Перейти до змісту

sjapa

Учасники
  • Постів

    492
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

104 Продвинутий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

6 572 перегляду профілю
  • halcogen

  • Story

  • oyoyoy

  • olka

  • AnimaNoir

  • orlova

  1. Це плювок від польської сторони..і то не хілий такий. А ще Дуда знову перебільшив кількість полеглих поляків, а кількість убієнних українців применшив..мда..
  2. МП - ворог. Ніхто не спорить. Окуня включати не треба. Треба переманювати приходи в КП або автокефалію.
  3. Не перечитувала, чи писали про це вже, чи ні. Але до чого тут григоріанський календар? Якщо, по суті, інші православні церкви перейшли на новоюліанський календар, а не на григоріанський. Так він є схожим до григоріанського і до 2800 року вони будуть синхронні, але ж новоюліанський є більш точним - його похибка 2 секунди до тропічного року, а у григоріанського 67 секунд(він недалеко втік від старого юліанського). А то змішались коні й люди.. Григоріанський - це світський календар, який прийнятий у світі як ISO для узгодження економічного життя планетки, свої нерухомі свята з ним узгодили католицька церква і протестантські церкви з усіма їх розгалуженнями. А Новоюліанський календар прийнятий у 30-их роках 20-го століття православними престалами світу, окрім нас, греко-католиків, сербів, грузинів, афонських манастирів, єрусалиму та рашки. Тобто ми солідарні не тільки з рашкою. Є ще такий нюанс, ще рухомі свята( Великдень, наприклад) - усі християни світу, всерівно, відраховують за юліанським календарем. Тобто жодна з церков не відкинула його на зовсім. (Мо тільки деякі протестанти?..) Тому, щоб дискурс був у правильному руслі - питання має стояти: Чи переходити українській православній церкві на новоюліанський календар, чи ні? Якось так, многа букв, але григоріанський календар тут взагалі до православ'я ніяким місцем..
  4. Зверніться спочатку у дитячу поліклініку на пр. Волі, за Цум'ом. У них на 2-поверсі є стомат-відділення. Там Вас і проконсультують. Консультація безкоштовна. В часний кабінет завжди встигнете сходити, почніть з державної поліклініки - у них менше мотивації наставити зайвих дорогих пломб
  5. В захист стомат відділення в дитячій поліклініці на Волі: відношення скурпульозне, лікарі хороші, оплата по факту за матеріали. У малої після лікування ніяких шокових станів не було. Може справа в лікарі - ми попали до Дарчич. Декілька тижднів нами займалась - аби нічого ніде під пломбою не почало "жити своїм паразитичним життям". А ще після ремонту там феншуйно стало)
  6. https://youtu.be/u2NpXSknaVo The Mutton Birds - Don't Fear The Reaper
×
×
  • Створити...