Перейти до змісту

nickel

Power users
  • Постів

    19 613
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    357

nickel став переможцем дня 27 лютого

nickel мав найпопулярніший контент!

Репутація

18 253 Гуру

6 Підписок

Відвідувачі профілю

38 285 переглядів профілю
  1. Бо він читати вміє, а зрозуміти прочитане - вже ні. Побачив знайоме слово "Гугл" і давай чесати, які інші тупі, що далі заголовка не читають. При цьому сам опинився на місці тих, кого описав. Все в нокіановському стилі. )
  2. Позич. А тєло за твої гроші виїде за кордон і ніколи сюди більше не приїде або сьогодні позичить, завтра в зсу, післязавтра в цинкові.
  3. Від усього не застрахуєшся Як надовго? Тільки в тебе чи у всіх? Є така порода людей, які навіть коли не було війни, чи взагалі з інших країн, а вони вчилися добувати вогонь без сірників, харчуватися підножним кормом, очищати болотну воду, відкривати консерву без ножа, хоча завжди ходили з ножем в сумці. Все життя готуються до кінця світу. Ніколи таких не розумів. Скільки було потрачено енергії не туди. Ти з цією нав'язливою ідеєю їх нагадуєш. Ну створиш ти мережу роутерів, які автономно зможуть працювати під час великого блекауту, до кого дзвонити будеш, якщо у більшості смарти сядуть в перший день, а павербанки на другий? А якщо готуватися до невеликих блекаутів, типу минулорічних, то чи потрібно взагалі втілювати твою ідею в життя, не такі вони й довгі були, щоб для цього треба було городити город.
  4. Що значить "швидкий"? Ти хотів долари в гривню перевести? Якщо так, то мабуть правильніше казати "більший прибуток"
  5. Взагалі, поділися досвідом, де купляв валютні овдп і чому саме там? Бо можливо і мені прийдеться, то щоб не ходив по граблям.
  6. Можна вважати, що у кожного провайдера вже є така мережа. Тільки автономність не у всіх і ві-фі у більшості запаролений, але провайдер може свої розставити і не паролити. Тільки нащо воно їм? І чому ти цим заморочуєшся, якщо цю зиму пережили без блекаутів? Згадай Фотаком з його локальною мережею і безкоштовним трафіком всередині мережі.
  7. То так все вигідніше, ніж під матрацом, що хоч якийсь дохід дає Був вже викуп чи вперше купив?
  8. Якщо в тебе гривня, то кращого варіанту ніж овдп не знайдеш
  9. Тепер я зрозумів, чому ти "пінився і підскакував" в темі про крипту, після мого коментарю. Дякую
×
×
  • Створити...