Перейти до змісту

Організація доріжок на дачному масиві

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! Хочу на весну зробити нові доріжки на дачному масиві, порадьте якись практичний варіант, щоб і матеріал не дорогий і доступний був, щоб виглядало гарно і легко та самостійно можна було її прокласти. Можливо хтось робив - киньте порад та фоток, дякую.

Опубліковано

"Бруківка" другий сорт (40*40см) коштує у виробників 25-35 грн/м.кв.. Такою на дачі віранду, квадратів з 12, сам виклав за день. На наступний рік планую стежки так само повикладати.

Опубліковано

Подивися варіант форм для заливки, наприклад, такі як тут. Теж планую на дачі прокласти нові доріжки, але в продажі таких форм ще не зустрічав, треба весною шукати.

Опубліковано

"Бруківка" другий сорт (40*40см) коштує у виробників 25-35 грн/м.кв.. Такою на дачі віранду, квадратів з 12, сам виклав за день. На наступний рік планую стежки так само повикладати.

Підкажи , плз координати таких виробників.

Опубліковано

З дерева з однієї сторони класно і гарно, але то ж скільки то таких "блінів" треба нарізати, ну і дерево є дерево, воно за декілька зим погниє.

А ось, такий варіант більш підійшов для мого масиву.

ccfae7a56ded.jpg

Ото хіба що по контуру якісь бордюри би, бо як перекопуватиметься земля або ж тими самими граблями ) грабати то всю доріжку накриє землею )

Питання, де можна набрати такого бою плитки?

Опубліковано
Можливо в когось є матеріал для таких доріжок який би можна було купити?

Можна було б спробувати плашку покласти, але певно не практично - здається, крихкий то матеріал, щоб по ньому ходити... :/

Опубліковано

Я не про плЯшку :), а про плАшку:

інфо-тиць.

Там, до речі, і пише що: "Камень толщиной 10, 15 и 20 мм применяется для отделки фасадов, заборов и прочих вертикальных поверхностей; толщиной 20, 30, 40, 50 и более мм – для отмостки тротуаров, дорог и т. п"

Опубліковано

Я не про плЯшку :), а про плАшку:

інфо-тиць.

Там, до речі, і пише що: "Камень толщиной 10, 15 и 20 мм применяется для отделки фасадов, заборов и прочих вертикальных поверхностей; толщиной 20, 30, 40, 50 и более мм – для отмостки тротуаров, дорог и т. п"

19 грн за квадрат то впринципі норм. Якщо порахувати ширини доріжки сантиметрів сантиметрів 60 і довжина метрів 30 то виходить 350 грн грубо, цілком нормально.

Опубліковано

А як на рахунок садових доріжок із дерева? Дуже гарно виглядає.

Інструкції

так, вигляд просто супер, але, як на мене по них незручно ходити

пляшки горлишко донизу, ходити по днищам

а по пляшках думаю слизько, особливо після дощу

класний варіант це купити форми для самостійного виготовлення бруківки, вони дешеві, біля 20грн за штуку, велика різноманітність форм, але мінус в тому, що потрібно гратись з виготовленням, а потім ще й з встановленням

Опубліковано
але мінус в тому, що потрібно гратись з виготовленням, а потім ще й з встановленням

зате сміливо можеш сказати, що все зробив своїми руками.

а по пляшках думаю слизько, особливо після дощу

Скло, мені здається, після дощу буде не таке й сльзьке, і більшість пляшок на дні має ребристу поверхню.

Опубліковано

А деревина після дощу не слизька? А камінь? Так що пляшки - то гут. Але скільки ж їх треба?

За святковий січень місяць можна назбирати :)

Опубліковано

Навіть якщо купувати, то по 10 копійок за штуку. (некондиція і т.п.), щоб не збирати :)

100 штук, за 10 грн. Всі решта "інгредієнтів" - пісок, відсів і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...