Jump to content

Крісло-мішок

Recommended Posts

А мене цікавить питання трохи іншого характеру. Власне маю, крісло-мішок, але з часом воно осіло. Де в Луцьку можна придбати наповнювач для нього? Наскільки я правильно розуміюсь, то це пінополістирольні бульбашки

Не зовсім бульбашки. Швидше є малесенькі форми (у вигляжі арахісових горіхів) із бульбашок. Ну ,або ж бульбашки.

Гранульований пінополістирол (або інакше гранули пінополістиролу (полістиролу) спіненого; кульки пінополістирольні (пінопластові) ізоляційні; полістирол спінений; крихта пінополістирольна (полістирольна) спінена) для теплоізоляції будівель методом засипання в порожнині або додавання в розчин при заливці стяжок; для виробництва пеноплістіролбетона (полістіролбетона) ; для виробництва безкаркасних м'яких меблів; для пакування крихких виробів і т.д...

інет каже

1 куб того коштує 300-400 грн., на крісло треба десь 0,5 куба шаріків.

http://board.bau.com.ua/a-279802 тут можна спробувати, в нас не знайшов

oSs, саме ці «бобляшки» і шукав. Ну раз в Луцьку ніхто не торгує (мабуть в зв'язку з відсутністю попиту :) ) будемо в Києві замовляти.

oSs, саме ці «бобляшки» і шукав. Ну раз в Луцьку ніхто не торгує (мабуть в зв'язку з відсутністю попиту :) ) будемо в Києві замовляти.

КУпляють у нас на заводі в Г Полонці (а не в Києві) 050-7139999

• 1 month later...

Хто хоче купити собі гарне крісло-мішок, ось ссилка на сайт виробника http://balabas.com.ua/

Крісла шиють в Рівному. Вони чудової якості і на будь-який смак :)

крісло-мішок
Я якось купила через Борду крісло-м'яч в Харкові за 250грн + доставка.

А там ціна 700-900грн...

крісло-мішок

А там ціна 700-900грн...

Привіти! Раз вже тут згадали нас, то дозволю відповісти :)

Теоретично можна пошити м’яч за 250 грн, але це буде найдешевша тканина, звичайні нитки, мінімальний розмір та ніякої гарантії за результат :) Бо ми під час тестового пошиття перепробували багато варіантів щоб прийти до найкращого результату.

А щодо кульок-наповнювачів, то ми з Рівного можемо передати. Скажіть тільки який об’єм вам потрібен :)

крісло-мішок

А там ціна 700-900грн...

Привіти! Раз вже тут згадали нас, то дозволю відповісти :)

Теоретично можна пошити м’яч за 250 грн, але це буде найдешевша тканина, звичайні нитки, мінімальний розмір та ніякої гарантії за результат :) Бо ми під час тестового пошиття перепробували багато варіантів щоб прийти до найкращого результату.

А щодо кульок-наповнювачів, то ми з Рівного можемо передати. Скажіть тільки який об’єм вам потрібен :)

так і в луцьку є продавці не присованого пінопласту ...(теж собі робив безкаркасний пуф ) якщо треба контакти можу пошукати

• 10 months later...

Привіт!

Ми почали шити крісла-мішки. Колекція вже величезна. Кого цікавить, звертайтеся, є багато моделей, від пуфів до крісел-м'ячів. Наш сайт http://softstyle.com.ua/

Можемо обговорити крісло індивідуально, якщо Ви хочете з якогось іншого матеріалу чи дещо іншу модель, пошиємо під Ваше замовлення.

Одні з моделей.

RY5GQ7Co7zc.jpg

YB3NRgofbro.jpgzVRDu_HHFn8.jpg

А мене цікавить питання трохи іншого характеру. Власне маю, крісло-мішок, але з часом воно осіло. Де в Луцьку можна придбати наповнювач для нього? Наскільки я правильно розуміюсь, то це пінополістирольні бульбашки

А через скільки часу цікаво воно осіло?

Воно може осісти через 4-6 місяці і через рік, в залежності від того скільки на ньому часу проводити

Орієнтовно через півроку. Літом придбав мішок бульбашок — засипав, але об'єм істотно не збільшився...

вно через півроку. Літом придбав мішок бульбашок — засипав, але об'єм істотно не збільшився...

І сильно воно втрачає форму? Бо надумав придбати собі такого але кожних півроку набивати його знову не дуже хочеться...

вно через півроку. Літом придбав мішок бульбашок — засипав, але об'єм істотно не збільшився...

І сильно воно втрачає форму? Бо надумав придбати собі такого але кожних півроку набивати його знову не дуже хочеться...

воно не втрачає форму, просто трохи осідає, досипати буде вартувати орієнтовно 15-20 грн. В залежності від того, скільки треба досипати.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...