Zeuss Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:22 #1 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:22 Цікавить матеріал (назва, виробник, сайт, будь яка інформація) з якого зроблений фасад (обшитий каркас) магазинчиків, що побудовані на північному ринку (новий ряд дивиться на дорогу) або ряд магазинчиків навпроти Пасажу (на території заправки Анко). З вигляду темний пластик, нагадує метал.Запилявся шукати в інтернеті. Обрив усі контори, які торгують сайдингом нічого схожого не знайшов.Буду вдячний за любу інформацію.
nickel Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:53 #2 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:53 Цікавить матеріал (назва, виробник, сайт, будь яка інформація) з якого зроблений фасад (обшитий каркас) магазинчиків, що побудовані на північному ринку (новий ряд дивиться на дорогу) або ряд магазинчиків навпроти Пасажу (на території заправки Анко).З вигляду темний пластик, нагадує метал.Запилявся шукати в інтернеті. Обрив усі контори, які торгують сайдингом нічого схожого не знайшов.Буду вдячний за любу інформацію.Мгазинчики на Північному зроблені з сендвіч-панелей (фасад)
Vadimm Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:59 #3 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 13:59 Сам не мацав, але з вигляду смахує на композит типу Екобонд... напевно дешевше...Якщо так, то тоді в Луцьку - на Пластікс
Zeuss Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:54 Автор #4 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 12:54 Nickel, може бути я до тих, що на північному, не приглядався. По дизайну ніби як один проект, хоча матеріали можуть бути різні.VadimM, дякую за інфу. Матеріал цікавий, але не то пальто, там алюмінєва основа і листи 1,5 ширини... ну і ціна. Не підходить.Питання актуальне.
Scabiosa Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 09:29 #5 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 09:29 Сам не мацав, але з вигляду смахує на композит типу Екобонд... напевно дешевше...Якщо так, то тоді в Луцьку - на ПластіксБродив недавно по тому базарчику. Підтверджую повністю цитованого автора, там саме такі панелі. Ну і для порівняння - такими самими панелями, але із іншим малюнком, обшито торгово-офісний центр навпроти Фокстрота на Волі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.