ травми і забруднення рани бігти вакцинуватися чи обробляти рану кінськими дозами антисептиків - вже пізно, то не сказ - збудник потрапив в організм, і захворієш 100%, питання тільки - в легкій формі, чи летально. От чи зможуть в нас таки вакцинувати більшість населення - то питання. Тоді як в Польщі, де 38% вакциновані хоча б однією дозою (так, знайомі теж писали, що ОБИРАЛИ навіть вакцину) вакцинують навіть НЕгромадян, в нас вакцина доступна для "обраних", вакциновано 3-4%, притому ні про який вибір, чим щепитися, мова не йде взагалі, питання звучить "коли". Та і користі з такої вакцинації протягом цілого року, якщо вакцина дає імунітет на півроку? А коли в нас МЕДИКИ відмовляються від вакцинації - то взагалі абзац. А "паспорти вакцинації", що б там не казали противники - річ потрібна, я б взагалі на місці влади, пускав в країну лише вакцинованих людей, не з тестом, зробивши який, і отримавши негативний результат, можна за 10 хвилин заразитися, і привезти нам "щастя", і добре, якщо не "індійський" штам, чи який ще новий (Пфайзер, здається, заявив, що їхня вакцина і на нього таки діє).
×
×
  • Створити...