Перейти до змісту

IropS

Учасники
  • Постів

    376
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

28 Байдужий

Відвідувачі профілю

7 586 переглядів профілю
  1. Доброго дня. Шукаю послугу ремонту інвертора 12/220 В або порадьте якщо когось знаєте. Причина поломки - випадково подав 220В на вихід. Всередині явних слідів вигорання усього немає. т. о66 І69I 5п'ять5
  2. звичайно, тендер був дуже швиденько і підготовлено для певного учасника https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-26-014064-c
  3. а я й електроенергію і ГАЗ без комісії так плачу ТОВ ВЕЗ (Волиньелеткрозбут) https://ok.elektro.volyn.ua/home/ приват бере 1грн за рядок/платіж. зі. через ПБ можна платити навіть карткою іншого банку, і комісія така ж = 1грн за рядок. деякі банки не те що комісію не беруть, а навіть кешбек за комуналку дають. зі. як в більшості з кешбеку буде утримана (змінусована) сума податків 19,5% (18%+1,5%). спойлер про кешбек так МСЦ, евода - це все дочки Водоканалу. І вони нащось ще через тендер на ПЗ для єдиної квитанції ГЕРЦ притягнули в Луцьк
  4. заяву ж написав до 28, сплатити потрібно до 31.10 (фактично до 30включно) - все буде добре якщо сплатите. в приват24, чи терміналі вибирайте організацію Волиньелектрозбут, (газопостачання населення без о/р). Приват і інші банки онлайн о.р. не підтягують сплатити також можна за реквізитами, які зазначили в рахунку, iban UA203204780000026003924892100 , ТОВ ВЕЗ код ЄДРПОУ 42159289 - також через ощад24 і моно точно без комісії особистими коштами. зі. щодо договору, то договір на газ як і на електроенергію, та багато інших послуг публічний - умови однакові для усіх (окрім тарифів - комерційних пропозицій), договір опублікований на сайті і в центрах обслуговування клієнтів.
  5. Кудись звертались, вирішували? В мами також само зняло вчора в траліку (картка пластик), якщо це масово то хороший в них улов. Головне на екрані писало знято 0, але залишок став на 7грн менший
  6. Тарифи передоплати smart 4G (2019) Тарифи доступні для переходу ТІЛЬКИ по Спеціальній пропозиції
  7. Хто як де платить за послуги цього оператора (переказ за реквізитами чи на сервісах оплати комуналки є?) , бо знайомі попросили заплатити, але є лише фото візитки, треба де номер договору чи щось ще?
  8. Вводиш адресу, моня сама все підтягне так як і приват
  9. Так покажіть їм що є інші провайдери, які до речі також новим клієнтам дають хороші ціни на перші 4-12 місяців, а потім можна знову вибрати постачальника з кращим тарифом. Це і є вільний ринок! Зі. З власного досвіду: якщо подаєш заявку на розірвання то часто оператори пропонують знижку.
  10. Якщо перейти в лайт+, то РБА перші 7 днів буде 355 (після поповнення на 45 + 310), так само якщо перейти в фемілі плюс буде 350, але в фемілі 364 дні, а лайт+ 366, що в результаті дає +один місячний (читай 4 тижневий) пакет.
  11. як вже писали заносьте на сайтах покази на 1-ше число (протягом перших 3-4 днів місяця) і всі розрахунки в МОЦі і в вас будуть сходитись. Щодо реєстрації електроенергія energo.volyn.ua/home вода холодна oc.vd.lutsk.ua/ щоб зареєструватись потрібно знати номер особового рахунку (о.р.) та останню оплату. Нюанси щодо оплати: оплата в базі постачальника з'являється з затримкою 2-3 дні після оплати, тому пробуйте останню та передостанню оплату. о.р. знайти можна в квитанції: електроенергія в таблиці нарахувань ЕЛЕКТР.ПО ЛIЧИЛ 529хххххх, або якщо лише 6 цифр то спереду додати 529, або зверніться в центр обслуговування клієнтів Адреса: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 16-А, 1-й поверх, Графік роботи: з понеділка до п'ятниці 8:00–17:00 без обіду. Електронна скринька: [email protected]. о.р. вода холодна в квитанції зверху Інформація КП `ЛуцькВодоканал` (о/р 0ххх_хх_хх):
  12. Перехід в лайт+ був закритий, декілька консультантів в чаті це повідомили, навіть після наполегливого спілкування і вимог зареєструвати заявку на перехід. А сьогодні просто кажуть, що можна і рба при переході з лайт в лайт+ зберігається. Зі. Підозроюю це пов'язано з нещодавними масовими переводами в лайт з ПСУ і ПСО.
×
×
  • Створити...