Перейти до змісту

Оскарження рішення призовної комісії

Manager

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь ласка, чи можна щось протиставити рішенню призовної комісії про мою придатність до строкової військової служби. У мене після весняного призову, після обстеження в поліклініці (за направленням з військкомату) було в діагнозі три хвороби, одна дійсно невагома, а ось дві інші, як виявилося після мого недавнього вияснення із сайту, підпадають до таких, що звільняють мене від обов'язку служити нашій ... вітчизні :) Тоді весною мене не забрали так як уже закінчувався призов і не було так сказати вакантних місць :) На осінь знову прийшла повістка, сьогодні була перша комісія, я їм це все заявив, а вони мені сказали, що те що пишуть в інтеренеті не правда :) що вони знають напам'ять всі закони і накази...)) Направили мене ще раз проходити комісію в поліклініці по тим самим питанням... Але звільняти від призову не хочуть, типу ці хвороби не значні і я до служби придатний...

Опубліковано

навіщо давати, якщо по закону мали б мене і так звільнити від служби. та і по правді сказати немає грошей навіть якщо би і заплатити( вони ж напевне норм захочуть...

Опубліковано

Підкажіть будь ласка, чи можна щось протиставити рішенню призовної комісії про мою придатність до строкової військової служби. У мене після весняного призову, після обстеження в поліклініці (за направленням з військкомату) було в діагнозі три хвороби, одна дійсно невагома, а ось дві інші, як виявилося після мого недавнього вияснення із сайту, підпадають до таких, що звільняють мене від обов'язку служити нашій ... вітчизні :) Тоді весною мене не забрали так як уже закінчувався призов і не було так сказати вакантних місць :) На осінь знову прийшла повістка, сьогодні була перша комісія, я їм це все заявив, а вони мені сказали, що те що пишуть в інтеренеті не правда :) що вони знають напам'ять всі закони і накази...)) Направили мене ще раз проходити комісію в поліклініці по тим самим питанням... Але звільняти від призову не хочуть, типу ці хвороби не значні і я до служби придатний...

Домовся з лікарем,коли дадуть направлення в лікарню щоб написав такій діагноз з яким не беруть в армію і все буде ок! =)

Опубліковано

Оскаржити скоріш за все не вийде. Але шанс відкосить все ж є. В обласному воєнкоматі буде ще одна комісія, яка зазвичай більш прискіпливо ставиться до здоров'я призовників, там і потрібно сказати про проблеми зі здоров'ям. І навіть якщо тут не вийде, а проблеми зі здоров'ям насправді є і такі що не дозволяють нести службу, то залишається ще один шанс. При приїзді у військову частину протягом перших днів після розподілу по підрозділах буде проведена ще одна медична комісія але вже лікарями самої частини а тут як пощастить звичайно, але більшість таких комісій також прискіпливо ставляться до здоров'я прибулих, оскільки чуть що першими по шапці отримають вони. І тут якщо проблеми на їх думку суттєві відправлять у госпіталь на діагностику, а далі все залежить від хвороби, якщо визнають непридатним поїдеш додому, якщо потрібне буде лікування то спочатку вилікують а потім відправлять додому.

А самий простий спосіб це або забашлять у воєнкоматі, або лікарю...

Опубліковано

блін, а для кого старались писали ті всі закони, накази, постанови і всю іншу муть? :) цікаво, а які ціни в лікарні) ще треба вміти вручити)

Опубліковано

То через те що зараз всі хочуть откосить, а служити то комусь треба, от і починають брати людей із не серйозними проблемами зі здоров'ям. Зі мною в учебці чувачок з Донбасу служив так в нього взагалі сколіоз нехілий був, йому даже прізвище Дуга дали :)

Перший місяць взагалі спати не міг але нічо відслужив, до кінця учебки і проблеми зі спиною пропали :)

Опубліковано

да якi ще закони, тобi перший раз вiдстрочку дали на пiв року а не комiсовали, i через пiв року знову на комiсiю цiлком законно, плати бабло врачам щоб дали знову вiдстрочку або ж повнiстю комiсували. Iнший вихiд йди служи як дiд служив i через рiк про все забудеш з военнiком на руках.

Опубліковано

зараз армiя це взагалi децкiй садiк порiвняно з тим часом коли я служив, а вони соплi розпустили й служити не хочуть.

малтца баєц, так тримати!));) та нафіга мені втрачати рік життя?)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Дуже потрібна кваліфікована допомога!!!

Потрібно оскаржити рішення призовної комісії, хлопчині 19 років, по всім показникам придатний для служби в армії, але його тупо не беруть мотивуючи тим щоб ішов весною... Як можна оскаржити? Хлопчина хоче служити, але смисл чекати весни і не понятно що там буде зі строками служби...

Будь ласка підкажіть куди звертатись і що робити...

Опубліковано

А який військкомат забракував, і на якому етапі? Може варто звернутись до воєнкома і поскаржитись?

Той що на Кічкарівці, та не забракували а сказали що весною заберуть..

Опубліковано

Можна домовитись з міським воєнкомом, або поскаржитись в обласний.

Але в тому що не хочуть зараз брати є і доля логіки. Діло в тому що вже призов наближається до кінця (хоча можливо я і помиляюсь, бо не вкурсі коли він цього року розпочався, та і ще є комісія обласного військкомату на яку теж потрібний час), а на кінець призову зазвичай залишаються не зовсім хороші військові частини, зазвичай ті в яких кадрований особовий склад (солдати тупо підтримують життєдіяльність частини, щоб травою незаросла), або ті які по якихось причинах не змогли набрати потрібну кількість призовників. Тобто є шанс попасти на не дуже приємну і цікаву службу. А якщо хлопчина здоровий і толковий, тому можливо і не хочуть брати зараз. Або просто хочуть збить калим :)

А зі строками я майже впевнений що буде все так як і тепер. Слухи про збільшення строку служби ходять вже давно, ще як я призивався (2008р) то казали що весною вже буде 1,5р. Але то тільки слухи, щоб полякать троха призовників.

ІМХО якщо є імовірність попасти на кінець призову то краще зачекати до весни.

Опубліковано

Просто який сенс іти у 20 років в армію, тільки тому що ті уроди не брали раніше? Бардак

Опубліковано

Якщо тебе вже визнали придатним то все, отримай повсітку на збори, це безапеляційно. Єдине домовлятись із вояками, або йти вчитись в ВУЗ на стаціонар, або зробити 2х дітей, або стати опікуном одинокої бабці/діда, або.....

Опубліковано

Якщо тебе вже визнали придатним то все, отримай повсітку на збори, це безапеляційно. Єдине домовлятись із вояками, або йти вчитись в ВУЗ на стаціонар, або зробити 2х дітей, або стати опікуном одинокої бабці/діда, або.....

Так от якраз проблема в тому і є! Хлопчина хче йти в армію, придатний. Але вирішили взяти весною, бо йм отак схотілось...

Опубліковано
Так от якраз проблема в тому і є! Хлопчина хче йти в армію, придатний. Але вирішили взяти весною, бо йм отак схотілось...
Тицьніть де це написано?
Опубліковано

Flower, а Ви з топікстартером махніться нєглядя.

Він от іти нехоче, а Ви бажанням горите. :)

Опубліковано
Тицьніть де це написано?

В заключені кожного лікаря написано - придатний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...