Перейти до змісту

Проблема з BSODом

LION_UA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!)

Вибачте може не в той розділ створив тему.

В мене така проблема, час-від-часу появляється BSOD (синій екран), і не знаю відчого, код помилок яких там написано різний завжди, тобто це не від чогось одного залежить.

Потім я вирішив поставити собі віндовс 7 ,то там взагалі майже кожних 30 хв. вискакує БСОД.

Поможіть, якщо хтось знає від чого це може залежати!(

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

LION_UA,значить в компі є серйозна проблема-скоріше за все апаратна.Будь-яка залізяка на мамці (включаючи і материнку) періодично глюкає.Може і БЖ випендрюватися.Так зразу і не скажеш в чому проблема.Можеш попробувати виловити несправність,заміною пам*яті,БЖ,відеокарти ,вінчестера.Це на початок.Рекомендую почати з оперативки.

Опубліковано

Всім привіт!)

Вкажіть комплектацію комп'ютера - можливо, БЖ банально не вистачає потужності.

Перш за все, треба перевірити БЖ (напруги, пульсації, наявність "вздутых" конденсаторів).

Візуально визначити, чи немає на материнській платі пошкоджених конденсаторів.

Якщо все ок - обнулити настройки BIOS, після чого протестувати оперативну пам'ять (MemTest86, Windows memory diagnostic tool).

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Можна, наприклад, подивитися датаграми сигналів.

Але нафіга то робити? Обриви звичайним мультиметром визначаються.

Опубліковано

Шановні мудрагелі навіщо мене обкакувати там і так все ясно треба замінити і зашити мікру на Біос і не потрібно не осцилографів ні тестерів....

Але...якщо БАРАН ТО БАРАН!!!!!!!!!!

Опубліковано

вбийте нафіг тему, бо вже якась брєдятіна полізла

ТС, занеси компа на любу компферму і нехай протестять. Бо якщо сам в тому не петраєш то тут ніхто не навчить

Опубліковано

топик создан

18 листопада 2011 - 21:06

ТС забыл уже о этом топике

Зате археологи "не дремлют" :0018:

Блін, тож яким тролем треба бути щоб відрити тему створену півроку тому, і почати щось там писати, ще й брєдятіну.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...