Перейти до змісту

Переход через ж/д, Стройка у "ТамТама"

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хм, ще одна інфа: кажуть, що біля моста буде щось накшталт БУМа - магазин будматеріалів ітд. про добудову моста не чув :P

• Відповідей 154
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Інформація не 100% але є такий варіант:

Зліва від там-тама дитячий розважальний комплекс.

Зправа критий каток

Поживем-побачим :-)

Опубліковано

Другой вариант для "ТамТама"- каток, супермаркет стройматериалов и стоянка для ТИРов...

Опубліковано

стоянка для ТИРов - это слишком "круто" для этого района, земля там наверное очень дорогая....

да и в том районе, ближе к мосту, нет нормальной "транспортной развязки", со стороны - ближе к церкви, я тоже не думаю...

хотя у нас все возможно..

Опубліковано

Я вот тоже раньше всё думал - куда же там ТИРы припарковать - и пришёл к выводу, что есть два варианта:

1. Возле церкви. Дорога идёт над Сапалаевкой до ещё одной новой церкви в и выходит на Карпенка-Карого напротив Зои Космодемьянской.

Недостаток - дорога проходит мимо будущего жилого массива (прямо посреди него) и детской поликлиники (хотя, разве у нас на такие мелочи кто-то обращает внимание?)

2. С другой стороны, возле моста. Более удобное место. Поворот можно сделать возле "Сафрона" или заправки. Там как раз забор стоит...

Хотя для нормального функционирования этого поворота придётся значительно расширять занимаемую им территорию. Но вряд ли кто-то захочет ею делиться.

Сторить ещё один мост? Или углубляться под землю? Фантастика...

В ообщем, не совсем понятно. Есть, конечно, ещё вариант построения подземной стоянки (ведь в сам "ТамТам" въезд находится ниже уровня дороги, почему бы ещё не углубиться?) - а над ней построить супермаркет...

Но что гадать? Через какое-то время всё будет ясно :)

Опубліковано
Я вот тоже раньше всё думал - куда же там ТИРы припарковать - и пришёл к выводу, что есть два варианта:

1. Возле церкви. Дорога идёт над Сапалаевкой до ещё одной новой церкви в и выходит на Карпенка-Карого напротив Зои Космодемьянской.

Недостаток - дорога проходит мимо будущего жилого массива (прямо посреди него) и детской поликлиники (хотя, разве у нас на такие мелочи кто-то обращает внимание?)

Но что гадать? Через какое-то время всё будет ясно :)

Беручи до уваги ціну квартири в тому масиві, відповідно статус жильців, я думаю там просто ніхто недозвалить такого зробити.

Да і враховуючи кількість мам з калоясочками їм прийдеться будувати нову транспортну розвязку :)

Опубліковано
Другой вариант для "ТамТама"- каток, супермаркет стройматериалов и стоянка для ТИРов...

Третий вариант-каток,сумермаркет стройматериалов и склад ГСМ))) ;)

Если там сделают стоянку для ТИРов,то в этой стране точно ловить нечего!

Опубліковано

то точно, біля ТАУ-ТАМУ і так дитячий майданчик біля заправки... хіба ж це нормально ? :)

З.І. У нас запрвки строять де тільки схочуть, незважаючи на всякі норми, вимоги і т. д. і пофік шо поряд за пару метрів граються діти чи стоять жилі дома :)

Опубліковано

Тільки що,закінчився прямий ефір з міським головою Шибою.

Мені вдалось додзвонитись і запитати в нього про плани міськради стосовно ринків.Він сказав,що за місто їх виносити не будуть,а будуть будувати сучасні торгові центри.Мол тіпа варшавку вже будують,а на старий базар видно поки не знайшли інвестора.Але щось будуть робити.

Поза темою:

Загальне враження від ефіру ніяке.Шиба мямлить як двоєчнік біля дошки.На конкретні питання неконкретні відповіді.(тіпа як таджикі з "наша раша"-"Скажіть в нас 2 роки немає гарячої води,щось зробите?" -"Дякую,а мене Богдан.")Його питають чи наведуть порядок з бездомними собаками і чому міліція не контролює вигул собак без повідків і намордників.Він каже,та міліція з мотоциклістами не може розібратись.

Кароче як в анігдоті-

-Товариш прапорщик,чому нам в їдальні мяса не дають?

-Он бачиш,в ремонтної роти казарма шифером покрита,а в комендантської-бляхою?

-Ага.

-Ось так і вжитті одні люди вмирають-інші народжуються!"

А взагалі в нього на всі питання майже одна відповідь-"Щось будемо робити,щось придумаємо.Сказать не можу,шоб не зглазить!"

Мапет-шоу!

Опубліковано

Кстаті слухі ходять шо "ТАМ ТАМ" буде біля себе ще одного магазіна строїти. Тіпа продовження.

Опубліковано

лучше бы сделали нормальную развязу возле ТамТама,

а то и разворот и выезд из тамтама и остановка и переход и заправка - всё на кучу

и чем думали когда делали.... жопой наверное

Опубліковано
Кстаті слухі ходять шо "ТАМ ТАМ" буде біля себе ще одного магазіна строїти. Тіпа продовження.

А я слыхал, там будут строить развлекательный комплекс (кино, боулинг, кафе и т.д.)

Опубліковано

Постараюся внести ясність на рахунок паркану біля недобудованого мосту.

Будувати будуть там не супермаркет, який похожий на ТАМ-ТАМ, а збудують торговельний центр, в якому розмістять "БУТІКІ" (шось схоже до ЮВАНТА), а потім здадуть їх в аренду.

Знести існуючі павільйони їм вдалося легко :) , бо вони власники цієї території. Вони це ВКФ "Домінанта".

Будівля буде 2-ох поверхова з підвалом.

Вот вам і проста арифметика: на однаковій площі в тричі більше торговельних павільйонів.

А чи добудують вони міст - то ХЗ. (напевно ні, н...х воно їм треба?).

ЗЫЙ: а ТАМ-ТАМ з боку прибудує торговельно-розважальний центр.

Опубліковано

будівельники, які там працюють, кажуть що це буде, дійсно - кінотеатр, і розважальний комплекс!

Я думаю, їм немає сенсу обманювати!!! Хоча...

Але якщо це правда, то я б і не проти!!!

Різного роду ...маркетів вже більше ніж людей, які там можуть скуповуватись, а от, наприклад, кінотеатр - долбаний і забитий, запльований!!! За ним не особо бажають слідкувати, він просто обуза, від якої не наважуються позбавитись!!!

Тому побудувати новий і зручний, з кафешкою, з кількома різними сеансами на день, з реальними знижками для студентів і іншої братії, так як це в інших містах України - логічно! Це принесе прибуток!!!

Тим паче район - убойний...

• Адміністратори
Опубліковано

Студентів на мило!!!! :))

Ніяких знижик чи поблажок, "завдяки" їм на роботу тяжко добиратись, так що - мочити!

Опубліковано

Міст будуть добудовувати однозначно,така умова мерії до власників "Домінанти".При чому Шиба вже це озвучив.

Будівництво торгових центрів типу Юванта на місці ринків широко практикується по всій Україні і не тільки.Тут ми відстали.

З багатьма згідний на тому місці набагато краще було б збудувати розважальний центр для всіх категорій населення Луцька.Такий центр дозвілля та сімейного вихідного дня.Шановні власники Домінанти-безплатна їдея!

ЗІ:

Можу ще обрадувати всіх чуткою про те,що в Луцьку буде аквапарк.Рік-два часу.

Опубліковано

аквапарк в луцке - это уже далеко не новость, скорее баян :D

http://glavred.info/archive/2005/10/19/154209-6.html

19.10.05 // 15:42

На Волыни появится детский еврогородок

"....Заинтересованность в сотрудничестве с немецкой организацией уже выразили представители фирмы «Кронберг енд Шуберт», поэтому не исключено, что городок станет одним из элементов разветвленной инфраструктуры завода. Не против присоединиться к проекту и ПП «ВИР», представители которого не только заинтересовались строительством детской площадки, но и высказали намерение свести на территории областного центра аквапарк. ...."

Опубліковано

Полный отстой. Может и построят но сомневаюсь что хоть кто-то из нынешнего руководства пронимается заботой о нашем будущем поколении... какой АКВАПАРК??? Разве "замутят" с немцами :D и пару денег себе "срубят" мол ммм домик нужно себе достроить или "МАЙБАХ" прикупить :P . А вкладывать в город деньги? нет! Это когда-то промышленники и обеспеченные люди еще в доворелюционные времена строили и вкладывали, стремились обустроить город и хоть что-то оставить после себя своим нащадкам... а теперь? Делайте выводы

Опубліковано
будівельники, які там працюють, кажуть що це буде, дійсно - кінотеатр, і розважальний комплекс!

Я думаю, їм немає сенсу обманювати!!! Хоча...

Який кынотеатр? о.О

Ви що? Подумайте хто на ринку ходитиме в кінотеатр? Це буде тупо!

Я вам говорю що там буде точно торговельний центр.

ЗЫ. а будівельники кажуть те шо сказали говорити власники домінанти.

Опубліковано

Наскільки я знаю,аквапарк однозначно буде.Хто його збудує не знаю,але зацікавленність в ньому мають кілька компаній.Мерія тут ні при чому.Всі гроші інвестиційні,мабуть навіть не луцькі.

Що буде на варшавці побачимо через рік-два,коли забудують повністю до автостанції.У всіх містах торгові центри роблять в комплексі з розважальними.Це стандарт!Що будується зараз в першу чергу х.з.,але в комплексі має бути торгово-розважальний центр.В кого є знайомі в архітектурі,хай роспитають.Проекти зазвичай розглядають задовго до будівництва.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...