Перейти до змісту

talja

Power users
  • Постів

    2 162
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    6

talja став переможцем дня 13 травня 2010

talja мав найпопулярніший контент!

Репутація

318 Поважний

5 Підписок

Відвідувачі профілю

24 461 перегляд профілю
  1. Женя, глянь уважно на фото. По центру червоноголовці, в них навіть ніжки відрізняються - вони білі, а коли царапнути, то колір гриба трохи змінюється, на відміну, від бабки.
  2. Красноголовець - то красноголовець, а бабка то бабка. Він же підберезовик. Бабок на фото немає. Ну чому немає? По краях бабки, в центрі червоноголовці.
  3. 1 день в рахунок невикористаної відпустки для того, щоб хтось поставив лічильник ? Я не готова бути такою альтруїсткою. В 9-ти поверховому будинку люди аж з 36 квартир мають брати відпустку і відпрошуватися на ЦІЛИЙ день? Навіть, якби мені особисто мали поставити лічильник і для решти поставили такі умови, то я б зрозуміла, що для багатьох це буде проблематично. Не у всіх така робота, з якої можна відпроситися протягом робочого дня взагалі. Попередні дописувачі пропонували нормальне вирішення проблеми - або зробити це на вихідних, після роботи, або, якщо вже протягом робочого дня - то не цілий день людям сидіти вдома, а 1-2 год. в конкретно визначеному проміжку.
  4. тобі оглошення повісили - і це може бути поважною присино для "відпроситися" з роботи. Все просто. Я не вірю, що всі такі незамінні, що не можете на день відпроситися? Як же ви у відпустку ходите?? Не подобається фірма яка надає послуги ао газу - шукайте альтернативу!! Немає альтернативи - сопіть в тряпочку. ЩОдо поїхав на тиждень - ми не в кам'яному віці. Мобільні телефони, скайпи і вайбери! І ключі зазвичай залишають комусь! ЯКРАЗ ДЛЯ ТАКИХ ВИПАДКІВ!!! 1. Відпроситися на годинку це одне, а от на цілий день не всі зрозуміють. Це для тебе поважна причина, для начальника не завжди. 2. Як можна відмовитися від послуг природного монополіста??? Сопіти в тряпочку - це дуже "слушна порада". Порадиш таке тоді, коли за борги кількох квартир тобі взимку виключать опалення, як робило Луцьктепло? 3. Думаєш Волиньгаз на вайбер тобі оголошення скидатиме? 4. І про ключі ти серйозно? Я б від квартири ніколи чужим людям, навіть перевіреним сусідам, ключі не лишила.
  5. А по Лесі УКраїнки ще вигідніший обмінник, ніж в Цумі і НІко
  6. продам 200 дол. по середньому (на даний момент 24,10) 050-82-48-462
  7. Продам 470 дол. по середньому Говерли. 050-82-48-462
  8. Мабуть, це за ремонт ліфта. В нас в рахунку більше тисячі гривень. ЖЕК морозиться, кажуть, що то не вони, то організація, яка займається ліфтами виставила загальну суму рахунку. По нашому під'їзду це близько 340 тис. грн. Половину мають оплатити жильці. А наш ЖЕК просто розбив цю суму на півроку на кожну квартиру залежно від площі. Як на мене це зовсім нелогічно. Розбивали б в залежності від кількості проживаючих або від поверху. А то виходить, що ми за свою квартиру на 2 поверсі маємо заплатити одну з найбільших сум, але ліфтом користуємося вкрай мало. Взагалі дивує така вартість ремонту. Притому, що ліфт зараз в робочому стані, хоча й виглядає не зовсім гарно. Протягом багатьох років платилися гроші за обслуговування ліфту. Куди вони йшли?
  9. продам 170 дол. по середньому говерли - 23,9 050-82-48-462
  10. продам 170 дол. по середньому говерли - 23,9 050-82-48-462
×
×
  • Створити...