Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.

Я ніколи там не була, АЛЕ вона сама прокоментувала цю ситуацію приблизно так:

я спитала - сказали можуть - не зробили

нехай би сказали: гепнись в стінку - ми такого робити не будемо - все

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Oksana04, справа у тому що, випробовування і прискіпливість неоднакові для всіх, а вибіркові. Олію з оцтом, яку вона вирішила принести сама у Фелічіті, можливо така ж сама огидна комусь з дитинства, як їй сало... І тим більше, лише за те, що ведучу допустили до роботи офіціанткою і вона працювала, не маючи медичної книжки, не будучи оформленою, можна позбавити цей заклад не лише нагороди, але й підстава мабуть оштрафувати... А якби хтось від неї заразився сальмонеллою???

Опубліковано

Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!! А тут татусина доця веде своє шоу яке націлене на таких же ж, з IQ не більше 50-70 і які вважають що верх інтелектуального напруження - показати своє "Фе" безгрунтовне, не зовсім доречне і т.д.

Взагалі, чомусь майже весь час, ведуча викликала відразу, таку реакцію навіть Азаров не викликає.

Опубліковано

Критик перш за все професіонал

Професійності тут нема, одна епатажність

Але мені от шо цікаво, вони ночували в готелі "Україна" і нічого по цьому готелі вони не дали... Якось це дивно...

Опубліковано

Без гриму і зблизька вона, доречі, виглядає не в кращу сторону ...

Шо ти трусиш?, нормальна вона тьолка, я б з нею в тих би "срібних лелеках" завіснув би, ще б і сауну там за одно провірили б!!!

Опубліковано

Шо ти трусиш?, нормальна вона тьолка, я б з нею в тих би "срібних лелеках" завіснув би, ще б і сауну там за одно провірили б!!!

А вона би з тобою завісла,мачо?;-)

Опубліковано

А вона би з тобою завісла,мачо?;-)

Ну не тільки ж ти тут одне чмо, ой мачо...

Чи вона тільки ведеться на директора відділення банку? :0155:

Опубліковано

Подивилась фрагментиками, не вразило. Щось справедливо, щось не дуже. Згідна на 100 % щодо Zaleski. З такими цінами за номери розфасовувати замінник цукру по пакетикам - вершина жлобства. Все таке маленьке, куценьке. Можливо, передача примусить власника щось змінити. Не сподобалась якесь упереджене, прискіпливе ставлення до Корони Вітовта. Як на мене, то адміністратор, кухарі, офіціант - були дуже привітними, хотіли догодити. Так, з вією - це прикрість. Але не все так жахливо, як могло здатись людям, які ніколи там не були і не будуть, бо Фреймут покрутила носом.

Опубліковано

в залєскі треба було показати презедентський номер із мініатюрною спальнею та ванною.

щодо Корони - Оксана правильно підмітила - сказали що зроблять + вона ж просила не приносити їй сало - принесли, вони так сильно хотіли їй догодити, що перестаралися. щодо посуду на столі у короні- правильно підмічено - мені там теж із співрозмовниками тісно за столом і не видно один одного добре - багато лишнього.

Опубліковано

Вважаю, що в Короні в меню вказана кількість калорій для інформації, а не для замовлення у калоріях.

Не рузумію,навіщо в ресторанному меню,де подають сало й оленину,писати калорії,це ж не дієт-кафе?

Мабуть щоб можна було математикою зайнятись,поки приготують і принесуть замовлення.

Але мені от шо цікаво, вони ночували в готелі "Україна" і нічого по цьому готелі вони не дали... Якось це дивно...

Мабуть "Україна" проплатила,щоб конкурента "опустили",хоча ні чім не кращі.

Чому її занесло аж на 33-й, Фелічіта в центрі міста теж присутня...

Вона ж спочатку сказала,що їм на сайт написали запрошення саме в цю Фелічиту.

Опубліковано

Дуже ржав коли показували "Залескі".А коли вона дістала пігулки,то просто випав.Ми з дружиною прокоментували це так:"Мабуть у вартісь дорогих,але ніяких номерів просто входить вартість екстазі."

Опубліковано

а яка шикарна була відповідь адміністраторши на питання про таблетки в пакетику - "А де ви їх знайшли?" :D

Відразу промайнула думка що це дійсно екстезі, і далі буде такий розвиток подій - о0, де Ви їх знайшли? які Ви молодці, ми давно їх шукаєм....

або - то не наше, ви самі їх підкинули і я не буду з Вами розмовляти без присутності адвоката.. :D

Опубліковано

Ну, дивилась я той Ревізор...

Заклади, що перевірялись:

1. Готель "Залескі" - сподобались меблі, але знайшла плісняву на стінах, місця мало, те що подається як двіхмісний номер - і одному замалий. Надто модний душ без інструкції чи інструктора використовувати не можливо. Забракувала капці, які там є в номері, бо надто тонкі, можна на "діамант" наступити і ногу пошкодити. Вроді як і разнообразіє вибору, но цукор попакований в кульочки - фе...

2. Готель "Світязь" - не було наматрасників, заслиняні подушки, заляпані матраси, сказала, що гардини схожі на шматки від карнавального костюму, не працювало одне бра, то Фреймут сказала, що воно тому "бра", тому що з братської могили, забракувала помаранчеві рушники в душі, килимки в номерах, та сказала, що на їхніх ліжках тільки вмирати добре...

3. Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки" - сподобався простір в номері, краєвид з вікна, інтер’єр але забракувала килимок в туалеті, застарілий холодильник і номері, і паперові ікебани - все це благополучно витягла до адміністратора. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".

4. Кафе-магазин "Мармелад" - купила 4 види тістечок, то одне з них було протермінованим (термін зберігання - 24 години), заставила їх всіх викинути в смітник (я боялась лише за одне, аби продавець їх потім звідти не витягла, нікому ж не захочеться платити з власної кишені за викинуту продукцію)

5. Піцерія "Фелічіта" - і на кухню пустили, і офіціанткою попрацювати дали, кругом чистота. Мені особисто сподобалась реакція адміністратора, коли їй сказали за гумку на столі. На столі ніц не було лише лежала табличка "Ревізор рекомендує", а адміністратор все турбувалась, де ж та гумка. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".

6. Фаст-фуд "Курятник", він же "Chicken Hut" - обгадила Фреймут заклад по повній. Мало того, що коли вона замовила гомілку, то виявилось, що вона маринувалась вже 2 суток (капец повний, я колись забула за курку в маринаді в власному холодильнику, то був караул і я все викинула), а вони ж тим людей годують і то їх коронне блюдо.... Салат "Овочевий", був з прокисшею кукурудзою, то Фреймут носилась по залу і казала не їжте той салат бо будете "беее...", а ще вона замовила "Кальмарбургер", то замість нього їй дали якись просто бургер, довелось міняти... Знайшла пилюку на стелажах. Про сам заклад сказала, щось типу "Мало того що в черзі доведеться вистояти, то як не отруять, то нагодують ні рибою ні м’ясом" А то все через відсутність конкуренції...

7. Кафе "Карамель кафе" - і капучіно сподобалось і десерт, казала, що був смачний. І запах в туалеті, і чистота на кухні. Сподобались підписи під десертами, типу хто і коли їх готував. Отримали табличку "Ревізор рекомендує".

8. Ресторан "Корона" - як на мене, то занадто прискіпувалась, а з тими калоріями.... то взагалі. Але є одне "АЛЕ", як що кажеш, що можеш - то розбийся в лєпьошку але зроби, як клієнт просить, а якщо не можеш, то скажи, що це не реально... Подане сало, хоча вона наголошувала, що не треба його і вія в страві - то капітальний мінус, али чи часто ми з лупою досліджуємо подану страву? І музика в Короні могла б бути більш відповідаючою закладу (щось автентичне, народне, класичне), а не попсово-шансонисте.... Ми були в Короні, і нам обслуговування сподобалось, бо офіціянтка була уважною, страви приносили вчасно, порції великі, не довго чекали, і недоїджене з собою акуратно завернули. Думаю, даремно "Короні" не дали ту рекомендацію....

Ото я настрочила, нє?....

Опубліковано

Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!!

Ага. А от цікаво на основі чого вона видає ці сріблясті листочки?

Фреймут - ресторатор? ні.

Коли-небудь працювала в готельному бізнесі? - теж сумніваюсь.

То чому на основі чиєїсь суб'єктивної думки ставлять клеймо на якомусь ресторанчику чи готелі?

От мені, наприклад, більше подобається їжа в Короні ніж в Срібних лелеках, але це моя СУБ'ЄКТИВНА думка.

Мож підзбирати грошиків, збацати передачу і пройтись, скажімо, по школах чи банках.... і хай всі бояться )))))))))))))))

Опубліковано

В такому разі офіціанту так і треба було відповісти, а не відверто обманювати, що це все, що принесли, вкладається в 100 ккал.

Якщо ресторан позиціонує себе як дорогий та модний - відповідним чином має і обслуговувати клієнтів, а не за принципом - "говоріть, що хочете, а ми однаково зробимо по-своєму".

Опубліковано

Цитуйте правильно!

Всі так перейнялись її оцінкою закладів, ніби одні завтра на її основі отримають дотацію з ДБ, а інші закриються.

Це ж телевізійне шоу, як і будь-яке інше. Єдине що - це зачепило Луцьк)))

Приблизно те ж саме, як сказати, що Кондратюк - козел, бо він вибрав на караоке в замку когось одного, хто скакав більше, а іншого, талановитішого, не помітив. Життя Луцька та лучан після таких шоу не міняється.

Опубліковано

Всі так перейнялись її оцінкою закладів, ніби одні завтра на її основі отримають дотацію з ДБ, а інші закриються.

Це ж телевізійне шоу, як і будь-яке інше. Єдине що - це зачепило Луцьк)))

Приблизно те ж саме, як сказати, що Кондратюк - козел, бо він вибрав на караоке в замку когось одного, хто скакав більше, а іншого, талановитішого, не помітив. Життя Луцька та лучан після таких шоу не міняється.

Ні просто достав оцей бруд і відверте зомбування всіх і вся.

Подивився недавно кілька серіалів + програм, ну і трошки так по каналам попригав. Таке відчуття що телік (90% каналів), розрахований на зомбі, чи просто недалеких людей. Про новини промовчу!

Опубліковано

В такому разі офіціанту так і треба було відповісти, а не відверто обманювати, що це все, що принесли, вкладається в 100 ккал.

Якщо ресторан позиціонує себе як дорогий та модний - відповідним чином має і обслуговувати клієнтів, а не за принципом - "говоріть, що хочете, а ми однаково зробимо по-своєму".

вы даете нереальные планы.это как его, волюнтаризм.

Взагалі, це було з самого початку нереально. Хочеш 115 калорій, замовляй порцію і їж 11,5% якшо вона має 1000. А так це просто бред. Нехай сходить купить 10 грам молока в магазині чи 5 грам хліба... А так це справило враження як дой**ки типу "чо без шапки?". Так, те що пообіцяли, що зроблять - не зовсім добре, але думаю, якби сказали, що такого не можуть, то вона б сказала, що це за ресторан такий і розвернулася б і пішла. Я теж вважаю, що трошки інтелекту і досвіду в даній справі бракує ведучій. Якщо вона не може скористатись змішувачем в душевій кабіні, починає натискати усе підряд, показувати як тече вода і типу вона не може вимкнути воду і жартувати, що це космічний корабель, то це просто смішно і смішно не від її дотепних жартів, а від тупості...

Опубліковано

Та не переймайтесь ви так "ревізором" - це шоу. Справжній рейтинг закладів харчування і готелів можна знайти (точніше буде сказати - "скласти") у санепідемстації (кількість накладених штрафів, складених актів, приписів).

Опубліковано

Критик перш за все професіонал, в тій галузі яку критикує!!

Ага. А от цікаво на основі чого вона видає ці сріблясті листочки?

Фреймут - ресторатор? ні.

Коли-небудь працювала в готельному бізнесі? - теж сумніваюсь.

То чому на основі чиєїсь суб'єктивної думки ставлять клеймо на якомусь ресторанчику чи готелі?

От мені, наприклад, більше подобається їжа в Короні ніж в Срібних лелеках, але це моя СУБ'ЄКТИВНА думка.

Мож підзбирати грошиків, збацати передачу і пройтись, скажімо, по школах чи банках.... і хай всі бояться )))))))))))))))

Ви хочете сказати що адміністратоор будь якого готельного закладу чи покоївка це вже експерти - ні, але ж вони працюють в готельному бізнесі.

Критик — человек (специалист), сферой деятельности которого является критика, то есть анализ, оценка и суждение о явлениях какой-либо из областей человеческой деятельности, обычно в сфере культуры. http://prof.biografguru.ru/about/kritik/?q=3000&dp=69

людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.

Опубліковано

В мене, після передачи, взагалі склалося враження, що в Фелічиту і Карамельку вона йшла настроєна позитивно, в Залеський,Світязь та Срібні лелеки для компанії, а ось в Корону Вітовта вона з самого початку наголосила що цацькатись з ними не буде. До речі до сих пір пам'ятаю як в Срібних лелеках разом до салату принесли крутони з пліснявого хлібу (бе..).

Опубліковано

Ви хочете сказати що адміністратоор будь якого готельного закладу чи покоївка це вже експерти - ні, але ж вони працюють в готельному бізнесі.

- не хочу я такого сказати ))) можливо не зовсім правильно виразилась )))). малось на увазі, що у ведучої немає ні знань, ні досвіду, ні відповідної освіти, щоб робити такі заключення.

людина котра обїздила багато готелів та ресторанів і бере для оцінки кілька основних пукнтків - таку людину можна вважати критиком.

- цілком згідна (що ведуча і робить - їздить по готелях і ресторанах і бере основні пункти для оцінки), тільки ще ж має бути якийсь сертифікат чи що (поправте, хто знає), що підтверджував би, що людина - є кваліфікованим критиком ))))

питання в тому, чому це ТАК сприймається. Чому "рекомендує" непрофесіонал? )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...