Перейти до змісту

Superman

Учасники
  • Постів

    595
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

117 Продвинутий

Відвідувачі профілю

12 409 переглядів профілю
  1. Сьогодні перевірив. Їздив туди-назад, таке собі щастя оцей сніг+лід посеред дороги. Особливо коли фури випереджаєш, а там то вільна полоса, то вже сніг з льодом, то якісь брили, то ще щось.
  2. Хтось в Київ їздив? Як там М06 поживає?
  3. Я не проти, щоб мене лишній раз зупинили на кілька хвилин, щоб перевірити чи все ок. Думаю, така практика допоможе покарати людей, які їздять в стані алкогольного сп'яніння і "не паляться", порушуючи правила.
  4. Нащо ваш колл-центр взагалі питає номер телефону для контакту, якщо в відповідальних за це працівників не хватає розуму надати будь-яку інформацію по цьому ж самому номеру? В моєму випадку інтернет був поганий ще з кінця лютого і фіксився, як мінімум, тиждень. Я раз 5 залишав телефон і до мене передзвонили 1 раз. І знаєте що сказали? Спитали чи в мене телефон працює нормально, я сказав, що так і на мене почали наїжджати нащо я тоді заявку залишав. Хоча я не залишав ніяких заявок щодо телефонного зв"язку. Мені кілька хвилин вперто доказували, що я залишав саме заявку про телефон, а не інтернет. Берете контактний номер, передзвоніть і скажіть, що зламалось те то те, нове обладнання їде з Києва, буде завтра, до 12:00 післязавтра все буде точно готове. А не сидиш тиждень фактично без нету, а в колл-центрі тільки те й роблять, що беруть твій телефон і все.
  5. 1) Kia 2) Ceed 3) 2013 4) A-95 5) 1.4l 6) MPi 7) адекватний Місто взимку біля 9л/100, влітку біля 8,3л За містом 6л/100
  6. Останній тиждень постійно немає інтернету, причому цілими днями. Постійні заявки від мене і сусідів не особливо допомагають. Сьогодні вже ніби є інтернет (пропадає, але інколи все-таки є), але його швидкість 1 мб/сек, хоча має бути 50 мб/сек. Конякіна 25. Якщо так буде далі, то від вас півбудинку відключиться.
  7. Інтернет на Конякіна 25 живе своїм життям вже десь день третій. Його або немає взагалі, або є 5 хв і немає 45 хв. Заявку залишив, але надіюсь це повідомлення теж якось вплине на оперативність.
  8. Ідеальна парковка від білої Hyundai АС9787ВВ. Єдиний шлях проїзду - робити так, як робить чорний пікап. Well done!
  9. Розкажіть чим все закінчилось чи продовжилось. Не кожен день таке відбувається.
  10. Не знаю, що там буде завтра, але зараз їздити одне задоволення. Машин мало, дороги ніхто не чистив, снігу повно - насолода в дистильованому вигляді (якщо знати можливості машини, звісно) p.s. дорога не розчищена, колія біля колії і машину нормально так носить туди-сюди, тому будьте обережні.
  11. Взагалі Ваша фотографія нічого про парковку автомобіля на ній не говорить. Абсолютно нічого. В таких випадках завжди існує ймовірність того, що справа і зліва від VW стояли інші машини, а він вже припаркувався як міг. Згодом ті машини поїхали, а бус вийшов винним.
  12. Була нормальна тема з інформацією про валютний, кредитний та депозитний ринки. А зараз десятки сторінок ні про що. yu2007 i Nokian: візьміть одне в одного скайп і спілкуєтесь про нюанси ваших тверджень. Давайте писати тут лише те, що відповідає темі, і щось дійсно цікаве і корисне.
  13. WTF: украинский Petcube назвали самым «инновационным российским проектом» В честь дня российской науки, который в РФ отмечают 8 февраля, издание Droider.ru собрало подборку самых инновационных российских проектов под патетичным заголовком «Нас не догонят». Всего таковых журналисты насобирали пять, но первую строчку списка почему-то занял украинский проект — знаменитый hardware-стартап для домашних животных и их хозяев Petcube В Украине логику, по которой отбирались «отечественные проекты», действительно не догнали. В ответ на статью сооснователь Petcube Ярослав Ажнюк подчеркнул в Facebook, что проект создан в Украине. «Извините, ребята, но компания основана украинцами в Украине. И Гоголь — украинский писатель. И Крым — это украинская территория» (с) Власне стаття, яку розкритикували. Коментарі під нею заслуговують на увагу.
  14. А чому ніхто не говорить про суттєве зменшення ЄСВ? Парламент затвердив зменшення розміру єдиного соцвнеску з 41 до 16.4%. "За" відповідний законопроект 1573 проголосували 268 депутатів. За словами прем'єра такий безпрецедентний крок дозволить вивести з тіні заробітну платню. "Якщо підприємство збільшує фонд оплати праці на 30%, якщо заробітна платня на цьому підприємстві перевищує 3 мінімальні заробітні плати і якщо підприємство виконує всі умови визначені нормою щодо детінізації, тобто фактично збільшує розмір заробітньої платні, то тоді це підприємство починає платити ЄСВ у розмірі 16,4%, а не 41% як є сьогодні", - зазначив прем'єр. "Держава зробила неймовірний крок. І ми вірим нашому бізнесу, що він зробить крок назустріч не державі, а людям. Тому що це доходи Пенсійного фонду, виплата соціальних пільг…" "Це справжня сильна реформа. Її успіх залежить від реальних намірів бізнесу і від справжнього діалогу", - додав він.
  15. Іншого слова, окрім "брєд", я й не придумаю. Взяли дорогі автомобілі з мінімальною комплектацією і загнали в правий стовбчик, а у лівий - навпаки: дешеві авто з максимальною комплектацією. Якщо подивитись ще детальніше, то в Україні Хонда Аккорд продається у 3 різних комплектаціях з максимальним об"ємом двигуна в 2,4 л. Хоча на картинці пише 3,5л. Для чого таке публікувати, я не знаю.
×
×
  • Створити...