Перейти до змісту

Отдых на Свитязе

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если у кого есть номера телефонов на хорошие базы или домики скиньте пожалуйста. Охота заказать. Желательно домики не сильно модные (джакузи нам не надо и бассейн во дворе) но и не простое село, чтоб кухня, душ и не далеко от озера.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Позавчора був на світязі водичка так собі, а от комарів :) 5 метрів від машини відійшов і пожалів шо вийшов :).

На рахунок житла підїжали на турбазу сторож скакзав сезон починається 8.06.07, і якщо треба місця чи домік, житло на любий смак звертатись до нього обіцяв що все організує коли завгодно 25грн/добу з людини

Опубліковано
Позавчора був на світязі водичка так собі, а от комарів :)

вроде как по такому лету (я про жару) комаров много не должно быть.

Опубліковано

Тоже удивился, рано еще для них да и жара такая, думал завтра рвнуть с ребенком но Rubik-on про комаров прям напугал. А во сколько ты был времени, в 10 вечера чтоли?

Опубліковано

Якщо б я їхав Світязь з компані то тільки на Гряду! Для буйного відпочинку це саме те! Турбаза для більш спокійного і старшого покоління ІМНО) Хоча це все не важливо, Любий варіант можна тягава організувати, головне бажання :)

Опубліковано

обидно, что озеро с каждым годом все более и более заср... загаженое...

а насчет буйного отдыха - зачем аж на гряду ехать? буйно можно и на стыре... только сочетание "буйный" и "отдых"... как-то это уже совсем не отдых, а буйство ;-)

Опубліковано

Тоже удивился, рано еще для них да и жара такая, думал завтра рвнуть с ребенком но Rubik-on про комаров прям напугал. А во сколько ты был времени, в 10 вечера чтоли?

Да я після роботи рванув був там в 21:00, на гряді, на турбазі, і т. д. людей ноль денеде пяні жителі Шацька блукають, заклади майже ніякі непрацюють.

На рахунок комарів, наш славний сторож ще розказував шо якась мошка зявилась маленька і кусюча, раніше такої небуло :). На питання як ви боритесь з комариками я почув та ну їх н......!!! За......и!!!

Але я думаю що в наш час існує куча засобів які їх відганяють :)

Опубліковано
Якщо б я їхав Світязь з компані то тільки на Гряду! Для буйного відпочинку це саме те! Турбаза для більш спокійного і старшого покоління ІМНО) Хоча це все не важливо, Любий варіант можна тягава організувати, головне бажання

їздили прошлого літа на турбазу. на гряду катались на таксі. тож варіант ;))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Народ,так хтось має конкретні телефончики якихось "пентхаусів" на Світязі?

Хотілося б сім'єю рвонути на вихідні.Вимоги середні:туалет,душ,кухня(+посуд),ліжка,стоянка.

Опубліковано

c. Світязь

вул. Набережна 53

Відпочинковий комплекс "У Наталії"

тел 03355 24655 067 7872607

30-50 грн за людину без харчування

60-80 грн за людину з харчуванням

З.І. Їздили 2 числа 12 чоловік на два дні - нам сподобалось :)

Опубліковано
c. Світязь

вул. Набережна 53

З.І. Їздили 2 числа 12 чоловік на два дні - нам сподобалось :)

Душ, туалет, кухня, стоянка опиши пожалуйста.

Опубліковано

В этом году - первое за 5 лет лето, когда я не поеду на Свитязь (предыдущие 4 сезона были отработаны во всемилюбимом ночном клубе "Одиссей"). Но по опыту прошедших лет скажу вам так - если с финансами нет проблем - едьте на базу "Феникс" на Гряде. Ничего лучше вы там не найдете. Хотя есть еще неплохая база "Фемида-Интер".

Опубліковано
c. Світязь

вул. Набережна 53

Душ, туалет, кухня, стоянка опиши пожалуйста.

ага

а расстояние до озера Свитязь какое?

Но по опыту прошедших лет скажу вам так - если с финансами нет проблем - едьте на базу "Феникс" на Гряде. Ничего лучше вы там не найдете. Хотя есть еще неплохая база "Фемида-Интер".

кстати, а что порешали с водопроводом и канализацией? на Гряде ж было кучу баз закрывали из-за отсутствия оных удобств

Опубліковано
c. Світязь

вул. Набережна 53

З.І. Їздили 2 числа 12 чоловік на два дні - нам сподобалось :P

Два двомісних номера з душом і срачом, остальні душ і срач на вулиці

Вода - 5-7 хвилин пройтись

Кухня - відсутня :ok2:

Стоянка - в дворі, машин я думаю 5-6 поміститься

Опубліковано

Будиночок в с. Світязь на 3-4 людини. Душ (гаряча вода, холодна вода), телевізор, туалет, холодильник, газова плитка. 3 хвилини до озера. 150 грн. на добу. тел. 80979466872

post-199-1182493858.jpg

post-199-1182493910.jpg

post-199-1182493918.jpg

post-199-1182493933.jpg

post-199-1182493942.jpg

post-199-1182493958.jpg

post-199-1182493982.jpg

Опубліковано
Будиночок в с. Світязь на 3-4 людини. Душ (гаряча вода, холодна вода), телевізор, туалет, холодильник, газова плитка. 3 хвилини до озера. 150 грн. на добу. тел. 80979466872

есть небольшая разница до какого озера... там в основном грязное дно и пляж земля.

Опубліковано

Це будиночок на чотирьох коштує - 150 :D , чи 150 кожен платить за добу :( ?

Опубліковано

есть небольшая разница до какого озера... там в основном грязное дно и пляж земля.

до озера Світязь

пляж мені подобається - пісок

Це будиночок на чотирьох коштує - 150 :D , чи 150 кожен платить за добу :( ?

Будиночок - 150

там звичайно і 10 жило, але найкраще 3 - одне велике ліжко і одне полуторне

Опубліковано

А вообще - все очень просто. Собратся желающими и - аллюр. :) Думаю неплохо было бы и провести время вместе, и искупаться и позагорать. Лето ведь, люди!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підтверджую репутаціяю місця, до озера близько, магазинчик - 50 м, базар 15 хвилин ходьби. Ми з дружиною там минулого року відпочивали.

Опубліковано

Підтверджую репутаціяю місця, до озера близько, магазинчик - 50 м, базар 15 хвилин ходьби. Ми з дружиною там минулого року відпочивали.

Чувак! А який там мангал будується (казав до кінця тижня зробить)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...