USATOPBRANDS Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 10:29 Автор #26 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 10:29 Все ясно, як то кажуть на лице звичайна позиція українця - нічого не знаю, моя хата з краю ))) Думав ще щось добавити, але бачу людей то не дуже цікавить...
nickel Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 10:45 #27 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 10:45 Все ясно, як то кажуть на лице звичайна позиція українця - нічого не знаю, моя хата з краю ))) Думав ще щось добавити, але бачу людей то не дуже цікавить...А ти думав людей мають цікавити твої шкурні питання? Я не побачив в цій темі нічого з того, що ти задекларував в першому повідомленні, типу - "Коли ми об"єднаємо свої зусилля, буде легше з цим [порушенням закону держслужбовцями] боротися." Зате я бачу твоє, погано завуальоване бажання, кинути ЖЕК на гроші, бажання не платити за отримані фактично послуги, а це не справедливість, це - жлобство у всій своїй красі. Почитай Вікілікс, блог Навального, відвідай сайт Дорожнього контролю, можливо, тоді зрозумієш різницю. Все імхо.п.с. Не треба думати, що на Борді сидять дурні, які не розгледять справжніх мотивів у твоїх позовах.
Dream Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 11:29 #28 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 11:29 А ти думав людей мають цікавити твої шкурні питання? Більше того - кількість завантажень аттачів красномовно свідчить про інтерес публіки до сабжу!
Гетто Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 11:38 #29 Опубліковано 19 Грудня, 2011 в 11:38 таки зря мене тогда в баню отправили? Осталось ещё услышать думку профессиональных юристов по теме, и можна тему либо во флейм, либо закрывать...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.