Перейти до змісту

Рейтинг подяк жителям Донбасу

Pama

Дякуємо жителям Донбаса за президента ........  

105 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну як при чому? Вони ж нам дали і президента, і блага природні, вугілля там всяке.. "покращення життя"..

2 ТС - а де FC Shakhtar ??

Єдине, за що я хотів би чесно, без сарказму, подякувати!

Опубліковано

Ну як при чому? Вони ж нам дали і президента, і блага природні, вугілля там всяке.. "покращення життя"..

2 ТС - а де FC Shakhtar ??

Єдине, за що я хотів би чесно, без сарказму, подякувати!

А покажите мне политика - не пид*раса, ну того, достойного, чтобы "покращення життя" точно наступило

Опубліковано
А покажите мне политика - не пид*раса, ну того, достойного, чтобы "покращення життя" точно наступило

Маргарет Тетчер, наприклад.

Опубліковано

Zheny@

та все я вкурсе, только при чем тут жители Донецкой области? Думаете, им так наш президент-козел нравиться? Чего вечно на Донецк тут гонят?

Опубліковано

Zheny@

та все я вкурсе, только при чем тут жители Донецкой области? Думаете, им так наш президент-козел нравиться? Чего вечно на Донецк тут гонят?

20111123-r1mi-30kb.jpg

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/02/7/4730368/

Опубліковано

Ще 10 % наших волинян теж можна подякувати.

Напевно кожна ж1нка любить свого члов1ка не за те, що в1н кращий за других, а за те ,що св1й.

Ну 1 не плюй в колодязь,, цього ще н1хто не в1дм1няв.

Опубліковано

sashulya любить позаступатися, чого варті пости в темах про Лівію та собачок... Нівабіду.

А дякуємо жителям Донбасу не тому що він їм зараз подобається чи не подобається, а тому що вони зі своєї тупості чи обмеженості проголосували за Яника тупо тому що "свій", земляк, їм пофіг було що з нього хєровий політик. Їх спочатку заспіртували (в більшості), потім зазомбували. А кого не заспіртували, тому сказали що не дадуть ЗП якщо проголосуєш не за того, чи підкупили сотнею гривень. А розгрібає вся Україна. Такі от в мене стереотипи.

Опубліковано

sashulya любить позаступатися, чого варті пости в темах про Лівію та собачок... Нівабіду.

А дякуємо жителям Донбасу не тому що він їм зараз подобається чи не подобається, а тому що вони зі своєї тупості чи обмеженості проголосували за Яника тупо тому що "свій", земляк, їм пофіг було що з нього хєровий політик. Їх спочатку заспіртували (в більшості), потім зазомбували. А кого не заспіртували, тому сказали що не дадуть ЗП якщо проголосуєш не за того, чи підкупили сотнею гривень. А розгрібає вся Україна. Такі от в мене стереотипи.

Да, Сашуля - красатуля, у неё многим поучится надо.Мне как "жителю Донбасса" на срать на Яныка, ну ты хочешь сказать, Юля,была бы лучше?И причем Янукович,к фк"Шахтёр"?И ещё нам "Донецким пацанам"-лично по фигу откуда человек,главное чтобы Человек был,а такие как ты ядом дышат на человека только из-за его место жительства.Жители Луцка,"шикарные"люди,а из-за таких "людишек"как ты неприятный осадок остаётся на душе,позорите только свой город.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...