Перейти до змісту

Pr0ektant

Учасники
  • Постів

    894
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    6

Pr0ektant став переможцем дня 11 липня 2018

Pr0ektant мав найпопулярніший контент!

Репутація

496 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

11 976 переглядів профілю
  1. Обмінники скуповують, а продавати нехочуть. Кажуть, що валюти немає. Мені не продали і при мені 5-ро людей хотіли купити. Можливо дійсно зранку викупили.
  2. Хто може проконсультувати по підбору та купівлі навісного обладнанню до мотокультиватора Forte 1050E NEW? Купували в Епіцентрі весною. Там менеджери не зовсім компетентні в даному питанні. В Gurkit та сама фігня.
  3. знайшов лише одне посилання на нього: там пише, що це оригінальний блок живлення до професійної пакувальної машини. Новий коштував 4000Є, а б/у в 2014р. продавали за 750Є
  4. давай я заберу за 7000грн? Стара сисплата накрилася тому шукаю проц, мамку, озу і ігрову відаху для абгрейду малому.
  5. де в Луцьку можна замінити маховик на Спрінтер 2,2 сді313 2016р?
  6. Ділянка зі ставком знаходилась у Струмівці, біля готелю Альтаміра, межувала з дачним масивом. Вона належала депутату обл. ради - Столяру, який її недавно продав разом з готелем, який перейменували на MAKIS.
  7. Я спочатку сильно засмутився і переключився на ідею з копанням ставка на своїй ділянці в Новокотові. Привіз на ділянку трьох різних "фахівців" по водоймах + двох ескаваторщиків і землевпорядника. Кожного окремо, для консультації і створення загальної уяви по запланованому. Кожен висловив свою думку, які, як на мене, опираються на максималізації можливої вигоди для кожного з них. Єдине, в чому вони були єдині - дешево і швидко не буде, якщо робити все офіційно і правильно. Задуманий ставок обійдеться мені в районі 400...500тис. грн. + дофігіща часу на документальне оформлення ) Але ніхто навіть гарантій не дає, що документально пройде все гладко, бо виявляється, що офіційної процедури створення та узаконення штучної водойми в ОТГ ніхто незнає. А "фахівці" не дають гарантій, що викопаний ставок відразу заповниться водою з подальшим дотриманням потрібного рівня та нормою хімічних характеристик води . Короче я ще більше засмутився і троха псіханув - продав свою ділянку, залучив друзяк-АТОвців і ми викупили іншу ділянку з вже існуючим 7-ми річним ставком, який десь в 3...4 рази більший від того, що в темі... Там поки водяться аналогічного розміру карасики та ротани і місцеві жителі активно навідувалися їх ловити, оскільки попередній власник даною ділянкою не опікувався. Недавно закінчили розчистку та вирівнювання ділянки і облаштування паркану. Тепер можна планувати зариблення вже таки свого ставка. ))) Наразі перебуваю в пошуках декількох щук. Далі буде...
  8. Цього року у ставка, а точніше у ділянки, де він викопаний, появився новий власник. Він вирішив, що ставок там зайвий і позрізав всі дерева та кущі, які закривали ставок від людських очей, та зробив зі ставка сміттєву свалку, яку поступово закопує непотрібом та землею, а на ділянці облаштовує спортивні майданчики. Десь на початку літа від забруднення в ставку повспливала вся риба, яка до останнього там залишалася. Дуже шкода, що замість розчищення та углиблення дану обжиту водойму спіткала така доля.
  9. народ, де можна здати старі американські двадцядки? обмінники чомусь не хочуть приймати
  10. Оці кадри дійсно виглядають підозріло! Понад 100 тисяч військових РФ приведені в бойову готовність на кордоні з Україною. Перед навчаннями "Кавказ - 2020" оголошена раптова перевірка боєготовності армії. Крім цього, в районі Севастополя зафіксована численна колона БТР морської піхоти Чорноморського флоту. video-bf25a5b9bd9b6b6f84677f0055395811-V.mp4
  11. Вирішив викопати свого ставка. Знайшов хорошу ділянку, в низовинці біля села Новокотів. Оформив. Переговорив з землевпорядником. Той каже, що ''ставка'' рити не можна - лише ''дренажну водойму'' глибиною не більше 2м. Переговорив з тими, хто копає драглайном. Беруть від 500грн/год. + соляра. За годину викопують від 450 до 550кубів землі. Порахував, що ставок 65*80м. обійдеться в районі 40тис. грн. Потрібно вибрати біля 10тис. кубів землі, половина з них - чорнозем, який потрібно продати. Залишки розвезти по ділянці камазами та вкінці порівняти все бульдозером. Від ''знаючих'' людей дізнався, що якщо знайти оптового покупця на чорнозем, то його продаж може повністю окупити всі витрати. Зараз в процесі роздумів по організації того всього процесу і в пошуках допомоги по реалізації задуманого. Може в когось є якась інформація, яка допоможе в процесі реалізації, пишіть :-)
×
×
  • Створити...