Перейти до змісту

GOODMAN

Учасники
  • Постів

    229
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

33 Байдужий

1 Підпищик

  1. а хто з родичів встановить факт вилучення органу (органів)? тим більше, якщо не помиляюсь, розтин тіла після смерті є обо'язковим.
  2. Lovetstiney, Ви певно ще маленький. на рахунок людей в селі, що п'ють. якби Ви знали що в селі вирощуть цукровий буряк і потім міняють його на цукор... далі пояснювати послідовність мабуть не потрібно. тепер про дороги і бруківку.... якість і ціна мабуть Вас влаштовують. А чому, Ви не пишети про ситуацію в лікарнях, аптеках, в медичних пунктах по селах? Порахуйте скільки коштують ліки для пенсіонерів і для людей в селі, тоді зрозумієте чого так ниють і так багато п'ють.
  3. батюшка в Камаро.... хотів би на це глянути) в нашому "селі" і так всі знають в кого достатньо "лаве", а от панти невід'ємна частина нашого народу.
  4. а де в Луцьку на ній їздити? з її характеристиками місце її біля драм-театру. (там завжди виставки авто)
  5. Думаю, що водій був в шоковому стані і його допомога була б не на користь постраждалої. По питанню кровотечі, хто знає звідки йшла кров? Якщо це була внутрішня кровотеча (розрив легені) і кров пішла ротом, або відкритий перелом черепа то де треба затискати?
  6. Мля.... Ну скільки можна? Я не знаючи англійської мови, повинен вгадати назву фільма по малюнку? Питання до модераторів. Чи можна якось повпливати на таких ТС? Вибачте за офтоп.
  7. Обезбашений дедок! Ви мене вибачте, але такі "інформативні" повідомлення трохи підзаї...ли. Один пише про жирний фільм, не переклавши назву, другий про безбашного дідка з того ж фільму. сорі за офтоп
  8. Зберете врожай і одразу можна організовувати "ПОЗАПЛАНОВУ" бордовку!
  9. GOODMAN

    БОКС

    Хей мабуть латентний ..й. імхо
  10. Нікого не хотів образити,просто дійсно не зрозумів.
×
×
  • Створити...