fantazy Опубліковано 6 Травня, 2007 в 09:17 #1 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 09:17 В мене в велосипеда поломана коробка передач, ну і взагалом треба його підшаманити ! Говорив з діфото, вроді вже мав везти, але не можу зара з ним зговоритись... бо в асі його нема Можливо кмд допоможе мені ?
Yurik Опубліковано 6 Травня, 2007 в 09:24 #2 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 09:24 difoto в асьці завжди, вот тільки він біля компа рідко, тому і відписує не відразу. А kmd наскільки мені відомо ремонтом не займається
difoto Опубліковано 6 Травня, 2007 в 10:43 #3 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 10:43 хм... антифлуд в квипе рулит, однако! фиг достучишься, спамеры за@бали просто сил нет уже! это во-первых. во-вторых договаривались уже как-то , тебя не было. А я , между тем, извините, коммерческий директор фирмы и если кто думает, что я целыми днями сижу и кручу велики - глубоко заблуждается! Я, как и kmd, да и большинство остальных не располагаю на 100% своим временем(да и в свободное время хотел бы отдохнуть) Если хочешь отремонтировать велик срочно и хорошо, езжай к хлебзаводу, на Франка. Там есть дядько Юра, который как раз целый день то и делает, что крутит чужие велики. И если у тебя серьезная поломка, которая, к примеру, требует замены кассеты и дерайлера(переклюк задний) , то количество пива , выпитого мной может превысить ту плату, которую стребует Юра. А еще лучше - научиться все делать самому! Потому как велосипед - не ядерный реактор, ничего сложного нет в нем.(вилки "Marzocci" я не беру в учет ) В общем, спрашивай , отвечаем! Что конкретно сломалось?
fantazy Опубліковано 6 Травня, 2007 в 10:51 Автор #4 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 10:51 Та не хочу я платити за нові речі.... Я тобі краще заплачу ! Ти казав шо в тебе є багато б/в нормальних запчастин... По-перше: весь велосипед покрився іржою Ну я про цепь.... Потрібно, щоб ти його врегулював, підкрутив і т.д. бо я хочу з вами покататись на невеликі відстані (так як вчора для мене забагато (50км )) Кароче так: Поломані ті переключателі шо стоять на рулі... просто скажу, розбиті... Тормоза не тормозять. І задній сам перекидач передач ледве переключає, я думаю він просто скривився.... Скажи, Діфото, свій тел... І коли можна я би завіз то тебе ровера... А на рахунок договарівалісь: Ну тож не приїду я, наприклад, в 18 00 і скажу давай роби ровера, незнаю чи ти дома, і т.д.... я просто завтикав в тебе телефона взяти моб...
fantazy Опубліковано 6 Травня, 2007 в 15:56 Автор #5 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 15:56 Діфото скажи коли можна заїхати ? На скільки годин, в який день, і дай ше моб. тел.
Адміністратори kmd Опубліковано 6 Травня, 2007 в 18:16 Адміністратори #6 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 18:16 Як на мене, то з таким діагнозом краще до Юри. Я свій старий велосипед з такими діагнозами можна сказати викинув 2 Dimon: Можна пару фоток твого вела з різних ракурсів? Чисто візуально побачити чи можна з нього ще щось робити.
fantazy Опубліковано 6 Травня, 2007 в 18:59 Автор #7 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 18:59 Ось цей велосипед тільки в оригіналі, тобто новий... В мене такий же, тільки синього кольору та без болотніків... Сфоткати свій не маю можливості.... Думаю, що з нього ще щось можна зробити.
Yurik Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:09 #8 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:09 Який смисл викладати фото нового стану велика коли просять реальний його стан. Візьми у когось цифрового фотіка і сфоткай свого велоконя, або якщо нормальна камера в телефоні, то можна і нею зробити фото
ursa Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:15 #9 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:15 Скажу тебе честно: можно. Но сразу же разочарую: дорого тебе это ободётся. Чтобы из него сделать "что-то", на что можно смотреть с некоторой долей уважения и даже зависти нужно будет сделать следующее: Менять систему (передние звёзды и шатуны). Менять задний переключатель. Менять заднюю втулку (скорее всего, если там не стоит кассета). Менять саму кассету (блок задних звёзд). Менять цепь. Ставить нормальные манетки (переключатели на руле) форм-фактора "бабочки". Менять вилку. Возможно, менять обода. Если педали пластиковые - то и их тоже. Регулировка нового оборудования много времени не займёт. Труднее с конкретно заезженным. Вот такое вот моё мнение P.S. Но это совершенно не означает, что из байка не может ничего выйти! Думаю, что он вполне работоспособен и с теми компоненами, что на нём установлены. Если менять запчасти на аналогичные (по уровню), то будет дешевле. Но лучше всё-таки не экономить на них и взять что-то получше. Разницу ты заметишь, когда станешь регулярно использовать байк
georg Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:16 #10 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:16 Ось цей велосипед тільки в оригіналі, тобто новий... га-но то еще... купил такой же пару лет назад сыну... развалился через месяц, после покупки...
fantazy Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:35 Автор #11 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:35 проблема в тому шо дорого !!! Але я скажу зразу: що зараз, я буду їздити 1-2 рази в тиждень, можна навіть з Вами, але на дистанції не більше 30 км... Тому я думаю, що мені такого дорогого обладнання не треба... Я просто хочу, щоб він їздив без проблем... ну і щоб я зміг з Вами хоть троха їздити...
snight Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:45 #12 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:45 Я просто хочу, щоб він їздив без проблем... ну і щоб я зміг з Вами хоть троха їздити... Це просто дешево не вийде, тобі його вистачить на пару місяців, якшо мало їздити, почнеш більше кататися, зразу начне все по трохи накриватись і знов все міняти, і так по колу.
difoto Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:46 #13 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 19:46 если это то, что я думаю - труп.то, о чем писал ursa я со своимс великом проделал не полностью. Но уже на 400 уе, а с твоим - надо раму менять. kmd свой старый вел просто выки.... эээ... мне оставил и взял б/у другой.
lu4nik Опубліковано 6 Травня, 2007 в 22:16 #14 Опубліковано 6 Травня, 2007 в 22:16 Народ, жжотє! Ужос мну охватив ніопісуємий, коли прочитав це все. Іще думав може свого "вєліка" реінкарнувати, а тут почітав - і вирішив : прогамер, не парся, вивчи за літо нормально ієрархію класів, або пий йад, АЛЕ НІ В ЯКОМУ РАЗІ не чіпай велосипед... З.І. і що за народ пішов : відремонтуй мені це, підкрути тут... Блін я скільки разів САМ перебирав повністю ту нікельовану китайську залізяку до останньої гайки. А грошей мені ніхто ніколи не виділяв на цю "єрунду", от і сидів, крутив... Як зараз памятаю: від голови до ніг в смазці, в руках ключ на 15 і сиджу прикручую колесо заднє... обод погнутий і гальма задні або не працюють, або труться об той злощасний обод... ех були часи-то... Лан, глушу флуділку, йду спати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.