Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Взнавав сьогодны за обручки, гравіровка. Всього навсього 20грн. за одне. Я думав дорожче буде. Це там де біля Перлини. Забув тільки про бокали спитати.

На рах. костюма. Ходив в магазин Вороніна. Набачив там костюмчик. 1000грн. за молодіжну модель. Знайома відмовляє, каже, що буду переплачувати лишні гроші за такий костюм і на базарі чи в Юванті можна наполовину дешевше придбати з такими самими фасонами і якістю.

Шо скажете? Правду кажуть?

Подобається - бери і не думай.

Я в липні минулого року собі купував за 1200 майже Вороніна (по його лекалам шили), друг в Києві Вороіна за 1600.

Це так, для порівняння.

• 7 місяців потому...
  • Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Хто знає, де можна замовити наклейки на номерні знаки, з іменами молодят?

На Варшавці в весільному ряду.......

Опубліковано
Хто знає, де можна замовити наклейки на номерні знаки, з іменами молодят?

В том салоне, который находится непосредственно в ЗАГСе. Я там и заказывал.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Среди форумчан есть недавно женившиеся? Было бы интересно с их помощью проследить динамику цен на свадебные услуги....

Опубліковано

Ще не одружився, але в деяких цінах орієнтуюсь:

• ресторан/кафе - 120-150 грн./чол.
  • відеооператор - 1500 грн.
  • музика - 1200-1400 грн. (без тамади)
  • церква - не пам'ятаю :)
  • РАГС - не взнавав.

Опубліковано

Одружувався в тому році РАЦС (он же ЗАГС) став мені 240грн. Церква (вінчався в Соборі) - 400грн (і то по блату).Хоча який це блат за таке бабло.

Опубліковано
Церква (вінчався в Соборі) - 400грн (і то по блату).Хоча який це блат за таке бабло.

Ну, лично мне вообще очень странно, что в церкви существует фиксированная цена за обряд венчания, который является одним из главных христианских церковных таинств. Сорри за офф-топ.

# відеооператор - 1500 грн.

# музика - 1200-1400 грн.

Мдя.....цены выросли в 1.5 - 2 раза по сравнению с 2007 годом.

Опубліковано
Мдя.....цены выросли в 1.5 - 2 раза по сравнению с 2007 годом.

А бакс не вырос? :D Я понимаю, что зарплаты не выросли, но в апаратуру (например в видеокамеру) были вложены именно баксы. Так и покупка новых аксесуаров и техобслуживание тоже в уё. Так что 200 долларов за съёмку с монтажём - это не дорого. По сравнению с прошлым годом цены даже пришлось скинуть - мы брали за съёмку минимум 150 уё и за монтаж 150, а в этом году в среднем по 120

Опубліковано

ну якщо ціни перевести в долари то ціни справді майже не змінились. Я платив за зйомку 200 доларів (1000грн) і 130 за монтаж

Опубліковано
Я в 2007 платил за сьемку вместе с монтажом 200 у.е.

если Taurus имел ввиду, что только съёмка 1500 грн, тогда да - перебор. Но цены в этом году на съёмку с монтажём от 200 до 300 уе

Опубліковано

Я мав на увазі зйомку разом з монтажем. Але це мінімальна ціна. Правда, мені були ще запропонували свої послуги відеооператора і монтажера за 1200 грн. - якщо використовувати маленьку камеру.

Опубліковано
Пункт "10 Букет для невесты" - в универмаге на первом этаже возле ступенек. Возьмеш там букет - неделю стоять будет :P

:D:D:D

Дочитал токо до этого места и упал под стол :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Питання по темі: чи не знаєте деталі процедури реєстрації шлюбу в ЗАГСі в піст?? Розписують кожного дня чи тільки в певні дні???

Опубліковано
Питання по темі: чи не знаєте деталі процедури реєстрації шлюбу в ЗАГСі в піст?? Розписують кожного дня чи тільки в певні дні???

Взагалі то РАЦС це державна установа, а церква відділена від держави.

Опубліковано

Взагалі то РАЦС це державна установа, а церква відділена від держави.

То зрозуміло, але хотілось би знати точніше.. може хтось з таким стикався...

Опубліковано

MOTOROLLA, а куди ще точніше? laska ж відповіла: різниці немає - піст чи ні.

Але за місяць заяву подавати все одно треба. Хіба що маєш докази необхідності пришвидшити реєстрацію шлюбу (вагітність, виїзд з держави тощо).

Опубліковано

Але за місяць заяву подавати все одно треба. Хіба що маєш докази необхідності пришвидшити реєстрацію шлюбу (вагітність, виїзд з держави тощо).

Ви праві і не праві - наші державні служителі народу роблять свої правила і тому урочисту реєстрацію шлюбу у піст наскілки я знаю ви не отримаєте, а це значить субота та неділя  в прольоті - будні ось відповідь і коли 07,07,2007 купа народу (приблизно 25 пар) хотіло одружитись їх всіх відфутболили на 06,07,2007 у нижній зал неурочистої реєстрації. уявіть що всім треба було відпрошуватись з роботи і молодятам і гостям і т.д.  Ось такі то пиріжки

Опубліковано

Ви праві і не праві - наші державні служителі народу роблять свої правила і тому урочисту реєстрацію шлюбу у піст наскілки я знаю ви не отримаєте, а це значить субота та неділя  в прольоті - будні ось відповідь і коли 07,07,2007 купа народу (приблизно 25 пар) хотіло одружитись їх всіх відфутболили на 06,07,2007 у нижній зал неурочистої реєстрації. уявіть що всім треба було відпрошуватись з роботи і молодятам і гостям і т.д.  Ось такі то пиріжки

Величезне спасибі за відповідь!!! От те я і хотіла почути, тому що чутки такі були, що у вихідні шлюб не реєструють((( на жаль.... от і ламаю голову, як то краще зробити... тому що запланували урочистість в піст у неділю... вже і гостей попередили.... та виявилось що не все так просто....((( Всетаки не хотілось би переносити весіллля....

Є така послуга, як реєстрація шлюбу на виїзді... Хтось про це щось знає???

Опубліковано
Є така послуга, як реєстрація шлюбу на виїзді... Хтось про це щось знає???

Їдеш в РАЦС і там домовляєшся про реєстрацію на виїзді. Послуга буде коштувати по ходу десь в 2 рази дорожче звичайного. в 2007році знайомі платили щоб не обманути десь більше 400грн. Кароч їдь і там домовляйся.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а хтось користувався послугою постановка весільного танцю молодят? Скільки це коштує? і чи варто взагалі цією послугою користуватись? можливо якось хореографа порекомендуєте?

Опубліковано

можу дати номер аськи хлопця, який з дитинства займається танцями і вже не раз допомагав молодятам в постановці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...