Перейти до змісту

Куплю модем Huawei 1550

OlehR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Контакти 050 -- три три 9911 нуль

Ціна в залежності від стану і розблокований чи ні

Опубліковано

Є такий. Розлочений, в користуванні практично не був, стан відповідний. Продаю, бо погане покриття 3g в мене

200грн.

Опубліковано

Є такий. Розлочений, в користуванні практично не був, стан відповідний. Продаю, бо погане покриття 3g в мене

200грн.

Голос активовано?

Опубліковано

Знаю для чого вам такий модем. Скажу вам, шкурка вичинки не варта. + стартовий залочать за тиждень.

Опубліковано

Знаю для чого вам такий модем. Скажу вам, шкурка вичинки не варта. + стартовий залочать за тиждень.

І для чого такий модем ???

Опубліковано

А ось і не вгадали :)

Для накрутки існують вічні сіменси.

А це для організації Sip-GSM , Skype-GSM

Для особистих цілей. Так що блокування не буде....

Опубліковано

Автор знає, якщо я не помиляюсь звісно, вирішив заробити на міждержавних дзвінках.

Опубліковано

Автор знає, якщо я не помиляюсь звісно, вирішив заробити на міждержавних дзвінках.

Для професійного "приземлення" трафіка існує значно надійніше - правда дорожче обладнання.

А це так побалуватись для себе.

Опубліковано

Можу запропонувати свій київстар 1550 за 160грн. Дрова стоять універсальні. Користуюсь лайфом аж на ура.

Беру.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...