Перейти до змісту

Питання !

Рекомендовані повідомлення

В мене в велосипеда поломана коробка передач, ну і взагалом треба його підшаманити !

Говорив з діфото, вроді вже мав везти, але не можу зара з ним зговоритись... бо в асі його нема :(

Можливо кмд допоможе мені ? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto в асьці завжди, вот тільки він біля компа рідко, тому і відписує не відразу. :(

А kmd наскільки мені відомо ремонтом не займається :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... антифлуд в квипе рулит, однако! :( фиг достучишься, спамеры за@бали просто сил нет уже! это во-первых.

во-вторых договаривались уже как-то , тебя не было. А я , между тем, извините, коммерческий директор фирмы и если кто думает, что я целыми днями сижу и кручу велики - глубоко заблуждается! Я, как и kmd, да и большинство остальных не располагаю на 100% своим временем(да и в свободное время хотел бы отдохнуть)

Если хочешь отремонтировать велик срочно и хорошо, езжай к хлебзаводу, на Франка. Там есть дядько Юра, который как раз целый день то и делает, что крутит чужие велики. И если у тебя серьезная поломка, которая, к примеру, требует замены кассеты и дерайлера(переклюк задний) , то количество пива , выпитого мной может превысить ту плату, которую стребует Юра. :(

А еще лучше - научиться все делать самому! Потому как велосипед - не ядерный реактор, ничего сложного нет в нем.(вилки "Marzocci" я не беру в учет ;))

В общем, спрашивай , отвечаем! Что конкретно сломалось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не хочу я платити за нові речі....

Я тобі краще заплачу ! Ти казав шо в тебе є багато б/в нормальних запчастин...

По-перше: весь велосипед покрився іржою :(

Ну я про цепь....

Потрібно, щоб ти його врегулював, підкрутив і т.д. бо я хочу з вами покататись на невеликі відстані (так як вчора для мене забагато (50км ;)))

Кароче так:

Поломані ті переключателі шо стоять на рулі... просто скажу, розбиті...

Тормоза не тормозять.

І задній сам перекидач передач ледве переключає, я думаю він просто скривився....

Скажи, Діфото, свій тел...

І коли можна я би завіз то тебе ровера... :(

А на рахунок договарівалісь:

Ну тож не приїду я, наприклад, в 18 00 і скажу давай роби ровера, незнаю чи ти дома, і т.д....

я просто завтикав в тебе телефона взяти моб... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діфото скажи коли можна заїхати ? :blink: На скільки годин, в який день, і дай ше моб. тел. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Як на мене, то з таким діагнозом краще до Юри.

Я свій старий велосипед з такими діагнозами можна сказати викинув :blink:

2 Dimon: Можна пару фоток твого вела з різних ракурсів?

Чисто візуально побачити чи можна з нього ще щось робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-541-1178477894.jpg

Ось цей велосипед тільки в оригіналі, тобто новий...

В мене такий же, тільки синього кольору та без болотніків...

Сфоткати свій не маю можливості....

Думаю, що з нього ще щось можна зробити. :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який смисл викладати фото нового стану велика :blink: коли просять реальний його стан.

Візьми у когось цифрового фотіка і сфоткай свого велоконя, або якщо нормальна камера в телефоні, то можна і нею зробити фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу тебе честно: можно.

Но сразу же разочарую: дорого тебе это ободётся.

;)

Чтобы из него сделать "что-то", на что можно смотреть с некоторой долей уважения и даже зависти нужно будет сделать следующее:

1. Менять систему (передние звёзды и шатуны).
  2. Менять задний переключатель.
  3. Менять заднюю втулку (скорее всего, если там не стоит кассета).
  4. Менять саму кассету (блок задних звёзд).
  5. Менять цепь.
  6. Ставить нормальные манетки (переключатели на руле) форм-фактора "бабочки".
  7. Менять вилку.
  8. Возможно, менять обода.
  9. Если педали пластиковые - то и их тоже.
  10. Регулировка нового оборудования много времени не займёт. Труднее с конкретно заезженным.

Вот такое вот моё мнение :)

P.S.

Но это совершенно не означает, что из байка не может ничего выйти! Думаю, что он вполне работоспособен и с теми компоненами, что на нём установлены. Если менять запчасти на аналогичные (по уровню), то будет дешевле. Но лучше всё-таки не экономить на них и взять что-то получше. Разницу ты заметишь, когда станешь регулярно использовать байк :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-541-1178477894.jpg

Ось цей велосипед тільки в оригіналі, тобто новий...

га-но то еще...

купил такой же пару лет назад сыну...

развалился через месяц, после покупки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема в тому шо дорого !!!

Але я скажу зразу: що зараз, я буду їздити 1-2 рази в тиждень, можна навіть з Вами, але на дистанції не більше 30 км... :)

Тому я думаю, що мені такого дорогого обладнання не треба...

Я просто хочу, щоб він їздив без проблем... ну і щоб я зміг з Вами хоть троха їздити... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто хочу, щоб він їздив без проблем... ну і щоб я зміг з Вами хоть троха їздити... ;)

Це просто дешево не вийде, тобі його вистачить на пару місяців, якшо мало їздити, почнеш більше кататися, зразу начне все по трохи накриватись і знов все міняти, і так по колу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если это то, что я думаю - труп.

то, о чем писал ursa я со своимс великом проделал не полностью. Но уже на 400 уе, а с твоим - надо раму менять. kmd свой старый вел просто выки.... эээ... мне оставил и взял б/у другой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, жжотє!

Ужос мну охватив ніопісуємий, коли прочитав це все.

Іще думав може свого "вєліка" реінкарнувати, а тут почітав - і вирішив : прогамер, не парся, вивчи за літо нормально ієрархію класів, або пий йад, АЛЕ НІ В ЯКОМУ РАЗІ не чіпай велосипед... :):):)

З.І. і що за народ пішов : відремонтуй мені це, підкрути тут... Блін я скільки разів САМ перебирав повністю ту нікельовану китайську залізяку до останньої гайки. А грошей мені ніхто ніколи не виділяв на цю "єрунду", от і сидів, крутив...

Як зараз памятаю: від голови до ніг в смазці, в руках ключ на 15 і сиджу прикручую колесо заднє... обод погнутий і гальма задні або не працюють, або труться об той злощасний обод... ех були часи-то...

Лан, глушу флуділку, йду спати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...