Перейти до змісту

LSD

Power users
  • Постів

    1 226
  • Зареєстровано

Репутація

449 Поважний

Відвідувачі профілю

5 597 переглядів профілю
  1. ага по старій схемі Насправді в неї термін дії 10 років якщо брали раніше то гляньте, мені лише групу довписали.
  2. Форма 083 така 290 грн за перевиготовення пластикового посвідчення.
  3. Мед довідка (вже з групою крові) + Паспорт + Інд Код. + старе посвідчення Фоткають на місці. Міняв в цнапі (довше але практично без черг)
  4. ага я вже в лемків штраф банківською картою оплатив. Мало того сказали що "сервіс недоступен" то як в банку оплатив то вони ще й "провтикали", мусив носити скани в виконавчу!
  5. Тягне лише посвідчення оформлені вже в ТСЦ. Старі не тягнуть . В мене все ок. Правда пред'являти поки недоводилося. ХЗ чи поліцейські прочитають той куар.
  6. По моєму всі іноземці уряду Гройсмана, хіба ні? Ну Ви ж не ведете статистику тих спеціалістів які пішли з держ. структур в бізнес. Так як правило їх переманять до того як вони стануть керівниками. Але ви ж несприйміть це як захист чиновників які отримують ті премії за що попало. Я згоден з преміями і мат допомогою але це повинно мати межі і бути контрольовано.
  7. 1. Про премії, і мат виплати. Здається забули зазначити що для допомоги, там є обмеження по терміну. Чи раз в рік. чи щось таке. (хто вкурсі поправте). Використання цього механізму за призначенням вельми сумнівне звичайно але механізм вцілому абсолютно виправданий. 2. Думаю держкерівники змушені йти на те щоб погоджуваи премії бо ж потрібно конкурувати з бізнес структурами. Не так багато людей говорих щось робити за "ідею"
  8. Ну з термінологією може не ідеально знайомий але думаю рекомендації місцями можуть бути кориснішими. Звичайно під камазом ти може виявишся і правий але чи живий? По тексту по ходу прямої заборони розвороту нема значить можна, практично це звичайно зайвий привід потрапити в ДТП
  9. Так, омовився, мав на увазі що то нерегульоване перехрестя.
  10. В рекомендаціях до ПДР написано що краще розвертатися на регульованих перехрестях, це значно знижує шанси ДТП. Коли ти пропустиш зустрічну то всіх інших триматиме світлофор ... Рекомендую, навіть якщо Ви будетие праві то незнчить що водій камаза\маршрутки Вас невклеїть
  11. Випадок 1. Там за поворотом одразу перехід здається. Тому місце розвороту вибрано з порушенням правил. Випадок 2. Це не перехрестя а виїзд другорядної. з обох сторін пішоходні. Завжди розвертаюся там далі на світлофорі біля обласної якщо влом коло зробити до вокзалу. Відповідь універсальна на 2 випадки
  12. LSD

    шроты Луцка

    Підкажіть куди то краще піти взнати передній бампер Renault Megare III (бажано сірий), Ківерці?
×
×
  • Створити...