Перейти до змісту

Продам флешку на 8 гб

Yurec

Рекомендовані повідомлення

Продам 3 флешки Generic Flash Disk USB Device по 8 гігабайт. Яка швидкість записування не знаю, але точно скажу, що фільм може записуватися пів години і більше. Так що це більше флешка для офісу – документи, збереження фотографій (флешка надійніший носій інформації ніж диск) і все таке.

Ціна 50 грн за штуку. тел 0633522041, 0667113216, 0987075125 Юрій

post-6770-0-60838800-1322676272_thumb.jp

post-6770-0-56379500-1322676284_thumb.jp

post-6770-0-22423200-1322676295_thumb.jp

post-6770-0-07008400-1322676310_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так нові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лишилося 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна 45 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вияснилося, для мп3 вони теж не підходять, бо чомусь потім міняється формат файлів. як наслід ціна ще зменшується до 40 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вияснилося, для мп3 вони теж не підходять, бо чомусь потім міняється формат файлів. як наслід ціна ще зменшується до 40 грн.

ти флешку формати не в фат32 і дроби дефрагмент + капітальна перевірка на помилки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дроби дефрагмент - це як? Дякую за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вставляєш флешку! мой ком'./пкм по флешці/свойства и там гдето есть пункт виполнить дефрагментацыю! відпишиш чи вийшло! цікаво ж:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра може спробую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра може спробую

1. В NTFS не захотіло форматувати. Форматнув в exFAt.

2. Сказало, що дефрагментація даного тома неможлива - може чете те що він тепер exFAt.

зімнилося тільки те, що коли закидаєш мп3, то деякі папки місце на флешці займають, а насправді вони пусті

А в FAt32 і після дефрагментації - ті ж самі Єрогліфи. З відеофайлами такого не буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра може спробую

1. В NTFS не захотіло форматувати. Форматнув в exFAt.

2. Сказало, що дефрагментація даного тома неможлива - може чете те що він тепер exFAt.

зімнилося тільки те, що коли закидаєш мп3, то деякі папки місце на флешці займають, а насправді вони пусті

А в FAt32 і після дефрагментації - ті ж самі Єрогліфи. З відеофайлами такого не буває

тоді може помогти ще одне: знайди файл авторан з такої ж самої флехи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як саме це має відбуватися? тобто яке має бути його розширення і де його шукати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитай тут http://netler.ru/pc/flash-ntfs.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за пораду, зробив як написано на сайті - а воно "Віндовс не удалось отфіорматировать", іншою прогою теж саме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як саме це має відбуватися? тобто яке має бути його розширення і де його шукати?

походу avtorun.inf найти можна натакій жеж самій флесі ну можливо в неті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurec, а спробуй простіше - форматни флешку прогою HP USB Disk Storage Format Tool.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurec, а спробуй простіше - форматни флешку прогою HP USB Disk Storage Format Tool.

Э така прога, нею теж пробував - безрезультатно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в моєї співробітниці була ситуація папка пуста, а місце займає (зверь сидів).... А пробував спеціальной прогой до флешки за її VID/PID?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в моєї співробітниці була ситуація папка пуста, а місце займає (зверь сидів).... А пробував спеціальной прогой до флешки за її VID/PID?

її VID/PID визначав, а ось прогу під флешку не знайшов. Може хтось хоче сам спробуваи, якщо уберете цей глюк то пиво з мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

її VID/PID визначав, а ось прогу під флешку не знайшов. Може хтось хоче сам спробуваи, якщо уберете цей глюк то пиво з мене

я міг би спробувати! але нічого не обіцяю! хоча цікаво чи зможу я з цим справитись!

я міг би спробувати! але нічого не обіцяю! хоча цікаво чи зможу я з цим справитись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Э така прога, нею теж пробував - безрезультатно.

Може, спробуй Acronis Disk Director - форматни , зроби розділ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KOCMOC - дай контакти, або набери мене. Зробиш - розрахуємося;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bormotuha - дякую за пораду. але вже замахався, та й немає часу гратися. Космос попробує:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

флешка продається ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...