Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
У меня невеста работает в паспортном: как только бланки появятся - я дам знать в этой теме. :smile3:

лучше в этой

создана специально.

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Во! Нашел инфу на подаренной с покупкой ручке:

ТЦ "Ювант" маг. "Mario Bruni", маг. № 147, № 121

265 - это с учетом торга и скидки :D

Щас все побегут покупать и я на своей свадьбе уже буду ни фига не оригинальный :)

Ви чоооооо? я собі тоже там купляв.... і тоже за 265!!!!

Опубліковано
платина с брюликами по 5 карат, чтоль? ;)

Та ні, біле золото з 5 маленькими діамантиками нареченій. :rolleyes:

За 2 кільця - 2000 грн.

чесслово, не вижу, где еще денег потратить :)

Радий за тебе. ;) А у нас навпаки, не знаєш де зекономити. Щоправда, вже все замовили.

У нас одно только платье "весит" 2500 грн.

У нас 3000 грн. :)

На свадьбе было что-то около 100 человек, а сама свадьба была в районе 20000.

Здається мені, що наше весілля на 22 чоловіки обійдеться теж десь в 20000 грн.

Lumax, у тебе там весілля на 100 чол (чи, здається 90). У скільки така кількість зараз обходиться.

І скильки обійдеться сам ресторан?

Наше весілля буде в "Срібних Лелеках". Меню поки, що склали на 3700 грн. Ще плюс щось дозамовим, тобто 4000 грн.

Опубліковано

Слава Богу, у нас заботы о ресторане на себя взяли родители, там сумма будет в районе 10000 грн, думаю...

Мои же расходы по всем остальным пунктам по предварительным рассчетам составят около 1500 у.е.

Опубліковано
Здається мені, що наше весілля на 22 чоловіки обійдеться теж десь в 20000 грн.
Все може бути, дивлячись на те, як з 2005 року виросли ціни. Зараз одружуватись, хворіти чи вмирати - дуже дорого ;)
Опубліковано

Вчера в Ровно был куплен свадебный костюм - 767 грн. и кашне (вид галстука) - 120 грн. Осталось подобрать рубашечку и черный лакированный ремешок ;)

Опубліковано

Amid, у тебя вроде как на этих выходных Событие? Уже все готово? На каком ресторане остановились? Делись подробностями! :D

Опубліковано

Не сварись.... :glare: , ми вже переїхали, і за собою поприбирали :P .

До речі, в тебе до весілля часу залишилось всього нічого. Ти підбив підсумки, чи все куплено, чи все замовлено? Щоб потім не було не приємних моментів........

А на рахунок дебатів - приєднуйся до нас...

(ми переїхали і "Жіночий клуб")

Опубліковано

У меня еще не куплены кольца, рубашка, ремень. Платье должны сдать завтра, открытым пока остается вопрос с машиной. Все остальное вроде как порешали уже...

Опубліковано

А ми вчтора плаття придбали. 900 грн. Причому просто біле якось "не так дивилось" зі слів моїй обраної, тому вона вирішила взяти розове (трішки розове, як вона сказала). От сиджу і думаю, бачити мені його до весілля не можна, яка ж реакція буде на весіллі....

Опубліковано

D@ve, я б на твоєму місці не дуже переймалася роздумами!!! Бо переконана, що твоя "обрана" буде для тебе, для її рідних і для твоїх рідних - НАЙГАРНІША В СВІТІ!!! :) (Ти ж її вибирав(для себе)!!!)

Вона ж тобі подобається в буденному одязі, а в день весілля ВСІ НАРЕЧЕНІ НЕЙМОВІРНО ГАРНІ!!! :) Так що не хвилюйся!!! А в день весілля намагайся отримати задоволення від усього, адже це буде так не просто.... :(

Опубліковано

Наскільки я побував на різних весіллях, у молодих бажання тільки одне - скоріше б це все закінчилось! :( Так що, думаю, задоволення особливого мені отримати не вийде. Хоча, доживемо - побачимо.

А на плаття я дивитись не буду. Як буде, так буде. $)

Опубліковано

D@ve, повністю з тобою згідна!!! Отримати хоча б якесь емоційне задоволення буде ду-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-уже непросто!!! :drink: хоча наверно треба намагатися, ДЛЯ СЕБЕ :friday: !!! Всі надії на неймовірне МАТЕРІАЛЬНЕ задоволення.... :beer:

Опубліковано

Ми також купили кільця на вихідних. Правда троха дешевші: 560 за пару. Звичайне червоне золото.

Опубліковано

У нас просто они сделаны методом какой-то там шлифовки - выглядят типа как комбинированные, а на самом деле тоже обычное золото, плюс по камушку в каждом кольце

Опубліковано

Повідала мені одна знайома тему, що не можна на весілля купувати різьблені обручкі, так само, як і всі інші, які відрізняються від класичних. В чому забобон і розпитувати не хотів. Хтось чув щось подібне?

Опубліковано
Повідала мені одна знайома тему, що не можна на весілля купувати різьблені обручкі, так само, як і всі інші, які відрізняються від класичних. В чому забобон і розпитувати не хотів. Хтось чув щось подібне?

И не "забобон" бабский то, а примета древняя, что ты на руку не кольцо, не как украшение нарядное одеваешь, а как оберег и талисман на всю твою жизнь супружескую. И каковым кольцо будет, так и жизнь твоя сладиться. Гладкое и не вытиеватое колечко - и жизнь твоя такой же будет, гладкой, спокойной, аки озеро в теплый день. А ребристым или с насечками колечко оденешь - так и жизнь твоя по кочкам прыгать будет....

Еще не советуют невестам фату жемчугом мелким, речным расшитую брать, дабы всю жизь потом слезами мелкими н еумываться....

Также не советуют невестам, свой свадебный наряд подружкам мерять давать, ни до, ни после свадьбы, дабы судьбу её женскую не сманить....

А невестушке фата её и впредь сгодиться, если ребенок ни с того ни с сего плакать начинал, его материнской фатой накрывали, и уходили детские печали.....

И примета переносить невесту через порог дома есть, от того, что считалось, что если невеста на пороге оступиться, значит, сам дом её не принимает, и дабы избежать неприятностей, жениху приходилось свою молодку на руках переносить....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...