Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так як я люблю все перевіряти, вирішив сьогодні заглянути в Околицю, подивитись, що ж там за номера в їхньому готелі, і в Україну заодно.

Результати такі.

250 грн. в Оголиці коштує ніфіга не весільний номер, а самий звичайний маленький номерок. Пропозиція ж "Для молодят" (просто люкс, певним чином оформлений та шампанське) вартує 350 грн. Стало цікаво, що ж я отримаю в Україні з різницею в 100 тугриків. Вирішив подивитись там. Єдине, що пропонують вони, так це фрукти і швецький стіл зранку. Все. Що ж на рахунок номера.... Ну не сподобався він мені. Ванна кімната якась менша, ліжко хоч і велике, але якось в кутку стоїть, дивиться на стіну, а не на телевізор....

Отже, рішення - Околиця. А на 100 грн. різниці можна нормально поснідати/пообідати.

Опубліковано
А на 100 грн. різниці можна нормально поснідати/пообідати

утром велобайкеров приперевшихся пивом напоить :sm110:

и поехать с ними, усадив молодую жену на раму, в свадебное путешествие!

романтика, пля! :)

Опубліковано
Так як я люблю все перевіряти, вирішив сьогодні заглянути в Околицю, подивитись, що ж там за номера в їхньому готелі, і в Україну заодно.

Результати такі.

250 грн. в Оголиці коштує ніфіга не весільний номер, а самий звичайний маленький номерок. Пропозиція ж "Для молодят" (просто люкс, певним чином оформлений та шампанське) вартує 350 грн. Стало цікаво, що ж я отримаю в Україні з різницею в 100 тугриків. Вирішив подивитись там. Єдине, що пропонують вони, так це фрукти і швецький стіл зранку. Все. Що ж на рахунок номера.... Ну не сподобався він мені. Ванна кімната якась менша, ліжко хоч і велике, але якось в кутку стоїть, дивиться на стіну, а не на телевізор....

Отже, рішення - Околиця. А на 100 грн. різниці можна нормально поснідати/пообідати.

Не знаю, не знаю.

Ми платили 250, номер називали для молодят, здається номер 8 чи 9 був, шампанське було присутнє. Номер був в прибудованій новобудові. Коротше, для нас це був номер "для молодят" і він нам сподобався.

Опубліковано
и поехать с ними, усадив молодую жену на раму, в свадебное путешествие!

романтика, пля! smile.gif

Жость. Романтіка ще та! Треба буде над цим подумати...

Зупинився зараз ще на одній ділемі. Запропонували оператора взяти знайомі. Працює на Волинському Телебаченні. Відповідно 100 зйомка, 100 (80 для мене) монтаж. Питання в якості операторів ВТ. Для них це все таки халтурка... Що порадите?

Опубліковано
Зупинився зараз ще на одній ділемі. Запропонували оператора взяти знайомі. Працює на Волинському Телебаченні. Відповідно 100 зйомка, 100 (80 для мене) монтаж. Питання в якості операторів ВТ. Для них це все таки халтурка... Що порадите?

найди знакомого с видеокамерой и не парься.

специалисты в съемке скорее отснимут "стандарт". но туда могут не попасть какие-нить примечательные кадры.

Опубліковано
Запропонували оператора взяти знайомі. Працює на Волинському Телебаченні. Відповідно 100 зйомка, 100 (80 для мене) монтаж. Питання в якості операторів ВТ. Для них це все таки халтурка... Що порадите?

Фамилию оператора в студию!!

Опубліковано

Фамілію не знаю. Особливо не допитувався. Просто не хочеться на знадку про весілля, яке я не збираюсь повторювати (принаймні, в недалекому майбутньому :D ) мати шаблонне "любітєльське" відео, ще й не змонтоване. Краще заплатити за людину, яка буде з нами від і до і забацає гарний ДВД на память.

Опубліковано

Что ж, дамы и господа - вот я и женился. Причем, заметьте, во второй раз! :)

Не знаю с чего начать... В общих чертах, второй раз я бы этого пережить не хотел... :) Нет, не то чтобы мне не понравилась моя свадьба, просто чересчур много напряга и геморроя ради одного дня. Хотя не спорю, дело прибыльное :D

Теперь практические советы:

1. Не берите обьемных композиций из живых цветов на машину молодых. Поскольку кортеж не ездит со скоростью 10 км/час, вскоре ветер превратит ваши красивые цветочки в непонятно что... :)

2. Постарайтесь поездить по городу с фотографом ДО росписи в ЗАГСе. Тогда у вас будет достаточно времени для того, чтобы наделать по-настоящему красивых постановочных фотографий. Выделите на это 2-3 часа - не пожалеете. Да и гости после росписи не будут долго ждать вас в ресторане.

3. Не переусердствуйте с похищением невесты. Мою похитили на полтора часа! Из-за этого потом мы очень сильно выбились по графику, потому как время в ресторане было жестко лимитировано.

Таких вот мелких советов можно дать много, просто я сейчас всего не вспомню. По ходу, если у вас будут вопросы - с удовольствием на них отвечу.

Подытожу так - в конце свадьбы моя жена спросила меня: "Ты доволен?". В ответ я спросил её о том же и, услышав положительный ответ, сказал ей так: "Я доволен тем, что сделал довольной тебя."

Ребята, не отбирайте у своих невест мечту о единственном и самом главном дне в их жизни, делайте для них свадьбы! А мы, опытные женихи, поможем вам хорошими советами в этом топике! :)

Опубліковано
Что ж, дамы и господа - вот я и женился. Причем, заметьте, во второй раз! :)

Не знаю с чего начать... В общих чертах, второй раз я бы этого пережить не хотел... :) Нет, не то чтобы мне не понравилась моя свадьба, просто чересчур много напряга и геморроя ради одного дня. Хотя не спорю, дело прибыльное ;)

Теперь практические советы:

1. Не берите обьемных композиций из живых цветов на машину молодых. Поскольку кортеж не ездит со скоростью 10 км/час, вскоре ветер превратит ваши красивые цветочки в непонятно что... :)

2. Постарайтесь поездить по городу с фотографом ДО росписи в ЗАГСе. Тогда у вас будет достаточно времени для того, чтобы наделать по-настоящему красивых постановочных фотографий. Выделите на это 2-3 часа - не пожалеете. Да и гости после росписи не будут долго ждать вас в ресторане.

3. Не переусердствуйте с похищением невесты. Мою похитили на полтора часа! Из-за этого потом мы очень сильно выбились по графику, потому как время в ресторане было жестко лимитировано.

Таких вот мелких советов можно дать много, просто я сейчас всего не вспомню. По ходу, если у вас будут вопросы - с удовольствием на них отвечу.

Подытожу так - в конце свадьбы моя жена спросила меня: "Ты доволен?". В ответ я спросил её о том же и, услышав положительный ответ, сказал ей так: "Я доволен тем, что сделал довольной тебя."

Ребята, не отбирайте у своих невест мечту о единственном и самом главном дне в их жизни, делайте для них свадьбы! А мы, опытные женихи, поможем вам хорошими советами в этом топике! :)

Мои поздровления, живите долго, щастливо и деньжат побольше!!!!!!!!!!!!!!!

Куда решили поехать на "заработаные" деньги? :(

Опубліковано
на ночь силов осталось?
Еще как! ;) Мы приехали в гостиницу вчетвером, с дружком и дружкой (у них тоже был отдельный номер, потому как на свадьбе приключилась лав стори :)), еще где-то до 3-ех сидели с шампанским и вином, потом, естественно, бурно, страстно и неистово считали деньги. Ну а потом приступили непосредственно к главному процессу брачной ночи. Так что заснули мы только где-то ближе к 5-ти. :)

А вы говорите - усталость, усталось.... Любить надо друг друга, очень сильно! :)

Куда решили поехать на "заработаные" деньги?

У нас сейчас как раз решается вопрос с паспортом. Если все вовремя успеем - поедем в Табу. Это на краю Синайского полуострова в Египте.

Опубліковано

D@ve, займаюсь зйомкою та монтажем.

Даю лінки на свої роботи:

Кліп "Міраж"

http://files.provideo.com.ua/data/clipweb_1182717803.wmv

Тема нареченої

http://files.provideo.com.ua/data/girl_you..._1186423175.wmv

Якшо шо, то дзвони:

767 828

8 066 34 888 21

8 093 754 50 57

Саня

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Піднімаю тему, бо торкається уже мене особисто -_- .

Отже, є така проблема: вибір приміщення.

Отже, якщо все ж таки у нас вийде зробити весілля "для нас" :D , то тоді все ок і питання знімається.

Якщо ні , тоді прошу вашої поради:

Необхідно знайти приміщення , розраховане на 100 - 150 чоловік у м.Луцьку ( або недалеко).

Підкажіть, будь ласка ! (Можливо, за півроку щось змінилось )

Опубліковано

Ресторан "Старый полковник" в Теремно вмещает до 140 человек.

"Золотой Дракон" тоже располагает большим залом...

Опубліковано

Дякую!

У "Полковнику" святкували мої друзі ( а скоро і родичі, сімейству Учкудуків привіт ! :rolleyes: ), тож повторюватись не хочемо, щоб не порозмазувати один одному "весьолиє краскі Собитія".

А, згадав , ще одне побажання : щоб приміщенням можна було користуватись більше, ніж до 00.00.

ПС. Може забагато хочемо, але "розавиє ачкі" хочетьсязнімати поступово.

Опубліковано

В свете новый пожеланий "Старый полковник" отпадает.

Поинтересуйся рестораном "Зелений гай"...

Опубліковано

По прикладу Люмакса запропоную ресторан, де ми гуляли :)

"Срібні лелеки", вул. Карпенка Карого. В тому приміщенні, де ми святкували, то і 100 не влізе. Але там мали добудувати нове приміщення разои з готелем доречі. Здається уже добудували.

Ми звідти поїхали в 1.15. Думаю, якщо домовитись, на крайняк, доплатити, то й довше можна побути.

Якщо гуляти літом в спеку, то це, як на мене найкращий варіант. Ввечері навіть прохолодно :)

Опубліковано

Ресторан "Лєон" на львівський. Нашими були обидва поверхи і літній майданчик: на другому поверсі влізе чоловік 200, а на першому бар і танцульки. Ми з дружиною звідти поїхали після першої.

Опубліковано

Лелеки дійсно готуються до запуску на День валентина, так що теоретично влітку повинні бути місця - ніби два зали мало бути - на 100 і 200 людей, чи щось таке.

Можу дати їх телефончик: 757-999, 757-989 - принаймні так на їх флаєрі написано.

Ще в Луцьку з більших залів - звичайно, Золотий дракон і готель Світязь (у Світязі ніби обслуговування було завжди досить непогане).

Опубліковано

ДЯкую усім!

БУдемо телефонувати.

А музиканти, діджеї?

Взагалі, є якійсь музиканти , щоб не тільки :"тумц-тумц і ОЙ-Йамахоооо!!!!!"

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Є знайомі музиканти. Грають все, чого душа бажає

+380681093720 Павло

А якшо душа забажає Suffocation ? Хотів би я побачити це видовище ;)

Хоча слово "грають" до весільних лабухів на "росчосках" ніяким боком не стосується.

Опубліковано

Паша дійсно добре грає та співає непогано. Гуляв на весіллі де він був музикантом і так неодноразово доводилося чути. Враження самі хороші.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...