Перейти до змісту

Мєдвєдєв запропонував Путіну знову йти у президенти


Korting

Рекомендовані повідомлення

Президент РФ Дмитро Мєдвєдєв на з'їзді партії "Єдина Росія" запропонував голові уряду Володимиру Путіну балотуватися в президенти в 2012 році.

Він висловив надію на те, що з'їзд партії підтримає його рішення. Сам Мєдведєв зазначив, що готовий після президентських виборів працювати в уряді РФ.

Виступ глави російської держави в прямому ефірі транслював канал "Росія 24". Оголошення про те, хто з членів "правлячого тандему" буде балотуватися в президенти, було зустрінуте оваціями.

Раніше Мєдвєдєв погодився на пропозицію Путіна очолити список "Єдиної Росії" на виборах до Держдуми. Путін пояснив, що список партії на парламентських виборах традиційно очолює глава держави.

Сам Мєдведєв зазначив, що готовий після президентських виборів працювати в уряді РФ.

Путін до 2024 року :0123::0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в розділі новини, Гетто, пишуть новини. А "тупо пости" набиваєш ти. І "зачем?" мене це теж цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А разве то,что он написал,есть НОВОСТИ?.

на к-во постов никогда не обращал внимание (извините за флуд)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво от що:

Медведев добавил: "Меня все время спрашивали: когда вы определитесь, с чем выйдете к людям, а иногда и меня, и Владимира Владимировича спрашивали: а вы не разругались друг с другом? Я хочу полностью подтвердить то, что только что было сказано: то, что мы предлагаем съезду - это глубоко продуманное решение, и даже больше - мы действительно обсуждали этот вариант развития событий еще в тот период, когда сформировался наш товарищеский союз".

:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодняшние сенсации: Путин идет в президенты, Земля вращается вокруг Солнца, в слове "арбуз" пять букв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Россия, 2023 год. Путин и Медведев сидят у кого-то из них на кухне, выпивают и болтают о том о сем. "Слушай, - роняет Путин. - Я опять запутался. Кто из нас премьер-министр, а кто президент?". - "Ты сейчас, кажется, президент", - отвечает Медведев. - "Тогда твоя очередь идти за пивом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На одной из центральных улиц Москвы, совсем рядом с Кремлём, появился очень странный дорожный знак. Кто его установил – неизвестно. Но факт остаётся фактом, знак продолжает висеть уже довольно продолжительное время. Сотрудники ГАИ либо не замечают новый знак, либо дана команда не трогать, что впрочем маловероятно, так как к подобным шуткам в силовых ведомствах страны относятся весьма серьёзно.

82942_2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...

article.jpg?1322741850.jpg

Сайт видавничого дому «Коммерсантъ» атакували. На головній сторінці невідомі хакери розмістили зображення насадженого на шпиль Спаської башти ведмедя з прапором «Единой России» і текст, що закликає вийти 4 грудня о 18 годині на «народні збори проти фальшивих виборів» на Тріумфальну площу у Москві і до Гостиного двору у Санкт-Петербурзі.

Цей же малюнок з'являвся при спробі відкрити будь-яку іншу сторінку сайту, в адресі якої немає префікса www.

А це ващє! - http://ukranews.com/ru/news/curious/2011/11/30/58962

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Военные хоры в России начали петь о Путине: "Давай вперед, Владимир Путин! А мы все дружно за тобой!". ФОТО+ВИДЕО

http://censor.net.ua/video_news/193830/voennye_hory_v_rossii_nachali_pet_o_putine_davayi_vpered_vladimir_putin_a_my_vse_drujno_za_toboyi_fotovideo

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора б вже йому памятники та монументи ставити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

The Sunday Times: сім'я Путіна володіє $ 130 млрд

1322485373.jpg

За даними британської газети The Sunday Times і чеської Lidové noviny, Володимир Путін за час свого керівництва Росією створив імперію вартістю 130 млрд доларів.

Чеська газета віддає так званому «клану Володимира Путіна» перше місце в рейтингу найбагатших сімей світу.

Як повідомляє Лівий берег, за даними британського і чеського видань, статки російського прем`єр-міністра і його рідних перевищують 130 млрд доларів, що на 56 млрд більше активів офіційного лідера рейтингу журналу Forbes мексиканського магната Карлоса Слім Елу - власника комунікаційної індустрії загальною вартістю в 74 млрд доларів. Компанії, які є власністю «клану Путіна», не належать державі, але голос Путіна є вирішальним як в адміністративних, так і у фінансових питаннях.

Чеське і британське видання пишуть, що російський прем`єр протягом усього свого перебування при владі успішно поєднував політичну діяльність із підприємницькою. Він зумів створити фінансову імперію, до управління якою залучив велику частину своїх родичів і друзів. У сімейну справу входять племінники Путіна Михайло Путін і Михайло Шеломов, дружина Володимира Путіна Людмила, його брат Ігор, кожен з яких має безпосереднє відношення до великих фінансових структур (досить згадати хоча б банк «Росія»). Чеське джерело підкреслює, що всі родичі Путіна напрочуд фартові у справах і процвітають у всьому, що б не робили.

За словами чеської та британської газет, однією з причин рішення Володимира Путіна балотуватися в президенти стало його прагнення зберегти контроль над створеною ним імперією, що дозволяє також диктувати свої умови найбільшим ЗМІ, незалежно від того, належать вони державі чи приватним особам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Оговорочка по Фрейду?

Телеведущая ТВК Красноярск оговорилась в сюжете про идею о захоронении Ленина.

http://youtu.be/m6MWjbSYaj0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...