Перейти до змісту

V()V@n

Учасники
  • Постів

    315
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

26 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

3 981 перегляд профілю
  1. Особисто я передню підвіску замінив у хлопчини одного, хоч і гараж, а не сервіс, він має все необхідне обладнання, навики, гроші не дере і відповідально ставиться до роботи.
  2. Скористався. Підтверджую, все якісно. Дякую.
  3. Всім привіт, порадьте, де можна зробити розвал-зходження в неділю? Дякую.
  4. Всім привіт, порадьте майстра по автозвуку, щоб знав як кнопки на кермі підключити, підсилювач в сабі перевірити та інше. Дякую.
  5. Доброго вечора. Хто може порадити гарного слюсаря? Треба обварити ланжерон, встановити підсилювач бампера та виставити все гарненько.
  6. Оплатив megogo і забув про проблеми з пошуком софта для перегляду тв, є демо місяць за 1 грн. Треба уважно клікати, якщо не зняти галочку з автопроплати буде само гроші стригти щомісяця. Поки Укр ТБ завмерло кращої альтернативи не знайшов. Перепробував багато програм та плейлистів, кожен раз щось вимахується, як не зразу, то за кілька днів. До речі, в Megogo можна ефір назад проматувати десь на добу, дуже зручна фішка.
  7. Так, не так давно права отримав...
  8. Всім доброго вечора. Порадьте, будь ласка, майстра чи СТО, (можливо декілька:-) ) які можуть вилікувати audi a6 c5. Перелік болячок: не холодить кондиціонер (клімат), не працює датчик температури мастила (на компі жовтим світиться масльонка з написом sensor та відповідно не рухається стрілка температури), не працює один склопідйомник. Можливо, є людина яка винятково спеціалізується на цих машинах? Про те, де встановлено датчик, як знімається обшивка і куди тикати тестером розповідати не потрібно, шукаю акуратного, відповідального майстра за розумні кошти. Дякую.
×
×
  • Створити...