Перейти до змісту

можливо саме ваша мрія на крок до здійснення?

Evo4ka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю мега величезне бажання спробувати працювати на радіо,телебаченні або у театрі.

З самого дитинства стикаюсь із цією сферою,але поки лише як учасник. Мій внутрішній стан підказує мені що я змогла б щось цікаве донести слухачам, телеглядачам. У певний період свого життя про мене писали багато статей не лише в Україні фле і за її межами. У 16-ти річному віці я була учасницею передачі " Без Табу" з Ольгою Герасимюк і саме з того часу у моїй душі закралось це бажання,але на той час я не знала що буде зі мною чепрез 1 місяць, адже мала проблеми зі здоров'ям і саме це і стало головним приводом безлічі статей та телетрансляцій.Світ не без добрих людей, і ще одна з найзаповітніших мрій здійснилась. У мене є можливість прокидатись уранці зазираючи у віконце бачити усі барви кожної пори року, спів птахів, та просто жити. Але мрія з дитинства не покидає мене до сьогодні. Я не хочу бути мега зіркою радіо чи телебачення,шоубізнес це не для мене,але я маю потребу проявити себе у цій сферф дфяльності, це дасть мені певний досвід у спілкуванні, відносинах між людьмита самоудосконалення.

Нещодавно я мала змогу вести програму "події дня"на радіо Сід фм це дало мені ще більший поштовх і бажання реалізувати цю мрію.

Отож, прошу не будьте байдужими до мрій, прислухайтесь , можливо саме ваша мрія на крок до здійснення?

Опубліковано
У 16-ти річному віці я була учасницею передачі " Без Табу" з Ольгою Герасимюк і саме з того часу у моїй душі закралось це бажання

Опубліковано

відео досить кумедне, але маючи нагоду поспілкуватись з Ольгою Герасимюк, вона дійсно дуже добра чуйна і відзивчива жінка,і досі я маю можливість спілкуватись із нею, і підтримую звязки:)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

тому що ця ткма була створена не для висміювання передачі "Без Табу" та її ведучої, а для того щоб кожен з нас замислився над тим яким прекрасним є світ, і всеж не варто зациклюватись на проблемах матеріальних і матеріальним благам, так зараз прийшов такий час що без цього ми ніхто, але в той же час ми - кожен з нас робить так щоб матеріальні блага були головними у нашому житт, і світ стає жорстокішим і людське життя стає нічим, немає ніякого сенсу і не варте коли немає грошей і матеріальних благ. Мрії стають реальними якщо у тебе є на це кошти.

Я на власному прикладі хотіла довести протилежне " Світ не без добрих людей" і варто мріяти, ставити перед собою цілі досягати їх, але не таким способом.

Опубліковано

так ніхто і не висміював нічого і нікого, і саме завдяки цій темі кожен з нас:

замислився над тим яким прекрасним є світ, і всеж не варто зациклюватись на проблемах матеріальних і матеріальним благам, так зараз прийшов такий час що без цього ми ніхто, але в той же час ми - кожен з нас робить так щоб матеріальні блага були головними у нашому житт, і світ стає жорстокішим і людське життя стає нічим, немає ніякого сенсу і не варте коли немає грошей і матеріальних благ. Мрії стають реальними якщо у тебе є на це кошти.

:)

Опубліковано

дуже дякую за пораду:) я часто беру участь у всіляких постановках, але не у театрі, спільнота до якої я належу беремо участь навіть у різдвяних конкурсах у просвіті.а щодо театру то наврядчи мене візьмуть, навіть на крайній план:)

Опубліковано

та якось духу не вистачає у всі підряд двері стукати:))

щодо спільноти то це є молодіжна організація, при монастирі нашого міста

Опубліковано

Евочка, так Ви молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(а щодо того, що тут народ любить пофлудити, то це нормально. мої теми флудять - злюсь, але флужу і сама. то закономірність)

Мрії - вони для того, щоб ставати цілями ( не всі, правда). Ми їх здійснюємо (або нам помагають у тому), маслаємо як блін бесмертні поні.

Сама скажу так: багато мрій здійснила і у своєму житті. І це ...( тут не знайшла слів,блін).

Скоро ще одна моя подібна Вашій мрія теж стане реальністю. (звєзда в шокє,гггг, але сама до того йшла.

А матеріальне - без нього ніяк, але нєфіг зациклюватись на тому постійно - згідна на всі тищамульоноффтерабайтів)))))

БО у цьому грьобаному, скаліченому, подекуди аморальному світі (який би він не був, але він наш) є місце і для кроку вперед (на фоні грає Цой )))), і є люди, котрі притягуються одне до одного як магнітики, помагають, підтримують штани і теде і тепе.

Тому... удачі Вам, дивна дівчинко. І дякую за цю тему. Ібо ж на Борді подібні штуки піднімали дуууууууже давно.

купі-продай блін

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...