Перейти до змісту

Майдан 22.11.11 ?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ДЕ, я писала, що піду ЗА НИМ????
І на Майдан я піду, як і ходила у 2004.
:)
Але, якщо так вибирати за ким іти, то взагалі ніхто нікуди не піде.
Думала, на Майдан збираються ПРОТИ влади, а не ЗА дядьком.

Так це ті збираються, хто дійсно хоче іти, а хто не хоче, то шукає ідеальних опозиціонерів - причому кришталево чистих))

• Відповідей 185
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В меморіз адназначна. С-пасібо, Оксана, повеселили.. Я з вашого дозволу процитую вас, як голос народу, прібліжонним...

Опубліковано

С-пасібо, Оксана, повеселили..

Аби Вам добре було, хоч і не планувала в клоуни. :)
Опубліковано

Цей хлопець ...

... вже втік :D "а так дышал, так дышал !"

вчора вранці йому нічого було втрачати а вечором все змінилось

мудозвон ! а я ж йому повірив - хотів вийти ! :D

Опубліковано

Цей хлопець ...

... вже втік :D

http://www.pravda.com.ua/news/2011/09/21/6604145/

"Це Денис Олійников. Я вже не в Україні. Зі мною найдорожчі мені люди - дружина, син і дочка. Це весь мій світ, і заради них я відмовлюся від ідеалів, кар'єри, бізнесу і чого завгодно"

навоював вже...:)

а хуле, есть с кого брать пример...

сейчас заявление напишит о политическом преследовании...:)

Опубліковано

Ну почему сразу втик? Пока ещё что то определённое говорить рано, может и есть какой то смысл не бросать со старта всю свою семью под жернова действующей власти, а, только всё обдумав, начать действие.

Да и наверное, ему будет проще что то предпринимать, не боясь, что в любой момент силовики могут ворваться в квартиру, и забрать у него семью.

Хотя... ХЕЗ, что там у них творится...

Опубліковано

Правильно зробив, що вивіз сім’ю. Не варто злорадствувати, коли погрожують сім’ї, людина робить все, щоб її врятувати.

Всі хором так зраділи: "втік! втік! ми ж казали!" А якщо вернеться, сам, без сім’ї, що будете казати?

Чому ніхто не звертає увагу на мотивацію, чому він виїхав за кордон, ви вважаєте все, що він написав вигадка? Чи це є нормально, правоохоронним органам погрожувати людині? Чи ви вважаєте, що те, що він говорить в тому ролику неправда? Здається він ніде не сказав: "Я ваш лідер, я поведу на революцію!". Він просто виказав свою позицію і ця позиція достойна.

Це ж ясно, що хлопець наривався з самого початку. Такі вже особливості ведення бізнесу, що мало хто може ним займатися в нас без "нюансів". Тому коли хтось "наривається", влада шукає ці "нюанси".

Але обзивати "мудозвоном", навіщо це? Показати свій високий культурний рівень?

Опубліковано

Правильно зробив, що вивіз сім’ю.

Звичайно правильно !

Тільки набагато правильніше було про свою сім"ю подумати ще вчора і не наражати її на небезпеку.

Я вже писав раніше що у нас всі яб сказав святі поняння нівелювалися в нуль.

Оголошуємо безстрокові голодування і самі знаємо що припинимо їх при першій же необхідності бо звичайно в нас є в запасі залізний аргумент - наше здоров"я дорожче чим злочинна влада !

Питання - а н*х кидатися такими словами ??? !!!

Більше того - ми готові оправдувати людей які дійсно коять злочини - знову у нас залізний аргумент - ну скільки він там вкрав ? крадуть же мілліонами - ось їх треба саджати.

Опубліковано
крадуть же мілліонами - ось їх треба саджати.

Та нєєєє..Їх треба прощати, а ще краще, підставити ліву щоку (ну, кишеню),

нехай ще беруть.

у нас всі яб сказав святі поняння нівелювалися в нуль

Та нічого не нівелювалося, не більше ніж звичайно. Просто одні спекулюють,

бо звучить красіво то як: "безстрокове голодування", а інші голодують.

причому давно і безстроково. А коли виходять, щоб сказати: "бля, якась фігова каша з чобота виходить",

їм тупо закривають роти, як от афганцям не так давно.

І не те, щоб мене хвилювало, в кого частота вживання чорної ікри інтенсивніша,

мене хвилює, в кого частота вживання чорного хліба менша.

Опубліковано

Кагда слідуючий раз збиратимешся на бордовку попить пива- остановись!!луч віддай ті гроші тим, хто вжива тіко чорний хліб.

Опубліковано
Кагда слідуючий раз збиратимешся на бордовку попить пива- остановись!!луч віддай ті гроші тим, хто вжива тіко чорний хліб.

Толік, ти думаєш, що я своїми скромними алкоголістичними силами в змозі покрити дефіцит бюджету?

Ти мене переоцінюєш.)

А регулярні бордовки сприяють збільшенню виручки пив.закладів, як наслідок, збільшення под. надходжень та утримань з з/п

працівників, як наслідок, в бюджет капає цілком законно і без альтруїстічєскіх задрочок.)))

А от куди далі трудові діваються?? питання з питань...

Опубліковано

"бля, "

... від кого від кого, а від Вас не чекав ... :D

Та нєєєє..Їх треба прощати, а ще краще, підставити ліву щоку (ну, кишеню), нехай ще беруть.

Та нєєєє, красти можна всім

Опубліковано

"бля, "

да, я теж не чекав, обичьно вона кручє матюкається.

Тоїсть, Таня, просто замість бухати віддать гріш нуждающімся нє?

Пафосно про чорний хліб, кашу з чобота, і кореляцію росту податкових надходжень і росту пивного алкоголізму воно ж інтірєсніше:)

Опубліковано

2 Otto Kreer

ай-ай..Як негарно ото редагувати повідомлення після підтримки...))

. від кого від кого, а від Вас не чекав ..

Таке життя, несподіванки бувають не тільки приємні..))))))))))))

Та нєєєє, красти можна всім

Як правильно співставити заповідь: Не кради

і настанову: Усіх прощай..

?

Занурюватися в теологічні диспути нема бажання, Нью Майдан на носі..

Опубліковано

"бля, "

да, я теж не чекав, обичьно вона кручє матюкається.

Тоїсть, Таня, просто замість бухати віддать гріш нуждающімся нє?

Пафосно про чорний хліб, кашу з чобота, і кореляцію росту податкових надходжень і росту пивного алкоголізму воно ж інтірєсніше:)

Толік, енто на жаль, не пафос, а суровий облік дєйствітєльності.

І мене на всіх нуждающіхся не вистачить, та й нужди у всіх різні...)

Опубліковано

затухло ведко...

Хай краще люди напишуть 5 цікавих змістовних повідомлень, ніж буде "вєтка" ні про шо на 3 сторінки :)

Власне зараз обговорювати нема що. Все буде залежати від того, чи ризикне Денис вернутися в Україну. Якщо ні - він фактично програв, як тисячі інших, тільки менш наглих. Якщо так - це буде цікаво. Якщо Денис лишиться за кордоном, а хтось з його соратників і т.д. продовжить - це вже буде не те, адже заявлена саме особиста участь в "війні" з владою. Почекаємо, тоді апнемо тему

Опубліковано

Дешева провокація.

З існуючим розкладом справ, усім глибоко нас..ть шо там на майках "ідейних". Зупинити ці принти просто не можливо. Елементарно - через форум звернутись до Ді і шкрябай собі на пузі усе на що здатна фантазія.

Все почалось з хитрожопства по барижнечеству закошеному під громадську акцію. А далі він тупо поліз в [вирізано цензурою]. Або хтось взяв його в оборот шоб наробити шуму, або крила виросли. В одному і другому варіанті - результат програшний для нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...