Перейти до змісту

StarCraft2

silia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хорошо тогда после просмотра гейм плей видео стара скажите мне чем стар крафт лучше вархамера !!!!!

Кроме того что ето продолжение перввого стара ?

• Відповідей 198
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ну як я казав в вархамері криве все (тобто те шо я розказував про моделькі однакові тошо їм влом було малювати інші та і ше кука всього попитай нормальних геймерів, сразу попереджаю не фанатіків вархамера вони ясно тобі скажуть). Ги а чим лутше ВСІМ!!! там рівняти з хамером даже не зерйозно

Опубліковано

Ну незнаю нарахунок моделей може ти й правий))) Всеодно от як я дивлюся: ВарХамер - ОТСТОЙ повний, а от СтарКрафт - непогані думки про себе наводить! :smile-zachot: Всеодно WarCraf3 TFT - покруче :blink:

Опубліковано

ШОООООООО!!!!!?????

Скоко расс в стар крафте ?? 3 да а в вархамере 7 пока что (планируется выход дополнения с новыми рассами )

тоесть в два раза больше даже если там 2 рассы похоже то все равно разрабы вархамера стахановцы по зравнению с близардом

Возмем систему боя в вархе у каждого юнита еслть кучя свох уникальный приемов и даже последний ударов (по типу робот поднимает противника и розрывает ево на чясти )

в стар крафте который еше даже не выш система боя такая как и в первом ))))))))

Нашет баланса .....как выдумаете с тремя рассмами баланс сделать сложней или с семью

сам факт того что варх приняли в кибер спорте говорит про то что у нево нет проблем с балансом

Опубліковано

Краще меньше да краще.

Попробував би ти заїкнутись в південій кореї що вархамер краще за старік, це б були твої остані слова :)

Опубліковано

ги ги сіля прав як кажуть "Много дурного" :)

І ше можу поспорити шо всі вони робитись по принципу Ctrl+C ctrl+V. Ну а баланс це зовсім інший анекдот ти ше скажи про озвучку, а ну да ше скажи шо там фізіка є :)

Опубліковано

Ты ещё скажи что в вархаммере графика лучше чем в старе и потому он рулит..

7 рас говориш? по 3 уникальных юнита у каждой?) Говориш баланс в вархе рулит... варх хуй продержится в киберспорте столько сколько продержался старкрафт.. Говориш крутая анимация?) да не плохо смотриться но только первых пол часа игры дальше кумарит.. Фтопку.. стару 9 лет а в него до сих пор приятно играть... и графически он тоже хорошо выглядит на свои года.. сомневаюсь что твой вархуммер будет иметь такую популярность как стар..

Опубліковано

вся заслуга Стара в том что он был первым и все !!!! ....есть кучя стратегий в сторз лучше нево просто они вышли после стара

критики млин ....почитай любую ревьюшку западную- нашу на врх и посмотри оценки

нашет анимации ..а по твоему интересней смотреть как зилот одной рукой мащет бепрерывно тупо и скучно ???

в старе 2 система боя образца стратегий конца 90х

А комент " заикнись нашет стара в корее " класическая перефразированая фраза гопоты дворовой когда уже сказать нечево ....

Ну казантип шяс популярен и что ето качественая музыка нет ето набор звуков для быдла! .....ето я виду к тому что дело не в популярности нужно адекватно оценивать тот лили иной продукт а не бежать за стадом !

Опубліковано

Умом отличатся нада а не гоном на ікону ігропрома :)

Тепер попробуй зказать що старкрафт попсова гра. Ні одна попса не змогла тримать цікавість гравців на протязі стількох років. На це спромігся лише КС і старкрафт.

Прикольний сетінг, ідеальний баланс, чудовий сюжет, прикольна атмосферність що ще нада щоб визнать що старік класнєйша гра ?

Опубліковано

Якщо хочете поставте мені БАН.

Ну ти заєбав, не хочеш, не грай. Це сама крута ігра. І я її грав ще на 133 компі, і граю до сіх пір. А твій ВАР ХУЙ в сраку і на цьому крапка.

Опубліковано

АРТ ;):D:D:D Лол ІМБА))) Але якщо чесно, то ти маєш рацію! Всеодно вот я хоч і в варкрафт гамаю, але зрадістю в любий час зіграю в старі і думаю непогано зіграю, адже ще своїх протосів памятаю по клавішам ;) А сраний ВарХамер пограв 30 мін і надоїло(( Ваше незнаю, до чого ти тут кажеш за раси??? Ти хочеш сказати, що ти всіма 7-а расами круто волочеш? вот в старіку 3 раси і цікаво :ok: Всеодно СтарКрафт і нього більш розвинена модифікація минулого ВарКрафт - взе бест !!! :ok2:

Опубліковано

Дзен твои посты можно смело на башорг отправлять. я тебе говорю.. столько ошибок даже я пьяный не делаю... и не отмазывайся что ты как бы на албанский манер пишеш.. это явное незнание правописания...

Опубліковано

Зато чулавєк шарить в іграх.

А взагалі я б назвав вархаммер попсовою грою, яку навзати кращою можуть тільки фанати сємушок і Жигулёвського.

Опубліковано

Мне ето напоминает спор с гопниками копмп клуба когда токо вышел вар крафт я доказывал им что ето ваше рульная игра и такие игры делаются раз в пять лет а они в свою очередь говрили то же что вы про варх

и что теперь ??? ....все играют в варкрафт (зайдите в вортекс )

пример 2

Ввсе играли в КС когда я начял рассказывать про онлайн игры то все с меня ржали и говорили что ето игры для дебилов у которых нет личной жизни а онлайн единственый способ самореализацыи

Тепрерь покажите мне клуб где есть нормальный инет и не играю в линагу

Говорят не спорь с придурками сам таким станиш...

Опубліковано
.все играют в варкрафт (зайдите в вортекс )
Що правда, то правда)) А от цікаво в інших клубах взагалі варік установлений на компах? (сорі за офф-топ, просто цікаво :) )
Опубліковано
Ввсе играли в КС когда я начял рассказывать про онлайн игры то все с меня ржали и говорили что ето игры для дебилов у которых нет личной
Абсолютно точно можу зказать що в 80% відсотків випадків так воно і є.
вар крафт я доказывал им что ето ваше рульная игра

До пари патчів вар була сировата гра а на повну потужність вишла лише опосля адона. До рівня старкрафта по суті так і не змогла долізти. Свідченням мона важать те що так і не вишло витіснити варкрафту старік як дисципліну з змагань не дивлячись на його вік. Да і по продажам він не дотянув.

Особисто для мене варік лише в 1ному перемагає старкрафт, в кількості модів.

ЗІ Ще один пост в цій темі про вархамер і хтось заробить РО за офтоп

Опубліковано

Коротше, народ. Є одна проста різниця між Старкрафтом і тим же ВарХаммером чи іншою грою - Старкрафт "цепляє". Навіть якщо вархамер мега гра з найкращою графікою, ідеальним балансом, супер сюжетом і т.д. але ж воно нецікаве. його пограли (а більшість - недограли) і забули.

Скільки в світі прекрасних музикантів і співаків? Купа. А скільки тих, хто написав пісню, яка звучить десятиліттями і не надоїдає?

Зрозумій, Моцарт один, а всяких "рукі ввєрх" купа. Так Старкрафт... Він один (а скоро буде ще один) а Вархамерів багато... тисяч так сорок :D)

З.І. Грають в клубах не Варкрафт, як такий, а ДоТу.. ;) тобто получилось щось типу КС і ХЛ...

Опубліковано
Грають в клубах не Варкрафт, як такий, а ДоТу..
Вот і ще одна проблема, чому я визнаю, що Старік - це всесвітня гра ;) Адже, чому народ переключився на доту? Чому ніхто не грає в ПвП ? Вот в цьому і мінуси варік як гри)) ТТ Адже, ще років 5 назад всі лабали в ПвПху, а почали виходити взякі грінТД, та й зрештою Дота і все посипалося) А в старКрафт грали,грають, і будуть грати! :D
Опубліковано
' date='Jul 27 2007, 07:40 PM' post='107721']мега гра з найкращою графікою, ідеальним балансом, супер сюжетом і т.д. але ж воно нецікаве.

:):):jeer:

Это как?))))

Опубліковано

Оригінальний Вархамер - це настолка з кубиками і пласмасовими фігурками, а то що ви граєте - АДАПТАЦІЯ. Зате художні книжки по ньому непогані, я вже штук десять прочитав.

Опубліковано

Починається порівняли...

Скажіть форумчани а Ви ворхамер грали більше ніж 30хв?? Серйозно проводили баталії??

Я веду до того що Старкрафт як ідол, на нього не можна криво дивитися!! Згадайте дум - Гра всіх часів, а чому бо перша яка стала дуже популярною. А згадайте Дум 3 скільки народу плювалося?? Отож першопроходці майже всі так закінчують, надіюсь з старіком так не буде :hug:

Моя думка така і концепція бачення така:

дуже часто я запускав гру і грав її ну 30хв, а потім щось мені не подобалось і я її стирав. Проходить місяць, рік, кілька років і я десь бачу відашку з геймплеєм, чи в друга за спиною і фсьо мене прориває, а починаю розуміти що це і мене ніяк не відтягнеш від іграшки.

Приклад ігрушок Vangers, System Shock 2, Homeworld, Fallout, E5, Jagged Alliance ну і може чогось не згадав. Причому всі ці ігри в мене на 1-му місці в своїх жанрах не дивлячись на те що всі крім 1-ї з 90-х :D

Щодо Старіка і Ворхамера. В ворхамера класний баланс, динаміка і геймплей, причом динаміка покруче Старіка (мікроконтроль рулить)... В ньому непогана анімація, графіка, режим гри де немає полей з хавчиком.

Щодо нового старіка, то добавлю одне - люблю старкрафт, але коли подивився відео то зовсім розчарувався. Да графіка на висоті і фізика навіть є, але анімація ніяка, рух юнітів як в першому, однотипні рухи. Коротше для мультіплея да, баланс вилижуть до блиску і буде чудо :D Фанати будуть радіти. Але якщо глянути зі сторони прогреса і унікальності двіжка то на відашці я нічого нормального не побачив, думаю це була альфа і не вище.

3.ЬІ. Якщо ви повністю не згодні з тим що я написав, це ваші проблеми і недоліки, якщо ви трезво не можете оцінювати і критикувати своїх ідолів :D

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...