Перейти до змісту

v.vitalijovich

Учасники
  • Постів

    246
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

68 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

2 437 переглядів профілю
  • Litovets

  • FOX

  • Polystar

  • Tom

  • bosuy

  • vovakm11

  1. Я це звичайно вже читав, але думав є якейсь розумніше пояснення. Таке визначення дати святкування ПАСХИ більше нагадує якийсь язичницький обряд! ...,,в першу неділю після першої повні, що йде за днем ​​весняного рівнодення,,...в такий то день і блаблабла! Отак по вухах поїздять, а конкретики ніякої!
  2. Ну так новий рік перенесли на 2 тиждні, тобто за Юліанський календарем це 14 січня, а за Григоріанським 1 січня - це одна і та ж дата. Парадокс в тому, чому НОВИЙ РІК перенесли, а РІЗДВО ні?! Де логіка, а нема логіки! А старий Н.Р. це просто пісец! Ще у мене виникло питання на яке так ніхто і не зміг дати чіткої відповіді (ні попи, ні вчителі християнської етики)Чому ПАСХА кожного року в різних числах!??? Це бля..як??? Народився, то 7 січня, а воскресав кожного року порізному???! Чим більше вдаюся в деталі ,,віри,, тим більше я стаю атеїстом! А біблія це взагалі книга парадоксів! Але це вже інша тема! Висновок: для дійсно віруючих християн РІЗДВО САМЕ СЬОГОДНІ!
  3. сьогодні після обіду за 2 год... опеньок багато, але дуже гарно замасковані...
  4. Був сьогодні на грибах...маслят багато, але більшість якійсь відморожені...єдиний жирний ,,+,, в тому, що червивих немає)...пройшов по місцях росту польсикий і підберезників - нажаль нічого не знайшов. От що накосив за 2 год...
  5. маслюки є, їм пару днів тепла достатньо. цікаво чи білі, підберезники, польські ростуть??? опеньки ще не з.явилися? хочу в неділю на гриби пекти, от не знаю чи варто...!?
  6. Я ще не зустрічав в цьому році.... з завтрашнього дня потепління, можливо до неділі наростуть...пора вже!
  7. Не бачу нічого дивного! Маслюки, як маслюки! Якщо виникають сумніви, чи не знаєте що за гриб - просто викидаєте! Здоров.я ж дорожче!
  8. Щей як реально! Звернися на СТО ,,Автоконцепт,, в кузовний цех. Майстер в цеху Андрій (молодий хлопчина) робить якісно. Заїдь запитай чи зроблять і за скільки, консультація безкоштовна!
  9. Був сьогодні в районі Маневич.... гриби є звичайно, але ще малувато...ще тиджень-другий такої погоди і можна буде косити)))... назбирав за пів-дня 10 білих+ 10 польський+ 3 підберезника і відро маслят.... Людей ну дуже багато! Таке враження, що більше ніж самих грибів. Говорив з місцевими, то у них також укос не дуже, так пів-відерця білих максимум. Так, що ще треба трішки почекати урожаю.
  10. Хто буде їхати в Одесу 24, 25,або 26 червня ??? 2 людини + 2 рюкзака. 095-92-00-902
  11. Ціквить висота спинки, чи з моїми 190 см зросту буде зручно сидіти???
  12. Хто буде їхати з Луцька до Львова 5 лютого зранку??? (1 пасажир)
×
×
  • Створити...