Перейти до змісту

Кав'ярні Луцька.

tolikx7

Рекомендовані повідомлення

"а город піл кактелі пряниє, піл і ждал навастєєєй..."

мені більше подобається "ямайским ромом пахнут сумерки" :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його швидше ісполніть, чим прєдложить.

Я мав на увазі в слові "прєдложить" замість шампаня чи кАктейля.. а варіант швидкості іспалнєнія теж залежить від обставин :)

Дівчатка групи "до 22" відвідувачки Рози то ще ті "балувані Галі" :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"а город піл кактелі пряниє, піл і ждал навастєєєй..."

мені більше подобається "ямайским ромом пахнут сумерки" :_04:

аби не 15 чєловєк на сундук мєртвєца йо хо хо і бутилка рому!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що би смакувало до кави ,і яку суму ви готові виділити на це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що би смакувало до кави ,і яку суму ви готові виділити на це.

Особисто мені здається,що найкраще просто пити каву не заїдаючи . B) Хоча вона смакує з різним сухим печивом і чорним шоколадом. Але тіко не торти,особливо ті де гора крему і міцюнька тіста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_36: Дякую, всім за корисні поради, дуже цікаво)) Ще в кого є які думки на рахунок цього питання?

З.І. Може хтось знає в луцьку місцину яка б відповідала ресторанам Чикаго десь 30-40х років? Або щось подібне по стилю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм...тут канєшно є старші люди, але навіть вони не настільки старі, щоби бувати в ресторанах Чікаго 30-40 хх років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм...тут канєшно є старші люди, але навіть вони не настільки старі, щоби бувати в ресторанах Чікаго 30-40 хх років

а чому не 20-х? в ресторанному бізнесі була якась ізюмінка імєнно під час Великої депресії?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС - хоче побачити офіціантів, що ходять з сигарами в зубах і Томсонами наперевєс )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене просто є ідея для фотосесії, ось і шукаю підходяще місце для зйомки в ганстерському стилі, потрібне цісце щоб щось таке нагадувало ті часи, коли мафія розкошувала ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона й зараз не бідує- снімайтє в соврємєнних інтер"єрах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Може хтось знає в луцьку місцину яка б відповідала ресторанам Чикаго десь 30-40х років?

В Луцьку є два основних типи ресторанів (кафе, барів): (умовно) клуня або офіс. На цьому, як правило, пальот фантазії в дизайньорів закінчується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є відносно новий бар-кафе-ресторанчик в ретро стилі. "Мелодія", там типу музична тема. Особисто я заценила інтер`єрчик - оригінально) B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де знаходиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є одне Богом не забуте місце... забув його назву... але географічно воно знаходиться на Кривому Валу вниз якщо йти до вулиці Богдана Хмельницького... затишний заклад, навіть трішки романтичний, інтерєр виконано в в реторо стилі старих фоток міста Луцька... та й вибір кави чи чаю, чи ба чогось покрепче непоганий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де знаходиться?

на Електроапаратній навпроти "Буму"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Елітний район

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...