Перейти до змісту

Titan Titanovich

Учасники
  • Постів

    175
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    5

Titan Titanovich став переможцем дня 25 грудня 2021

Titan Titanovich мав найпопулярніший контент!

Репутація

113 Продвинутий

Відвідувачі профілю

2 494 перегляду профілю
  1. Це де ви такі зарплати в пересічних держслужбовців бачили? якщо оклад головного спеціаліста 5800, то звідки стільки візметься? може в якихось органах і є типу НАЗК, НАБУ, ДБР і т.д. то не знаю. в мене була до війни зарплата "на руки" +/- 11к, зараз +/- 8к, для такої зарплати то суттєве зменшення, але не проблема, можна потерпіти. 30к у нас має "на руки" начальник і його заступники, бо в них по 100 % а то й більше премії і надбавки і з початку війни їм не зменшували.
  2. Пенсійний фонд, я там працюю. Зменшили десь на 3 тисячі грн, це за моєю посадою завідувача сектору. Конкретно зменшили надбавку за інтенсивність і премію. Тільки керівництву (начальнику і заступникам) чогось не зменшили нічого, як завжди в нас керівництво про себе дбає і собі премії і надбавки виписує. Я то звичайно не горюю, бо розумію що війна і т.д., можна в чомусь собі відмовити і якось прожити на ті гроші. Але це як на мене, неодруженого. Але ж іншим держслужбовцям теж треба сім'ї годувати, дітей забезпечувати. В мене, наприклад, одна колега має трьох малолітніх дітей, інша взагалі сама виховує дитину. То певно, що вони незадоволені зменшенням зарплати, витрати на сім'ю то не зменшились, а навпаки збільшуються, адже ціни зростають постійно. Але нікуди не дінуться, потерплять))
  3. Подивився по меню і знайшов що можливо це сповіщення вмикається за шляхом налаштування/google/налаштування додатків google/пошук, асистент і voice/сповіщення/екстрені сповіщення. У мене повзунок увімкнено. Не знаю точно, але може бути що це воно. Може у вас це вимкнено.
  4. В мене Xiaomi redmi 3s нічого не поновлював, ніякого gps не включав і все працює. Хз чого так і що у вас бракує.
  5. Я не жаліюся, то ж написав що мені начхати на ті мінуси. написав щоб люди поржали з твого психозу)))) бо з такого тільки ржати лишається))
  6. Сам такий. ти мене не знаєш щоб оцінювати який я. поставлений мінус нічого не означає це просто думка про твій пост. кожен має право на свою думку в нас демократична країна
  7. То ж ніхто і не забороняє мінусувати. то право кожного. але коли людина мінусує тупо все підряд, навіть вгадані прогнози матчів де куча плюсів то це вже смішно. схоже на психоз від мінусу)) ніби помста але недолуга))
  8. Десь була темка про dual'a, який постійно масово мінусує. сьогодні захожу на борду і офігєваю пачка мінусівВиявляється на @Cherman якись психоз напав))ТУПО по всіх моїх повідомленнях і всіх темах!! Навіть по прогнозах на футбол де в мене пачка плюсів була, бо багато вгадував. Аж розсміявся)) ото в чувака від пари моїх мінусів психоз напав)) аж колотило його напевно що тупо мінісував все що є)) на фото то лише частина тих шедеврів)) сміх та й годі. Шановний @Cherman мені начхати на ті мінуси, вони на здоров'я і моє життя ніяк не впливають і ніякого значення не мають. Хоч до втрати пульсу мінусуй. я тільки поржу)))) не знаю для чого тільки таку фігню робити. краще запитати якщо цікаво за що мінус. і від пачки мінусів своєї думки я не змінюю, я постійна людина. Ото знайте товариство що є тут такий чувак що йому раз мінуснув а він тобі у відповідь пачку мінусів по всіх твоїх повідомленнях)))) будьте обережні)
  9. підтримую 100 %. Те, що вона волонтер не дає їй право керувати всім автобусом і вказувати іншим пасажирам, що їм дивитися. Попросила ввічливо(хоча я сумніваюсь що ввічливо і без підвищеного тону) і все. Не подобається - не дивися, ніхто не змушує, наушники вдінь і спи чи у вікно дивися. А ні то не їдь, твоє право. До речі, вона сама вимагала зупинити автобус і сама вийшла, тому це її вибір був, ніхто її силою не висажував.
  10. Абсолютно згідний. Наші люди не хочуть змін, не хочуть щоб все було по закону, відкрито і прозоро, щоб платилися всі податки як це є у європейських країнах а згідні щоб було по понятіям, "в чорну". у цьому, на жаль, суть України)) А гнати треба не на міську раду а на перевізників, які не хочуть працювати чесно і прозоро, показувати свої доходи, платити з них податки. Звичайно водії і перевізники будуть брати нал бо їм так добре, їм супер працювати "в чорну" і класти собі в кишені гроші)) А ті хто платять готівкою не хочуть зрозуміти, що перевізники мають вас за лохів, бо, по-перше, не платять податків ховаючи реальні доходи, а, по-друге кожні півроку-рік ниють що вони збиткові і вимагають підвищення вартості проїзду, надаючи міській раді розрахунки, взяті з неба, так як ніхто не знає реальних доходів і кількості пасажирів. Тому і бояться, що як побачать реальні доходи в міській раді то ще виявиться, що проїзд має коштувати 5 грн а не 6)) Тому дійсно потрібно в першу чергу змінюватися самим і хотіти змін. Потерпим трошки, пішкарусом походим здоровіші будемо)) . а там знайдуть інших перевізників або ці ж самі прибіжать і знову попросяться)) П.С. я вже майже місяць тільки на тролейбусах їду чи пішки)) принципово готівкою платити не хочу, бойкотую маршрутки без валідаторів) пішочком взагалі супер і корисно для здоров'я))
  11. Дякую) Просто на сайті УЗ в переліку поїздів на які діє електронний квиток рейкового автобуса немає, тому і запитав.
  12. Добрий день. Хто в курсі зараз на рейковий автобус діє електронний квиток чи потрібно роздрукований з інтернету обмінювати в касі?
  13. Так кубок англійської ліги грандам здебільшого нафік не потрібен і вони не викладаються там наповну, ставлять дублерів. Хоча 4-0 це звичайно вже занадто... Якщо буде так далі, то ван гаал довго не протримається в МЮ)
×
×
  • Створити...