promouterus Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 10:56 #51 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 10:56 лучше за локоть укушусь, чем такую гадость кушать
kudrom Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:04 #52 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:04 Тільки не закривайте тему, скоро власники "Трьох хат" начитавшись борди зроблять висновки і закриють той "генделик" Цікаво, якою буде наступна інкарнація "Браво"? Можна піти в нижній ціновий сегмент, формат "забігайлівка-хронярня", ніша "Свіжака" після окупації "Земаном" пустує, прихильникам свіжорозбавленого пива, яке не береться без 100 грам ніде толком і погудіти в тому районі...
IncvizitoR Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:24 #53 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:24 Можна піти в нижній ціновий сегмент, формат "забігайлівка-хронярня", І тут же знову накльовуються варіанти назв: "Ригалівка "Три відра"; "Трихрона" (лат.: богиня застілля), "Веселий шмурдяк"пс: а головний прорахунок власників - цей заклад потрібно було робити закритим, так сказать елітарним, щоб раптом ніяка фотографія в пресу не просочилась, заборонити вхід з фотокамерами, телефони з камерами здавати охороні при вході, а відвідувачам при виході гіпнозом стирати всі спогади про три хати. недогледіли...
Vadimm Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:43 #54 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:43 Цікаво, якою буде наступна інкарнація "Браво"? Можна піти в нижній ціновий сегмент, формат "забігайлівка-хронярня", ніша "Свіжака" після окупації "Земаном" пустує, прихильникам свіжорозбавленого пива, яке не береться без 100 грам ніде толком і погудіти в тому районі...Біля "Земана" ще є "Пивна Хата", так шо про нішу нінада тут нам. Мєстєчко ще те, за те грінки до пива в них пайдьоцкі. Не подумайте що я там завсєгдатай, так, 2 разіка зайшов...
Ko3bMa Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:55 #55 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:55 оце^^^ СЕНДВІЧ а оце^^^ ГАМБУРГЕР так що ж вони продають?
Thorgalll Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:03 #56 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:03 оце^^^ СЕНДВІЧ а оце^^^ ГАМБУРГЕР так що ж вони продають?
Xatabich Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:03 #57 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:03 Краще за ті 25 грн, які ви залишаєте на гамбургер, картоплю і Колу, піти у Кораблик і замовити "Горщичок". Він хоча б з м"ясом, гарячий, смачний. І їм 100% наїсишся надовго!
yurgen Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:09 #58 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:09 так що ж вони продають? заходим на википедию и читаем Га́мбургер — вид сэндвича, состоящий из рубленой жареной котлеты, поданой внутри разрезанной булки. В дополнение к мясу гамбургер может иметь большое количество разнообразных приправ, например: кетчуп и майонез, дольку кабачка, листья салата, маринованный огурец, сырой или жареный лук, помидор. ну и Сэ́ндвич, Сàндвич[1] (англ. Sandwich) — разновидность бутерброда. Состоит из двух или нескольких ломтиков хлеба (часто булки) и одного или нескольких слоёв мяса и/или других начинок.
Vadimm Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:42 #59 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:42 Краще за ті 25 грн, які ви залишаєте на гамбургер, картоплю і Колу, піти у Кораблик і замовити "Горщичок". Він хоча б з м"ясом, гарячий, смачний. І їм 100% наїсишся надовго! А ще краще в завєдєніі навпроти Роял Дач на Лесі Українки (назву не пам"ятаю) зжерти комплексний обід за ті самі 25 грн - перше, друге, салат, компот - ледь доїв - багато і смачно! І інтер"єр гут.
Гетто Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:54 #60 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 13:54 на шестидесятом посте уже можно делать выводы: Борда не прийняла новопреставленный фаст - фуд. И сказала своё фе!!!
Thorgalll Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:06 #61 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:06 на шестидесятом посте уже можно делать выводы: Борда не прийняла новопреставленный фаст - фуд. И сказала своё фе!!! ...как всегда
aroma Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 18:17 #62 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 18:17 Я в Браво то не був, а тут проходив мимо, забіг, думав попробувати суши.Зайшов.Підійшов до прилавку з солодощами. Перше, що кинулось у очі це ЦІННИК. Не думав, що зара економлять на нормальних дизайнерах і тому подобних. Головне шо великими там пише ТРИ ХАТИ. А як називається пірожино то фігня. Треба було щуритись у тому полумраці і дрібним почером читати як воно називається. І ше якогось мусору понаписували типу воно комусь треба.Потім був прилавок з суши. Мене зустрів хлопець з виразом обличчя ніби він мене "так радий бачити шо капець"...Оглянувся я ще раз. Згадав наші совєтскі забігаловкі, проковтнув ностальнію.Плюнв я карочє, пішов купив мій любімий ТМ.
Korting Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 00:33 #63 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 00:33 Цікаво от що: більш ніж за 20 років проживання у м. Луцьку, я жодного разу не був в жодному закладі на місці "ТрьохХАТ", притому що взагалі в місті не так багато закладів харчування де б я не був хоча б по разу, а в центрі взагалі це - єдине. Варто задуматись... к слову о фастфудах. недавно открылся Friitz через дорогу от главного корпуса ВНУ, в том же здании, где "Планета". жареная картошка и куриные крылышки, а еще вонь от фритюрницы на пол-квартала. зато дешево и вкусно нажористо. городу нужно больше жЫрных прыщавых студентовЦікаво. Вперше чую. І проходив і проїздив нічо не бачив... Можливо варто створити окрему тему? Там і накатати відгуки...Краще за ті 25 грн, які ви залишаєте на гамбургер, картоплю і Колу, піти у Кораблик і замовити "Горщичок". Він хоча б з м"ясом, гарячий, смачний. І їм 100% наїсишся надовго! Горщики смачні але для меня загарячі. Сумно і немає часу чекати поки вихолонуть.
dracepupa Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 10:31 #64 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 10:31 А ще залишились у Луцьку нормальні кафе? З широким вибором тортів та тістечок. Щоб малечу повести або дівчину. Я тільки Браво і знав (по рівні цін звісно)Мармалад , там где юность была!
Nokian Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 12:23 #65 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 12:23 А ще залишились у Луцьку нормальні кафе? З широким вибором тортів та тістечок. Щоб малечу повести або дівчину. Я тільки Браво і знав (по рівні цін звісно)Мармалад , там где юность была!Коли була юність , то все було зовсім іншим-смачнішим,гарнішим, приємнішим і т.д.Запряжу я коні воронії,Та й поїду доганяти літа молодії.
Woman7 Опубліковано 10 Жовтня, 2011 в 20:04 #66 Опубліковано 10 Жовтня, 2011 в 20:04 А ще залишились у Луцьку нормальні кафе? З широким вибором тортів та тістечок. Щоб малечу повести або дівчину. Я тільки Браво і знав (по рівні цін звісно) Мармалад , там где юность была! Кафе "Мармеладка" - гідне місце для відпочинку з дітками (або без діток). Свіжі тістечка, порізані тортики на вагу, печиво, цукерки, чай-кава-капучіно-соки-коктейлі. Смачно. Ціни - прийнятні. Не палять. Чисто, затишно, спокійно. Працюють до 22 години. Часто буваю там, бачу і молоді пари, і немолоді також. Подобається. Пи. Си. І від моєї роботи - через дорогу
QWESTiON Опубліковано 10 Жовтня, 2011 в 21:01 #67 Опубліковано 10 Жовтня, 2011 в 21:01 Кафе "Мармеладка"а це де?
Woman7 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 17:36 #68 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 17:36 Кафе "Мармеладка" а це де? На Парковій з правої сторони, як зі Старого ринку підніматися на проспект Волі. Сходи наверх ведуть. Просто зверніть увагу. Пи. Си. Ще мені дуже подобається кафешечка (інакше не назву, бо всього три столики) "Лакомка", на Варшавці, як до "Там-Таму" від Клітки йти. Дуже приємні жіночки обслуговують. Асортимент не такий вже й великий (морозиво, коктейлі, соки), тістечок немає, однак атмосфера затишна і спокійна. Рекомендую. Коктейль з сиропом - 8,50 грн.
Arven Rivendell Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 23:08 #69 Опубліковано 31 Жовтня, 2011 в 23:08 Угораздило в воскресенье мою семью с друзьями зайти в заведение "У мами тещі", но проспекте Воли, возле собеза...Мы с мужем сейчас выбираем кафе по принципу - куда можно заехать с коляской, так как младшему только 9 месяцев и на руках куда - нибудь пойти посидеть с ним неудобно. Вот и решили туда зайти, единственный плюс это хороший пандус...о и еще один что там никого не было, тихо спокойно и мы с кучей детей там никому не мешали))))))))))))))На этом плюсы ззаканчиваются...интерьер никудышний, дешево и сердито, так сказать, уборная одна на всех...и все на одну, мальчики и девочки, всем в одну заветную комнату....персонал...молодые девченки, которым там явно скучно и напрягаться незачем и не хочется, они сами понимают в каком месте работают и ведут себя соответственно, формы у них никакой и вид не оч презентабельный.Насчет меню...гм...мы долго смеялись когда заказали всем чай, так как промерзли после прогулки, то есть 4 взрослых и трое детей, самого младшего не в счет, получилось 84 грн за чай для всех, то есть 12 грн кружка....я понимаю если бы чай был хороший, кружки красивые, заварочный чайничек ну в общем все как в нормальных кафешках, а так ведь чай...гм..."писи сиротки Аси"и посуда как в столовке. Насчет свежести заказанных пирожных мы очень сомневались и я дома все ждала, что же будет...слава Богу ничего не было!!!ура!Друзья еще решили съесть пиццу и блинчики с мясом....с воскресенья они не звонили....надеюсь живы)))Единственное, что ооочень удивило в этом заведении - нам пожарили свежие деруны и они были вкусными и стоило это совсем недорого...даже как то странно, хоть за это им спасибо. В общем, как вы поняли, мне там не понравилось и вам не советую...хотя...может этт кафетерий с домашней кухней открыли с расчетом, что в нем будут обедать люди которые работают в центре города, наверное так оно и есть, но им, наверное, жить тоже хочется....))))Получилась целая рецензия))))прислушиваться или нет решать вам, просто впечатения у меня оооочень яркие остались, сделала вывод - больше в непроверенные места ни ногой!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.