Перейти до змісту

Bit

Power users
  • Постів

    1 886
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

Bit став переможцем дня 25 квітня 2010

Bit мав найпопулярніший контент!

Репутація

361 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

16 461 перегляд профілю
  • Polystar

  • Zheny@

  • yucore

  • Oli

  • Jl6owa

  • sergkots

  • INVICTUS

  • vampirich

  • yu2007

  • Waver

  • Barugan

  1. розкажи як уже почав. мені, наприклад, дуже цікаво хто чим володіє і яким бізнесом займається. можна і в лічку, можна і тут.
  2. починати читати копіпасту igorgame потрібно зі слів: "Украина находится в состоянии дефолта". як казав класик "послишался голос со сторони паРаши". Останні пару місяців русняві талдичать два слова як мантру "Украіна і дефолт".
  3. Не ти перший, не ти останній, але це просто ким треба бути аби свято вірити в вплив одної валюти на іншу опосередковано через доллар. У мене тоді виникає питання-а чому польський злотий так сильно не впливає на обмінний курс гривня-долар? Чому білоруські зайчики на нас не впливають через долар? я розумію, що в процесі купівлі-продажу товарів, спільних підприємств і того всього є вплив. але це прямий вплив рубль-гривня, а не вплив через іншу валюту. це те саме, що сказати, що українська гривня може впливати на національну валюту кіпру через долар.
  4. Хай би Bit прокоментував, судячи з його постів, він допомагав декому теж таку декларацію заповнювати. Стало б видніше, наскільки налогообкладання в конкретно його штаті, відповідає данній статті В США надто гнучка система оподаткування, аби її описати в двох словах. В двох словах-може бути по-різному, тимбільше якшо стаття 2011 року. Надворі 2015 і чимало законів уже прийняли, а деяких і відмінили (наприклад, раніше багатодітні сім'ї могли файлити на повернення податків скільки завгодно дітей і отримувати на кожного з них відкат з податків, а тепер максимум дозволено файлити двох). І так далі. Батьки багатодітних сімей можуть взагалі бути звільненими від податків за певних умов (наприклад, у знайомого латиноса 5 дітей, вираховують мізер). На податки впливає надто багато речей. Це і склад сім'ї, і дохід персонально ваш і родини, і ще чимало речей. Склад сім'ї. Якшо людина не перебуває у шлюбі і не має дітей, то платить ОВЕРДОФІГА податків. 20% (може бути й 21-23 і більше). Особисто я, як одружений, але без дітей, плачу приблизно 17%-18%. Але коли в мене йде овертайм (понаднормові), то з мене вираховують ще більше, а коли йде недобор годин (чек на меншу суму), то менше. По статті-неповнолітня дитина-це уже менший відсоток відрахувань. Малий офіційний дохід-15 тисяч в рік на сім'ю з трьох людей-це мізер, з таким доходом можна файлити на соц допомогу (велфеар) і продуктові талони. Для чого в статті вказали неофіційний підробіток-лівак (16 з чимось тисяч)-я взагалі зрозуміти не можу. Якшо це лівак, то немає сенсу його файлити. Лівак можна отримати хоч чеком, хоч готівкою. Взагалі, особливо хитрожопі люди умудряються ще викачати максимум з держави. Я б міг би розписати як, але то немає сенсу. Скажімо так, одна знайома наклепала дітей, одружена. За рік сама заробила офіційно як у статті приблизно, а повернула податками більше половини заробленого (отримала чек від держави на тисяч 6-7) + сидить на соц програмах і прод талонах і тд. Це ж не значить, що всі так живуть. Про страховку теж немає шо казати. Там є купа варіантів і купа лазєйок в законі. Теж довго розписувати. Хтось без страховки живе нормально, хтось з страховкою не дуже, бо там повно нюансів у тих договорах. Безкоштовна медицина у США ІСНУЄ!!! За умови низького доходу, є мед установи, що обслуговують безкоштовно. Для них достатньо лише кількох останніх чек-стабсів. Наголошу-суми, відсотки, умови в кожному окремому випадку будуть інші.
  5. Вище писали про людей, що працюють руками і армію "дармоїдів". Відносно того, що менеджмент (компанії, підприємства, країни) не потрібен взагалі, а за всіх працює уявний "дядя вася". я теж раніше мислив подібними категоріями. але надивившись на толкових і не дуже управлінців, сильно змінив свою думку. візьмемо того ж дядю васю. він може бути суперпрофесіональним токарем, виточувати в себе в гаражі краще, ніж на заводах фольксваген і бмв. от тільки як далеко цей дядя вася продвинеться сам з цим? до невеличкого кола в 20-50 людей з навколишніх районів, що заходять до нього в гараж? а тепер уявіть, шо дядя вася працює на заводі фольксваген. десять дядів васів точить одну деталь, день в день і пристойної якості (хоч може і не найкращої). менеджмент заводу вирішує налагодити ринки збуту. їде і домовляється з сервісними центрами, дилерами, складами, рітейлерами і так далі. Дядю васю то не гребе, бо він тої роботи не бачить. Але коли в кінці місяця менеджмент рванув куш на внутрішніх і зовнішніх ринках, то і дяді Васі дадуть достойну зарплату (в 3-5 разів вищу за гаражну), і ще й преміальні дадуть в кінці року і впевненість в завтрашньому дні (бо підписані конктракти). натомість, якшо дядя вася пахав цілий місяць і точив деталі, а керівництво на ринку обісралось з підливкою, то як би дядя вася ідеально не точив і скільки, ті деталі на складах лежали б мертвим грузом. і були б всі "прєлєсті" українських підприємств-затримки зарплати і її маленький розмір, відсутність гарантій і впевненості у майбутньому і тд. Не треба недооцінювати інтелектуальну працю. Дядю васю завжди можна замінити іншим дядьою кольою. Якшо відверто, то за кордон Україна могла б продавати майже все, що виготовляє. Проблема якраз в правильному менеджменті. Потрібен хтось, хто поїде в Європу (Нідерланди, Німеччину, Чехію, Британію і тд) і продасть їм наш товар. Хтось, хто зуміє переконати, що наші продукти одні з кращих в світі, наш метал не гірший за інший і пройтись по всім заготовленим сферам. Корисні копалини, продукти харчування, і навіть техніка. Не обов'язково бути найкращими на ринку, достатньо переконати всіх у тому, що ти найкращий. І для цього потрібна ціла армія менеджерів, піарщиків і керівників. Наприклад, чим наш буковель гірший за гори у швейцарії? та нічим, приблизно такий же продукт реклами, як і алея зірок в Лос Анжелесі.
  6. Фото зробив сьогодні біля спортзалу. Скоріше за все, це поїде в Європу. Україну чи Прибалтику-точно не знаю. Судячи з напрямку руху, це все їхало в порт Нового Орлеану, а далі морем. Насправді, немає нічого дивного в русі військового транспорту ешелонами. Але! Це було в 11.30 ранку і зайняло чимало часу (трафік стояв величезний перед переїздом). Сам факт у тому, що скоріше за все це і є та "нелетальна допомога" Україні. Потім наші в люк хамерів (чи то хамві) вставлять кулемет і це поїде в АТО. Само собою, в ешелоні були й медичні машини. "летальна" допомога якшо і їде, то скоріше за все не на публіку і тихо по ночам.
  7. ОЧЕВИДНО, що у моєму регіоні видає більше відео. А в латинській америці ще більше.
  8. Шоб не бути багатослівним, скину приклад-можете пошукати на ютюбі або в гуглі, видає ТИСЯЧІ результатів. приклад: "українська армія вбиває мирних людей" - переклад ejército ucraniano mata a civiles результат на ютюбі по одному лише цьому запиту 3100 відео.
  9. Не знаю, чи багато з вас бачили сюжети про іноземних найманців на боці ДНР/ЛНР? В тому числі про іспанців і сербів. Якшо зрозуміти чого серби воюють на боці сепаратистів можна (браві сербські дебіли в 90х взагалі вважали, шо вони пів-Європи раком поставлять і влаштовували етнічні і релігійні чистки), то зрозуміти чого ж з європейської багатої Іспанії їдуть до нас доволі складно. Висловлю лише свою думку. Як на мене, в будь-якій країні є певний відсоток психічно незбалансованих довб##бів, які прагнуть безнаказано грабувати, вбивати, катувати і гвалтувати. От вони-то і рвуться на всі війни, і повірте, їм глибоко насрати на чиєму боці воювати. Такі "сміливці" їхали в Лівію, Афганістан, Ірак. Ось відео, якшо ніхто ні сном ні духом про що я. А тепер два слова про пропаганду. Очевидно, в Сколково найняли кількасот іспанськомовних перекладачів, бо інакше як пояснити величезну кількість матеріалів в УСІХ соц-мережах і на ЮТЮБІ про Донбас-не зрозуміло. На ютюбі десятки тисяч відео мертвих людей, особливо мирних з коментарями в стилі "українська армія вбиває мирне населення". Більшість російських відео такого плану з іспанськими субтитрами або навіть переозвучкою. Ми всі забуваємо з вами, що в світі окрім найбільших народів (китайців та індусів-по мільярду-півтора кожен) є ще третя найпоширеніша група людей-латиноси. Їх у світі не менше, якщо не більше, ніж китайців і індусів. Просто подивіться на список іспанськомовних країн, а це вся південна америка, половина північної, частина Європи і тд. Рівень їхнього інтелекту і культури відрізняється в гіршу сторону навіть від росіян. Тому не дивуйтесь, якщо у скорому часі на Донбасі окрім трупаків бурятів і чеченів, будуть ще й трупаки мексиканських мучачо, кубинських амігос і тд. До чого я веду? Ми програємо інформаційну війну. Точніше, таке враження, що ми взагалі в ній участі не беремо. При всіх своїх міліардах, Порошенко або хтось із наших олігархів міг би відкрити впливові телеканали типу Юкрейн Тудей на всіх популярних іноземних мовах, в першу чергу Англійською, іспанською, французькою і німецькою, а в ідеалі ще й арабськими мовами.
  10. насправді перевірку на поліграфі проводити варто і це нескладно. купили поліграф, найняли спеціаліста-проводьте хоч кожен день. інше питання, що в нас надто багато НЕДОТОРКАНИХ ДУП, яким перевірка не сподобається. вони аби пройти хоч раз погодились, я вже мовчу про перевірки кожен квартал чи навіть кожен місяць.
  11. ну тут якби два варіанти і один гірше за іншого. або в уряді не розуміють самі шо вони роблять, або надто добре розуміють і того роблять. знаєте де такий самий курс як у нас? у Нікарагуа. 25 до 1. точніше, уже 26.5 кордоб до 1. І його теж у свій час у такий же спосіб швиденько обвалили, почавши з 12 кордоб до 1 долара. нехорошою доріжкою пішли наші можновладці, копіювати поведінку країн латинської америки, які живуть просто на межі бідності-це вже перебор.
  12. за такі картинки треба б тій студії 13 провести "же суі шарлі" в москвабаді.
  13. ну ви знайшли кого процитувати, оцього бруднокровного МУРТАДА. звичайно, йому простіше назвати покійного алкашем і наркоманом, аніж достойним суперником, який міг би відтяти йому голову, якби справа отримала інший поворот.
  14. знаєте, я здається розумію у чому річ. ми з вами контактуємо і спілкуємось з людьми "знизу"-бійцями, волонтерами і тд. а вони (американці) спілкуються з керівництвом "зверху"-надзвичайними виродками і під..сами. повірте, американці далеко не дурні і вони бачать хто п...рас, а хто ні. от того й не хочуть давати, шо знають шо "донизу" та зброя може не дойти, а то й опинитись по інший бік барикад за кругленьку суму в кишені. а ще згадайте перші місяці, як бригади соплі жували і їх в селах донеччини ідіоти зупиняли і роззброювали місцеві. згадайте скільки БТРів вони віддали без жодного пострілу. отаким видавати серйозну зброю? ви б самі дали?
×
×
  • Створити...