Перейти до змісту

Огляд Toyota Camry

Superman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що тут сказати... Дивіться самі :_07:

Оскільки це максимум медіа файлів на один пост, інші 3 частини ось:

,
,
.
Опубліковано

Складається враження що автор відео хоче від тойоти майбаха, і причому щоб все було прикрашене діамантами...

ЗІ Докуя мата

Опубліковано

з матом звичайно перебор)

Заплатиш стільки як цей дядєнька за такий гавтомобіль і зрозумієш, що він ще дуже стримано все описав ...

Опубліковано

На останьому відео автор наголошує, що продав саме японської зборкі тіпу який змінив 2 кемрі Пітерської зборкі, по причинні виходу з ладу коробкі передач від 12к км.

Опубліковано

з матом звичайно перебор)

Заплатиш стільки як цей дядєнька за такий гавтомобіль і зрозумієш, що він ще дуже стримано все описав ...

Да да...мені це важко зрозуміти...

треба було дивитись шо купляв..

Хоча опис виконаний дуже оригінально)якби не безкінечне бл, ху, су.....

1 частина сама скромна) 21 мат)

напевно ти так само спілкуєшся раз зрозумів його... ^_^

Опубліковано

посмотрел от и до. скажу только, что японцы так не делают. это говно - свое для своих. именно поэтому я купил Hyundai из салона, но made in Korea. да, долго ждал, да заморочки с растаможкой. зато сделано для людей, а не "качество на отъ#бись".

Опубліковано

Японці взагалі, деякі імпортновані американські машини розбирають в себе, доводять і збирають по новому.

Бо інакше ніхто не купить.

Опубліковано

Да да...мені це важко зрозуміти...

треба було дивитись шо купляв..

Хоча опис виконаний дуже оригінально)якби не безкінечне бл, ху, су.....

1 частина сама скромна) 21 мат)

напевно ти так само спілкуєшся раз зрозумів його... ^_^

Використання ненормативної лексики не завадило тобі переглянути всі частини (порахувати к-ть матів в кожній) і визначити саму скромну.

Щодо "дивитися що купляв" зауважу, що ти постійно робиш те саме починаючи з продуктів харчування і т.д

А от щодо останньої фрази то ти просто ханжа.

Опубліковано

Мені особисто Toyota camry чомусь ніколи не подобалась - це особисто моя думка , на яку дуже повпливала відповідність між ціною та якістю , camry була не із дешевих автомобілів , на скільки я пам*ятаю ціна даного автомобіля , що на відео , десь 40 000 дол була , а це не малі гроші як для нього , дизайн салону - ЖАХ , а пластикові вставки просто ...

Shkoder все правильно сделал , в сім*ї 2 автомобіля Hyundai , нарікань немає взагазі , спеціально оглянув автомобілі , щоб порівняти , 2 різні речі , хоча теж є нюанси , але нюанси присутні у кожному автомобілі , але якість пластику , розміщення кнопок , сидіння і т.д на рівень вищі ніж у camry .

Чекаємо відео огляд Camry 2012 року.

Опубліковано

Коротко - Кемрі цінять троха задорого.

Перед коментарями раджу трохи покататися - навіть з 2.4 авто полишає відмінні враження. Хоч салон і "дешевенький", але якісний, все міцно на своїх місцях тримається, запевняю. Машинко досить комфортне, гарному Мерседесу не поступається. Тож з багатьма позиціями автора я не погоджуюсь

Опубліковано

Салон не просто дешевенький , а " колхоз " , ціна не " троха " задорого , а реально дорого , емм... на рахунок міцності салону , то ми всі прекрасно на відео бачили.

А на рахунок Мерседесу :)) це ти " троха " перебільшив )) Мерседес Е-класу зроблений НАБАГАТО краще , скажемо з матеріалів на декілька рівнів " ВИЩЕ " ніж у кемрі , а ціна не досить суттєво і відрізняється.

Це особисто моя думка , але в кемрі і мерсі я сидів неодноразово , якісь висновки для себе я зробив.

Опубліковано

Салон не просто дешевенький , а " колхоз " , ціна не " троха " задорого , а реально дорого , емм... на рахунок міцності салону , то ми всі прекрасно на відео бачили.

А на рахунок Мерседесу :)) це ти " троха " перебільшив )) Мерседес Е-класу зроблений НАБАГАТО краще , скажемо з матеріалів на декілька рівнів " ВИЩЕ " ніж у кемрі , а ціна не досить суттєво і відрізняється.

Це особисто моя думка , але в кемрі і мерсі я сидів неодноразово , якісь висновки для себе я зробив.

Думаю, різниця якраз в "сидів" та "керував". Тим більше, що я, за специфікою роботи, на багато дрібниць не звертаю уваги, бо то фігня і не головне. А от те, що в 3.5 Кемрі АКПП "слабенька" - то факт. І в 2.4 після 100-120тКм без видимої причини рівень мастила падає - теж факт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...